25.12.2015
Re: 25.12.2015
Her yıl aynısı oldugu için supriz etkinlik ne biliyoruz aslında 
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Eminönü GBMX Baskınları (Uçak,Mısır kapısı)EYUNAL yazdı:Her yıl aynısı oldugu için supriz etkinlik ne biliyoruz aslında
Meteor Yeşil ve Kadim Hidra baskınları (Çeteci yakınları)

İndirimleri unuttunBunudaBanlayin yazdı:Eminönü GBMX Baskınları (Uçak,Mısır kapısı)EYUNAL yazdı:Her yıl aynısı oldugu için supriz etkinlik ne biliyoruz aslında
Meteor Yeşil ve Kadim Hidra baskınları (Çeteci yakınları)
Hahaha bu dediklerine kendin inanıyor musun ?Rivalxmelodi yazdı:Sürpriz etkinlik olacakmış 25 aralıkta. Umutlar yılbaşına kaldı
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kardeş oyun motoru 64 bit oluyomuş :mrgreen:Sora yazdı:Hahaha bu dediklerine kendin inanıyor musun ?Rivalxmelodi yazdı:Sürpriz etkinlik olacakmış 25 aralıkta. Umutlar yılbaşına kaldı
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Facebookta gidip çiçeklerin ağaçların resmini paylaşacağıma araştırma yaptım. Motor sadece tahmindi. Seninle tartışmaya girmeyeceğim ergenEYUNAL yazdı:Kardeş oyun motoru 64 bit oluyomuş :mrgreen:Sora yazdı:Hahaha bu dediklerine kendin inanıyor musun ?Rivalxmelodi yazdı:Sürpriz etkinlik olacakmış 25 aralıkta. Umutlar yılbaşına kaldı
Asosyal olunca hobi nedir ne değildir onu da bilmiyorsun ah zavallı.Rivalxmelodi yazdı:Facebookta gidip çiçeklerin ağaçların resmini paylaşacağıma araştırma yaptım. Motor sadece tahmindi. Seninle tartışmaya girmeyeceğim ergenEYUNAL yazdı:Kardeş oyun motoru 64 bit oluyomuş :mrgreen:Sora yazdı:Hahaha bu dediklerine kendin inanıyor musun ?Rivalxmelodi yazdı:Sürpriz etkinlik olacakmış 25 aralıkta. Umutlar yılbaşına kaldı
Ayrıca koca bi sunucunun lodos klanını keklemişsin
Bence bu güncelleme muhabbeti yıl başından önce sene görüşürüz espirisinden öteye gidemez
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Hayırlısı be gülüm
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Yahu ne 64 biti,fabrika kıyısında kalmış leptap bile kaldırıyor bu oyunu,nasıl bir güncelleme gelecek,nasıl bir oyun motoru değişecek ki 64 bite yükselecek.Uçmayın uçmayın.

Mustafa Kemal ATATÜRK!