Sağol sercan herkesin başarısı bu tek bizim değilGodfreyxSpider07 yazdı:Akşamki başarımız için hepimizi tebrik ederim![]()
İyi eğlendik Kadim de indi iyi oldu![]()
Yeni tango hafta sonu bekleriz gene
Sağol sercan herkesin başarısı bu tek bizim değilGodfreyxSpider07 yazdı:Akşamki başarımız için hepimizi tebrik ederim![]()
İyi eğlendik Kadim de indi iyi oldu![]()
ztty yazdı:![]()
bence önce abi sen kendini kurtar sınavlardan
![]()
Gökhan abi ALLAH anali babli büyütsün gözünüz aydın olsun....
Team aliseide git gide büyüyor yeni gelenler hoşgeldiniz....
e mehmetım pc gıtmeden kızımı gor ozaman suan faceye kızım fotolarıı koyyorum bu gun saat 11 cıvarlarında dunyaya geldı suan annesıyle beraberhastanede ler uyuyrlar dogdukan yaklasık 10 dk ssonra cektıgım fotoları face adresımme koyuyorum bakmaak ısteyen mehmettenface adresımıalp baksınMasumprenS yazdı:"Bilgilendirme Mesajı"
03.03.2010 İtibariyle ;
Bir süre bilgisayarım serviste olacağı için Msn - Facebook - İkv kısaca tüm internetten uzak kalıcam bilginize...
Allah analı babalı büyütsün.teamxtolgacan yazdı: e mehmetım pc gıtmeden kızımı gor ozaman suan faceye kızım fotolarıı koyyorum bu gun saat 11 cıvarlarında dunyaya geldı suan annesıyle beraberhastanede ler uyuyrlar dogdukan yaklasık 10 dk ssonra cektıgım fotoları face adresımme koyuyorum bakmaak ısteyen mehmettenface adresımıalp baksın
saolndarısı dıger arkadasların basına cok guzl bı heyecanAmisosEmmi yazdı:Allah analı babalı büyütsün.teamxtolgacan yazdı: e mehmetım pc gıtmeden kızımı gor ozaman suan faceye kızım fotolarıı koyyorum bu gun saat 11 cıvarlarında dunyaya geldı suan annesıyle beraberhastanede ler uyuyrlar dogdukan yaklasık 10 dk ssonra cektıgım fotoları face adresımme koyuyorum bakmaak ısteyen mehmettenface adresımıalp baksın
Gözün Aydın Gokhancım Allah Analı Babalı Büyütsünteamxtolgacan yazdı:e mehmetım pc gıtmeden kızımı gor ozaman suan faceye kızım fotolarıı koyyorum bu gun saat 11 cıvarlarında dunyaya geldı suan annesıyle beraberhastanede ler uyuyrlar dogdukan yaklasık 10 dk ssonra cektıgım fotoları face adresımme koyuyorum bakmaak ısteyen mehmettenface adresımıalp baksınMasumprenS yazdı:"Bilgilendirme Mesajı"
03.03.2010 İtibariyle ;
Bir süre bilgisayarım serviste olacağı için Msn - Facebook - İkv kısaca tüm internetten uzak kalıcam bilginize...