Eski oyuncu (troller nerde ? :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MiTeKoNDRi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Alinin Günlüğü

Eski oyuncu (troller nerde ? :)

Mesaj gönderen MiTeKoNDRi »

Merhaba sayın İkv oyuncuları bildiğiniz üzre konuda belirttiğim gibi eski oyunculardan biriyim
Oyunu oynamama rağmen bir yenilik gelebilir düşüncesiyle arada foruma girip bi bakıyorum ne oluyor neler oluyor
ve forumda bi kaç trol kendini belirtmek istiyen (çocuk) yok 25 aralık güncelleme gelecek yeni sürüm gelecek o gelecek bu gelecek diye kendisinin konusunu ilk sırada tutmaya çalıştığını gördüm

Bu Trollerden Bazıları şunlar :

Dumanist
ACShinizer
ve daha niceleri

amacım burda bu trolleri deşifre etmektir
Lütfen ama lütfen Trol sandığınız veya trolleyenleri bu konuya yazın

alıntı yaparsanız çok iyi olur :)

hadi kalın sağlıcakla :)))
Resim
Kullanıcı avatarı
Baygezegen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hatay Antakya Samandağ

Re: Eski oyuncu (troller nerde ? :)

Mesaj gönderen Baygezegen »

DuMaNisTT yazdı:Ben 2015 Aralık'ta yenilik var diye 2 sene önce demiştim. Kimse inanmadı. İkv Aralık'ta GAMEX e katılıyor. Bu da mı yanlış ?
TabipYarbay yazdı:
TabipYarbay yazdı:
DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
sene 2014 aralikta gelecek denildi tutmadi sene 2015 oldu aralik 15 denildi ve hala oyle yaziyorsun 3 aralik 2016 nerden cikti by kocero ?
al buda 2014 senesinin kaniti imzasinda aynen su yaziliydi( 25 aralik 2014 az kaldi bekleyin) simdi gelir inkar eder :D
Re: Yeni bölge hazırlıkları

» 11 Kas 2014 18:57İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:
tedashii yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Açıkçası ben bu düşüşü Ttnetin macera arayışına bağlıyorum iyi bir oyuncu sayısına ulaşmış bir oyunu daha da geliştirmek yerine daha iyi başka oyunlar yapmayı tercih ettiler elbette bir şirketin oyun bölümü tek bir oyuna bel baglamayacak yeni oyunlar yapılırken ikv tozlu raflarda unutulmasaydı kötü son ile bitmeyecekti.
Paralel yapı ikv yi bitirdi :S 2015 yılının başında geliştirme çalışmalarına ancak başlayabildiler. Bu yıl sonu güzel haberleri olacaktır bizlere
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Senin bahsettiğin çeşit trollerden değiller ama sevdiğim bir iki tanesi var, mobilsorun ve kordugum. mobilsorun süresiz ban yedi sanırım, diğeri hakkında malumatım yok :)
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

GWYNBLEIDD yazdı:Senin bahsettiğin çeşit trollerden değiller ama sevdiğim bir iki tanesi var, mobilsorun ve kordugum. mobilsorun süresiz ban yedi sanırım, diğeri hakkında malumatım yok :)
Hak ettiğini bulmuş kafasındaydı sorunu :D
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Benlede Kavgalari Var Ikisininde...
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

GWYNBLEIDD yazdı:Senin bahsettiğin çeşit trollerden değiller ama sevdiğim bir iki tanesi var, mobilsorun ve kordugum. mobilsorun süresiz ban yedi sanırım, diğeri hakkında malumatım yok :)
mobilsorun ban yedi,kordugumun da tılsımları çalındı,uğramıyorlar artık bu sessiz kasabaya.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Guncelleme geliyor arkadaslar az daha sabır 8-)
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen THilaR »

MiTeKoNDRi yazdı:Merhaba sayın İkv oyuncuları bildiğiniz üzre konuda belirttiğim gibi eski oyunculardan biriyim
Oyunu oynamama rağmen bir yenilik gelebilir düşüncesiyle arada foruma girip bi bakıyorum ne oluyor neler oluyor
ve forumda bi kaç trol kendini belirtmek istiyen (çocuk) yok 25 aralık güncelleme gelecek yeni sürüm gelecek o gelecek bu gelecek diye kendisinin konusunu ilk sırada tutmaya çalıştığını gördüm

Bu Trollerden Bazıları şunlar :

Dumanist
ACShinizer
ve daha niceleri

amacım burda bu trolleri deşifre etmektir
Lütfen ama lütfen Trol sandığınız veya trolleyenleri bu konuya yazın

alıntı yaparsanız çok iyi olur :)

hadi kalın sağlıcakla :)))

Şu Adrianalimayıda ekle oraya
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Merhaba
Öncelikle paylaşacağım fotoğraf troll olmadığımı kanıtlamak için değil, tamamen umudunu yitirmiş İKV oyunculara biraz daha umut vermek içindir. Fotoğrafı aylarca gizledim,ama yönetimin konuşmaya pek niyeti yok. Bu bilgiyi veren developerin'de iyi zamanına denk geldim sanırım. Şurda 1 hafta kalmış ve bilgi veren kişiyi deşifre etmekle onu riske atmış olmam sanırım.. Beni biraz tanıyan birileri bu fotoğrafların kesinlikle shop olmadığını anlayabilir..

Resim

Burada troll olan 2 kişi DEV Nerull ve DEV Orti'dir. Onların saçma sapan konuşmaları ve ego dolu sözlerinden gerçekten bıktım. 1 hafta sonra güncelleme gelirse gelir, gelmezse buradan çeker gideriz.. İyi forumlar herkese.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Merhaba
Öncelikle paylaşacağım fotoğraf troll olmadığımı kanıtlamak için değil, tamamen umudunu yitirmiş İKV oyunculara biraz daha umut vermek içindir. Fotoğrafı aylarca gizledim,ama yönetimin konuşmaya pek niyeti yok. Bu bilgiyi veren developerin'de iyi zamanına denk geldim sanırım. Şurda 1 hafta kalmış ve bilgi veren kişiyi deşifre etmekle onu riske atmış olmam sanırım.. Beni biraz tanıyan birileri bu fotoğrafların kesinlikle shop olmadığını anlayabilir..

Resim

Burada troll olan 2 kişi DEV Nerull ve DEV Orti'dir. Onların saçma sapan konuşmaları ve ego dolu sözlerinden gerçekten bıktım. 1 hafta sonra güncelleme gelirse gelir, gelmezse buradan çeker gideriz.. İyi forumlar herkese.
Bu çalışmayı 2dk da yaparım kanıtlayıcı delil değil
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön