Eski oyuncu (troller nerde ? :)
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Eski oyuncu (troller nerde ? :)
Ferdi Bakırezer Namı diğer "Ronaldo" İstanbul Kıyamet Vaktinden ilişkisini kesti die hatırlıyorum baya uzun süredir oyunla alakadar olduğunu görmedim genelde forumda akçe vb. Satış işleri ile ilgili paylaşımlar yapardı [/color]
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Sobee de çalışıyor fakat İKV ile ilgisi yokkandemir yazdı:Ferdi Bakırezer Namı diğer "Ronaldo" İstanbul Kıyamet Vaktinden ilişkisini kesti die hatırlıyorum baya uzun süredir oyunla alakadar olduğunu görmedim genelde forumda akçe vb. Satış işleri ile ilgili paylaşımlar yapardı [/color]
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu konuşmadan sonra 1 ay boyunca attığım hiçbir mesaja cevap alamadım. Ayrıca Ronaldo nasıl hala ekipte değil?
Şu fotoğrafta etiketlenen kişilere bakın. Bu ekip hala oyunu geliştirmek için çalışıyor.

Ayrıca Fotoğrafta etiketli olan başka biri ile daha konuştum.

Bu oyun daha bitmedi. Söylüceklerim şimdilik bu kadar.. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Hadi selametle.
Şu fotoğrafta etiketlenen kişilere bakın. Bu ekip hala oyunu geliştirmek için çalışıyor.

Bu oyun daha bitmedi. Söylüceklerim şimdilik bu kadar.. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Hadi selametle.
Uzak masaüstü yapalım ?Rivalxmelodi yazdı:Bu konuşmadan sonra 1 ay boyunca attığım hiçbir mesaja cevap alamadım. Ayrıca Ronaldo nasıl hala ekipte değil?
Tarayıcıda ki konsol ile mesajlar yazılar her şey kolayca değiştirilir.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
Kardeşim hevesini kırmak gibi olmasın o etiketlere bakarsan Erdoğan ve Murat Avşar'da var ki bunlar bayadır bıramış oyunu, Tarih 2 Şubat ? Ferdi Bakır Ezer(Ronaldo) Sobee Bünyesinde Çalışıyor Olabilir Ama İkv ile bağlantısını kesti diye biliyorum
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Hala inanmamakta ısrar edenler inanmasın. Aylardır konuşmadığım kimse,girmediğim bir delik bile kalmadı
Eski developerler ile bile konuştum. Onlar bile güzel haberler olacağını söylüyor. 1 hafta sonra haklı olduğumu zaten herkes öğrenecek.

Forum yetkilileride baksın. Güncellemenin geleceğini öğrenirler

Forum yetkilileride baksın. Güncellemenin geleceğini öğrenirler
Madem gerçek herkes riskte o zaman artık ?Rivalxmelodi yazdı:Hala inanmamakta ısrar edenler inanmasın. Aylardır konuşmadığım kimse,girmediğim bir delik bile kalmadıEski developerler ile bile konuştum. Onlar bile güzel haberler olacağını söylüyor. 1 hafta sonra haklı olduğumu zaten herkes öğrenecek.
Forum yetkilileride baksın. Güncellemenin geleceğini öğrenirler![]()
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Evet bu beni ilgilendirmiyor. Millet umudunu tamamen kesmiş ve bu tamamen yönetimin sorunu. Zamanında adam gibi açıklama yapsalardı bu fotoğrafları paylaşmazdım. Herşeyi onlar bu hale getirdi
Neyse bu fotoğraflar kanıt niteliği taşımaz dediğim gibi tarayıcı konsolu ile 3dk almaz istediğin şeyi yazarsın orayaRivalxmelodi yazdı:Evet bu beni ilgilendirmiyor. Millet umudunu tamamen kesmiş ve bu tamamen yönetimin sorunu. Zamanında adam gibi açıklama yapsalardı bu fotoğrafları paylaşmazdım. Herşeyi onlar bu hale getirdi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
İnanmak İsterdik lakin 3 Yıllık Bekleyiş Sabırla Beraber İnanmayıda Tüketti kardeşim, benim düşüncem eğer yılbaşında güncelleme getirmiş olsam foruma girer çok küçük çapta bir ipucu verirdim ki son bir haftayı oyuncular sabırsızlansın yılbaşı günüde oyunda izdiham yaşansın...
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk