25 Aralık ?
25 Aralık ?
25 Aralık Güncelleme gelecek diyen troller.Noldu? Biz boşuna mı konuştuk,etkinlik olacak geçecek diye.Yok 25'inde açıklanacak,28'inde gelecek,yıl başı gelecek şu bu.Gene etkinlik,gene etkinlik.Kadim kesme etkinliği,GBM X etkinliği,fare adamın oraya stuartı,gaffarı getirme etkinliği.Daha da umutlanmayın artık,atın kafanızdan.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: 25 Aralık ?
Normalde Nerull gelir bi konu açardı ama açamadıSparineus yazdı:25 Aralık Güncelleme gelecek diyen troller.Noldu? Biz boşuna mı konuştuk,etkinlik olacak geçecek diye.Yok 25'inde açıklanacak,28'inde gelecek,yıl başı gelecek şu bu.Gene etkinlik,gene etkinlik.Kadim kesme etkinliği,GBM X etkinliği,fare adamın oraya stuartı,gaffarı getirme etkinliği.Daha da umutlanmayın artık,atın kafanızdan.
Gelecek .. 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorum
Saat dakika verRivalxmelodi yazdı:1 ocak akşamına kadar ses çıkmaz ise güncelleme ile ilgili fotoğrafları forumda paylaşıcam. Yılbaşında geleceğini söylediler bende onların sözüne dayanarak bunları söylüyorum
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Sorun şu ki bugün tarih 24 aralık.
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak