Eski oyuncuya yardım !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
trabzonlu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Eski oyuncuya yardım !!

Mesaj gönderen trabzonlu »

Selamun aleyküm arkadaşlar ikv oyununa uzun zaman sonra tekrar başlama gibi bir niyetim var sizden rica olarak oyun hakkında bana biraz olsun bilgi vermenizi isteyecem. Hangi karakterle başlamalı nasıl bir yol izlemeli neler yapmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Re: Eski oyuncuya yardım !!

Mesaj gönderen TabipYarbay »

aslm ahbap, sana gercekleri yazacagim icin muhtemelen ya iletim kaldirilir yada konun ama gercekleri yazacam oyun'un %40 birakmis durumda yapacak bise olmadigi icin 3 seneye askin bi tik yok yerinde sayiyor yonetim ekibine gelince oyuncularla hic ilgilenme yok hele forumda bi egoist var dersin ttnet sahibi arada bi kac etkinlik yapiyorlar onuda yuzune gozune bulastirip gidiyorlar son etkinlikte Hydros diye biri var gm olmus :) sancak savasinda arz'lari 3 grup alip Lodos klanini 2 grup aliyor salona girer girmez karsida 3 grup var diyom dinlemiyor savasi baslatiyor savas bitikten sonra sen nasil is yapiyorsun kardesim 3/2 nasil baslatirsin diye sayilar esit diyo gozlugunu takmamis tabi :) 14 saat sonra hatasinin yuzunden ozur dilecegine yalan aciklama yapiyor yok sistem tarafindan 3 grup almisti savas komutu verildiginde 2 grup oldugunu farketttim diyip yalan soyliyor daha ortide var neyse uzatmayim bilen biliyor oyun ve yonetimde bulunanlar bunlar gerisi sana kalmis ister basla ister baslama iyi forumlar...
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Şimdi doğru söylüyorsun da yediğimiz kaba pislemeyelim hocam.Oyun bence hala güzel tabi yenilik gelirse kat kat güzel olucak. Sana tavsiyem ya savaşçı ya da şifacı ile eminönü sunucusunda başla.Savaşçı ile maden çek şifacı ile bölge at ortam öğren.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Kabile »

TabipYarbay yazdı: aslm ahbap, sana gercekleri yazacagim icin muhtemelen ya iletim kaldirilir yada konun ama gercekleri yazacam oyun'un %40 birakmis durumda yapacak bise olmadigi icin 3 seneye askin bi tik yok yerinde sayiyor yonetim ekibine gelince oyuncularla hic ilgilenme yok hele forumda bi egoist var dersin ttnet sahibi arada bi kac etkinlik yapiyorlar onuda yuzune gozune bulastirip gidiyorlar son etkinlikte Hydros diye biri var gm olmus :) sancak savasinda arz'lari 3 grup alip Lodos klanini 2 grup aliyor salona girer girmez karsida 3 grup var diyom dinlemiyor savasi baslatiyor savas bitikten sonra sen nasil is yapiyorsun kardesim 3/2 nasil baslatirsin diye sayilar esit diyo gozlugunu takmamis tabi :) 14 saat sonra hatasinin yuzunden ozur dilecegine yalan aciklama yapiyor yok sistem tarafindan 3 grup almisti savas komutu verildiginde 2 grup oldugunu farketttim diyip yalan soyliyor daha ortide var neyse uzatmayim bilen biliyor oyun ve yonetimde bulunanlar bunlar gerisi sana kalmis ister basla ister baslama iyi forumlar...
Eksiği var fazlası yok :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Kabile »

Retaliation yazdı:Şimdi doğru söylüyorsun da yediğimiz kaba pislemeyelim hocam.Oyun bence hala güzel tabi yenilik gelirse kat kat güzel olucak. Sana tavsiyem ya savaşçı ya da şifacı ile eminönü sunucusunda başla.Savaşçı ile maden çek şifacı ile bölge at ortam öğren.
Tabirin pek hoş olmamış kimse kimseyi durduk yere eleştirmez ki kaldıki arkadaşın yazdıkları hepsi doğru ama bu oyundada kguzel vakitler gecirdiğimiz zamanlarıda unutmadık fakat şu anki durum bu eksiği var fazlası yok
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

TabipYarbay yazdı: aslm ahbap, sana gercekleri yazacagim icin muhtemelen ya iletim kaldirilir yada konun ama gercekleri yazacam oyun'un %40 birakmis durumda yapacak bise olmadigi icin 3 seneye askin bi tik yok yerinde sayiyor yonetim ekibine gelince oyuncularla hic ilgilenme yok hele forumda bi egoist var dersin ttnet sahibi arada bi kac etkinlik yapiyorlar onuda yuzune gozune bulastirip gidiyorlar son etkinlikte Hydros diye biri var gm olmus :) sancak savasinda arz'lari 3 grup alip Lodos klanini 2 grup aliyor salona girer girmez karsida 3 grup var diyom dinlemiyor savasi baslatiyor savas bitikten sonra sen nasil is yapiyorsun kardesim 3/2 nasil baslatirsin diye sayilar esit diyo gozlugunu takmamis tabi :) 14 saat sonra hatasinin yuzunden ozur dilecegine yalan aciklama yapiyor yok sistem tarafindan 3 grup almisti savas komutu verildiginde 2 grup oldugunu farketttim diyip yalan soyliyor daha ortide var neyse uzatmayim bilen biliyor oyun ve yonetimde bulunanlar bunlar gerisi sana kalmis ister basla ister baslama iyi forumlar...
Bence biraz yanlış konuşmuşsun. Lütfen diyeceklerimi yanlış anlama kötü niyetli kavga amaçlı bir şey yazmıyorum. Ama unutma hata biz insanlara mahsus belliki hydros bi hata yapmıs fakat neden kasıtlı isteyerek böyle bse yapsın ki eline ne geçecek yani. Biliyorm amacın ödül değil kaldı ki zaten ödüllerin abartılacakta bseyi yok. Sadece yenilik fln olmadıgı için bari etkinlikler Düzgün olsun diyosun. Ama yalancılıkla suçlaman yanlıs olmus kimsenin içini bilemeZsin. Eğer hata yaptıysa ki ben öyle oldugunu düşünüyorum bu durumda sen çok büyük bi günaha girmiş oluyosun vebal almış oluyorsun. Zaten hydros açıklamada yaptı hata yaptıgını kabul etti. Bence insanlar hakkında yorum yaparken dikkat edelim arkadaşlar. Kimseyi yargılamayın tanımadan bilmeden. yaşımın senden büyük oldugunu tahmin ediyorum sadece ister bi abla ister bi arkadasın olarak uyarmak istedim. Tekrar söylüyorm lütfen yanls anlasılmak istemiyorum amacım tartısma değil =)
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

trabzonlu yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar ikv oyununa uzun zaman sonra tekrar başlama gibi bir niyetim var sizden rica olarak oyun hakkında bana biraz olsun bilgi vermenizi isteyecem. Hangi karakterle başlamalı nasıl bir yol izlemeli neler yapmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
a.selam üstteki yorumlardan hareketle belki baslamaktan vazgeçmişsindir ama vazgeçmediysen bir cevaba ihtiyacın oldugunu düşünerekten açıcağın karakteri kendi zevkine ve yeteneğine bakarak açmalısın şuan en tutulan fakat en masraflı karakter büyücü neden masraflı diye sorucak olursan bölgelerden yani sığınak miğrat en önemlisi çemberlitaştan eksiklerini tamamlayabilmesi için oyunun direttiği m1/y2 tılsımı üretmelisin üretimi yaklaşık 330m civarı
bu rakamda daha önceden bir birikimin olmadığını varsayarsak oyuna yeni baslayan birisi için çok uçuk bir rakam.
bu nedenle bence ilk etapta oyuna alışman ve motive olman için şifacı yada savaşçı karakter açmalısın.

şifacı karakter açarsan şöyle bir riskte beraberinde geliyor 49 yapana kadar oyundan soğuyabilirsin oyunda seni kasıcak tanıdığın yoksa tabi . şifacı karakterinin kendi kendine kasılması uzunca bi vaktini alabilir ve seni sıkar.

yukarıdaki sebeplerden büyücü ve şifacı karakter açmamaya karar verdiysen savaşçı karakterini açtın ve öyle yada böyle görevler yardımı ilede 49 seviye yaptın o ana kadar karakterine herhangi bir eşya alımı yapmadığını var sayarak çantandaki para 2m civarı olucaktır karakterini birilerinin yardımıyla sığınak bölgesine sokabilirsin ama bence vakit kaybı olucaktır şimdiki hedefin bi miktar para yapıp Çemberlitaş tankı için eşya almak olmalıdır.
para yapmak için ise suan en pahalı maden (eminönüde) ganoderma yani mantar madeninden faydalanabilirsin.
itemleri yazmadan önce karakterinin kenan görevi yani sığınak bölgesine bir sefer girmiş olması sana farabi solucan eldiven kazandırıcak bu nedenle bu görevi yapmanı tavsiye ederim . bi miktar para yaptın ve farabi solucan eldivenide aldın karakterinin yetenekleri tank olarak ayarladın ( tank hakkında detaylı bilgi formda mevcut)
ilk etapta alman gereken eşyalar farabi solucan yüzük - ve farabi solucan kolye böylece zırhını 75/75 yapmış olucaksın ve diğer eşyaları elinden geldiğincefarabi aramit ve farabi vahşi olarak yapman gerekicek çünkü çemberlitaş 1. bölgede x kesiceksin ve x için hazır olman gerek bu şekilde karakterini donatabilirsin. oda ne tüm bunları yaptın ama çemberlitaş için grup bulamıyorsun. busorunuda bi miktar daha para yapıp taş kanat zırh üreterek halledebilirsin . çünkü şuan görüntüye önem veriliyor. xi kestin ikinci bölge biletini kaptın artık farabi aramit ve farabi vahşi itemlerini kasana koyup farabi shen kou ve farabi karakürk eşya alarak direnç buz ve direnç elektiriğne önem vermelisin cunki 2. bölgede stuart ve gaffar beyin saldırıları buz ve elektirk. bu sekilde savascı akrakterini hedefe ulaştırabilirsin azim ve şevkin kırılmadıysa diğer karakterleride açıp oyuna devam edersin :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

trabzonlu yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar ikv oyununa uzun zaman sonra tekrar başlama gibi bir niyetim var sizden rica olarak oyun hakkında bana biraz olsun bilgi vermenizi isteyecem. Hangi karakterle başlamalı nasıl bir yol izlemeli neler yapmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
Bu arada soruna gelecek olursak bence sıfırdan başlayacaksan şifa olarak başla. çünkü oyunda şifacı eskiden oldugı gibi hala az. Bu şifacıyı fullerken hemde çevre edinmiş olursun biraz para ve item kasmış olursun bölgelerden görevlerden belki bazı etkinliklerede katılıp maden fln kazanırsın. Daha sonra büyücü açmak istersen açar kıyamet asanı basar edindiğin çevreyle üstünü fuller oyundan çokta gzl zevk alırsın
ANOTHER
AYSİ
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Aleykum Selam,

Kesinlikle büyücü sınıfı ile başlamalısın.En çok büyücü karakterinden zevk alacağından eminim.Lakin ortamın yoksa, tanıdığın yoksa o karakteri biraz dizmen tuzlu olucaktır. 330-350m civarında M1 alıcaksın, Kıyamet Asanı üretip parlatıcaksın.Tabi reel para koymassan bu baya bi süre alacaktır.Sana tavsiyem bu virüsten uzak dur. :)

İyi forumlar.
Son..
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen TabipYarbay »

ANOTHER guzel arkadasim ben burda atip tutmuyorum orda sahit oldugum ve orda tam 30 kisi onumde oldu durup dururken niye yallan aciklama yapti diyim ? Komut verilmeden once soyledik butun ordakilodoslar sayilar esit degil diye DINLEMEDI savas komutasini verdi odulunde degilim zevk icin katildik butun arkadaslarimizin zamanini caldi sence bizmi gunaha giriyoruz yoksa zamanimizi calan mi ? lutfen sizde olayi bilmeden kimseyi savunmayin avukatligini yapmayin iyi niyetli oldugunuda biliyorum
Carpie Diem
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön