[GM]LER NİE OYUNA GİRMİYOR
- serseriiikral
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
[GM]LER NİE OYUNA GİRMİYOR
:arrow: arkadaşlar ben iSTANBUL KIYAMET VAKTİNE YENİ KATILDIM AMA HEÇ [GM] GÖRMEDİM NEDEN GEMLER OYUNA GİRMİYOR YAZARMISINIZ
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! 
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [GM]LER NİE OYUNA GİRMİYOR
Merhaba,
Oyunda Hata Varsa GiReRLer [GM]LeR mesela oyunda bi hata çıktı diyelim test sunucusuna gırerler onu çözmeye çalışırlar sonra herhangi bir servere girerler ve oyunun hatası düzelmiş diye bakıp çıkarlar
Oyunda Hata Varsa GiReRLer [GM]LeR mesela oyunda bi hata çıktı diyelim test sunucusuna gırerler onu çözmeye çalışırlar sonra herhangi bir servere girerler ve oyunun hatası düzelmiş diye bakıp çıkarlar
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Gmler verilen süreden fazla kalırsa ceza alırlar bu arada o jet gibi koşma hiç ölmeme taktikleri ise onlara özel bir kod var o kodu girdikleri an pahabiçilmez oluyorlar eyer kodu girmeden oyuna girerlerse bir grub onu modda kolaylıkla kese bilir
.

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sanane Yav onLarda İnsan . Sacma sApan KonuLar Acmayın KirLetmeyin Su FoRumu !!
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Sanane Yav onLarda İnsan . Sacma sApan KonuLar Acmayın KirLetmeyin Su FoRumu !!
robot deiller ya

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Merhaba,savascixhalil yazdı:Gmler verilen süreden fazla kalırsa ceza alırlar bu arada o jet gibi koşma hiç ölmeme taktikleri ise onlara özel bir kod var o kodu girdikleri an pahabiçilmez oluyorlar eyer kodu girmeden oyuna girerlerse bir grub onu modda kolaylıkla kese bilir.
HaLiL onların bir kodu yoktur
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Birde onlara süre die bişey mi vaRmış adamlar istediği zaman girer çıkar ona kimse karışamazsavascixhalil yazdı:Gmler verilen süreden fazla kalırsa ceza alırlar bu arada o jet gibi koşma hiç ölmeme taktikleri ise onlara özel bir kod var o kodu girdikleri an pahabiçilmez oluyorlar eyer kodu girmeden oyuna girerlerse bir grub onu modda kolaylıkla kese bilir.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Merhaba,
HaLiL onların bir kodu yoktur onların kolye ve yüzüğü onlara hareket hızı verıyor dıer esyalarını saymıyorum bıle onların sadece kolye yüzük hareket hızı verıyor
ne yüzügü ne dion ? onlar tamamen saçma abin yalan atmıs sana

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- zippo
- İskele Babası
- Lonca: Symbol Of Justice
Tabi Gm arkadaşlar internet cafeden girdikleri için süreli oluyolar doğru 1 saat oturup kalkıyolar hatta bazen "Abi dur son yorum" gibi şeyler de söylüyolar...Şu an kahkalarla gülüyorum size :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Tabi Gm arkadaşlar internet cafeden girdikleri için süreli oluyolar doğru 1 saat oturup kalkıyolar hatta bazen "Abi dur son yorum" gibi şeyler de söylüyolar...Şu an kahkalarla gülüyorum size
internet kafede sürelimi oturolar yazdım ora ben :twisted: oranın kurallarına göre verilen süreden fazla kalırlarsa ceza alıyorlar .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid