Unutulan Geçmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetti2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bedrin Aslanları

Unutulan Geçmiş

Mesaj gönderen mehmetti2 »

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle önyargıları bir kenara atarak konumu okumanızı rica ediyorum.Zira son günlerde herkesi rahatsız eden bir konu başlığına (EKLENTİ) farklı bir bakış açısı ile değer katmaya niyetlendim.
Birçok arkadaşımız tarihlerden, birçok arkadaşımız konsept çizimlerden ve birçok arkadaşımız ise hikayelerin devamından esinlenerek fikirlerini belirtti. Tabi her tahmin bizi ayrı mutlu edip ayrı üzsede biz bir şeyi aşırı unuttuk.

İstanbul Kıyamet Vakti'nin bugüne kadar gelmesinde en çok rol oynayan, oyunun temelinde oyunu zirvelere çıkaran kadroları bu oyuna bağlayan şey : İKV müzikleri.

Herkesin aşık olduğu ortak bir müzik ise : Masal isimli anatema müziğiydi. Ümit ediyorum ki ilerleyen dönemlerde gelecek paketlerde Masal gibi oyuncuyu derinden bağlayan müzikler oluşturulup bizlere sunulur.

Sorum ise şu :[/color]Eğer müzik editörü -bu sıfat belki yanlış olabilir- siz olsaydınız tercihiniz nasıl olurdu?
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Re: Unutulan Geçmiş

Mesaj gönderen Vezirx27 »

İKV gibi geniş kapsamlı bir oyuna kullanıcılara sadece müzik konusunda soru sorunca pek parlak ve ilgi çekici yanıtlar alamaya biliriz kendimce böyle düşünüyorum. Oyunun başında siz olsaydınız tarzında bir soru sorulsaydı hem oyun içi eksikler ortaya dökülürdü (defalarca döküldü) hemde yönetimin bu konuda konu silme gibi bir durum ortağa çıkmazdı eğlenerek cevaplanacak bir soru olabilirdi ama tek müzik olunca biraz pasif kaldığını düşünüyorum kendimce :)

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
MiTeKoNDRi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Alinin Günlüğü

Mesaj gönderen MiTeKoNDRi »

GEÇMİŞİNİ İNDİKLİYİM
Resim
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

Maalesef ki İKV nin ''Müzik Editörünü'' Gülben Ergen'e kaptırdık artık Onunla birlikte çalışıyor :cry:

[youtube]http://youtu.be/FDn-DpIcI8U[/youtube]

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hey gidi günler. :D
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön