Akşam saat 8 de gel fotoları aticam ergen liseliEYUNAL yazdı:Saat dakika verRivalxmelodi yazdı:1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorum
25 Aralık ?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 25 Aralık ?
Hİç dört döndüğümü gördün mü ? Her zaman istediğimi aldımRivalxmelodi yazdı:Akşam saat 8 de gel fotoları aticam ergen liseliEYUNAL yazdı:Saat dakika verRivalxmelodi yazdı:1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorumSizleri trollemedigimi anlayın diye yapıyorum bunu
Bir bilgi almak için dört dönüyorsunuz acınası herifler
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Güncelleme haberini alamamışsın amaEYUNAL yazdı:Hİç dört döndüğümü gördün mü ? Her zaman istediğimi aldımRivalxmelodi yazdı:Akşam saat 8 de gel fotoları aticam ergen liseliEYUNAL yazdı:Saat dakika verRivalxmelodi yazdı:1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorumSizleri trollemedigimi anlayın diye yapıyorum bunu
Hala diyorum yok.Rivalxmelodi yazdı:Güncelleme haberini alamamışsın amaEYUNAL yazdı:Hİç dört döndüğümü gördün mü ? Her zaman istediğimi aldımRivalxmelodi yazdı:Akşam saat 8 de gel fotoları aticam ergen liseliEYUNAL yazdı:Saat dakika verRivalxmelodi yazdı:1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorumSizleri trollemedigimi anlayın diye yapıyorum bunu
Yoksa bölge yok diye zırlamazsın burda :mrgreen:
-
sallabash
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ASİ
sedat 1 ocakta fotoğraflarınla haklı çıkacaksın.(görmüş birisi olarak
) )
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Sizin yeriniz hep ayri her zaman sizlerle paylasirim kardesimsallabash yazdı:sedat 1 ocakta fotoğraflarınla haklı çıkacaksın.(görmüş birisi olarak) )
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Bana yokmu resim...
Mesai saati bitti be :evil:Adrianalima yazdı:Bugün gün içinde yapılacak açıklamadan sonra bu yazdiklarini da unutma tamam mi![]()
- GastroMagic
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Never Say Never
Yahu akıl var mantık var ikvnin yenilik getiriceği zamanlar özel zamanlar yada yaz tatili başlangıcı olur oyuncu sayısı için yenilik felan gelmez belki açıklanır ama en erken haziranda oynayabilirsiniz boşuna beklemeyin.
Zaten Nerull her hangibi bir duyuru yapmazsa 1 yıl da hiç bir duyuru yapmamış olacakGastroMagic yazdı:Yahu akıl var mantık var ikvnin yenilik getiriceği zamanlar özel zamanlar yada yaz tatili başlangıcı olur oyuncu sayısı için yenilik felan gelmez belki açıklanır ama en erken haziranda oynayabilirsiniz boşuna beklemeyin.