Öncelikle tılsımın özelliği tam olarak şu
[Yıldırım 2]Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.
Herkesinde bildiği gibi büyücülerin 4 hasar yeteneği var ve bu hasarlar yeteneğin bilgisine 15 puan verildiği vakit oyunculara kıyasla yaratıklara muazzam hasarlar vermesi.
Y2 kullanan arkadaşlar çevremizde ki yaratıklar olsun özellikle klan muhafızları olsun bu yaratıklara vurarak bize sekmesini ve çok yüksek hasarlar almamızı sağlıyorlar.Sanki biz yaratıkmışız gibi bu hasardan etkileniyoruz açık ve net bu bir oyun hatasıdır ve düzeltilmesi gerekli.
Ayrıca bu bir oyun hatası bile değilse benim anlamakta güçlük çektiğim durum şu ki tılsımda Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir açıklaması var hadi hayvana 15.000 vurdu o 15.000 i bizde yedik anladım peki tesla küresine vurdukların da tesla küresi hiç bir şekilde hasar almıyorken biz nasıl hasar alıyoruz madem tesla küresi -1 hasar alıyor o zaman biz niye 9000-10.000 gibi hasar alıyoruz ? Kürenin aldığı hasarın aynını almamız gerekmiyor mu ?
Bu hatanın kaldırılması için bir güncelleme yapılması konusunda ısrarcıyım. Aynı zamanda y2 tılsımı takınca -1 hasar verme gibi bir oyun hatasıda var bu hatanında düzeltilmesini istiyorum. Tabi büyü bozma 3 tılsımının da zaman zaman bozmama gibi bir sıkıntısı var bu hatada düzelirse gerçekten güzel olur.
Yıldırım 2 Mantık Hatası
Re: Yıldırım 2 Mantık Hatası
Dostum post kasmazsan sevinirim ben burada bir oyun hatasının kaldırılması için talepte bulunuyor ve konu açıyorum emin ol senden çok daha eski bir oyuncuyum böyle saçma sapan yorumlarla benim konuma lütfen yorum yapmaEYUNAL yazdı:Günaydın :mrgreen:
Benden eski bir oyuncusun hmm peki öyle olsun gerçekten bunun burada paylaşılması mı mantıklı ? Desteğe baş vur diycem de oradan artık ne zaman yanıt gelir veya ne zaman ciddiye alırlarsaikizler92 yazdı:Dostum post kasmazsan sevinirim ben burada bir oyun hatasının kaldırılması için talepte bulunuyor ve konu açıyorum emin ol senden çok daha eski bir oyuncuyum böyle saçma sapan yorumlarla benim konuma lütfen yorum yapmaEYUNAL yazdı:Günaydın :mrgreen:
Ben bu oyun hatasını herkesın bıldığını bılıyorum sadece ben bılıyormuşum gibi konu açmadım konu açmamın sebebi bu hatanın düzeltilmesi desteğe mesaj attım foruma konu olarak açmakta ise bir sakınca görmedimEYUNAL yazdı:Benden eski bir oyuncusun hmm peki öyle olsun gerçekten bunun burada paylaşılması mı mantıklı ? Desteğe baş vur diycem de oradan artık ne zaman yanıt gelir veya ne zaman ciddiye alırlarsaikizler92 yazdı:Dostum post kasmazsan sevinirim ben burada bir oyun hatasının kaldırılması için talepte bulunuyor ve konu açıyorum emin ol senden çok daha eski bir oyuncuyum böyle saçma sapan yorumlarla benim konuma lütfen yorum yapmaEYUNAL yazdı:Günaydın :mrgreen:
Tesla küresi direnci bakımından -1 hasar alıyor . nitekim bir kaç kez vurdugumuzda hasar almaya başlıyor.
Diyelimki 2 savasçı yan yana birisi dirençli birisi dirençsiz. y2 tılsımı ile 2 sine verdığimiz hasarlar aynı ama onların dirençleri oranında hissetiği hasarlar farklı . teslanında elek direnci yuksek oldugundan ilk hasarları kendisi için almıyor, bundan da yanındakilerinde bu hasarı almaması gerektiği sonuçu cıkmıyor .
Diyelimki 2 savasçı yan yana birisi dirençli birisi dirençsiz. y2 tılsımı ile 2 sine verdığimiz hasarlar aynı ama onların dirençleri oranında hissetiği hasarlar farklı . teslanında elek direnci yuksek oldugundan ilk hasarları kendisi için almıyor, bundan da yanındakilerinde bu hasarı almaması gerektiği sonuçu cıkmıyor .
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Senın bır kaç kez vurduktan sonra hasar almasının sebebi elektrk her vuruşta düşmanın elektrk direncini düşük bir oranda olsa kırıyorfeminist yazdı:Tesla küresi direnci bakımından -1 hasar alıyor . nitekim bir kaç kez vurdugumuzda hasar almaya başlıyor.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bende o hatayı cidden saçma buluyorum ya.Zaten büyücülerin baktığınızda az canı var.Direnç olmadığını düşünün,tek vuruşta yerdeler
.Bencede bu hatanın giderilmesi lâzım.
Never beleive someone who tells who they are.