Belkide Artık Bitmeli !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Belkide Artık Bitmeli !

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Az çok forumda takılan ve oyun içerisinde tanıyanlar bilir. Oyundan sıkılmamın artması sonucu forumda'da vakit geçirmeye başlamıştım, forumda son zamanlar çok gündeme gelen güncelleme ve herkes tarafından çeşitli iddaalarda bulunmaya başladı.

3 seneden beri en ufak bir güncelleme paketi sunulmamış bir oyunun 1 veya 2 hafta içerisinde her şeyi yapacağını düşünmüyorum ve bu kadar istek bu kadar talep olmasına rağmen neden hala gelmiyor bunuda düşünmeden edemiyorum.

Sorun şurada ki bu oyun para kazanmasa oyunculara bir şeyler sunmamakta haklı olacaklar ama her indirimde stok bitiren bir oyun ne diye ki 3 seneden beri bir güncelleme gelmez.

Her şeyi geçtim bu oyunun şuan en büyük sıkıntısı güncellemeden önce oyun içerisinde ki eksikliklerdir.

Temeli sağlam olmayan bir binayı yapınca yıkılacağı gibi eksiği çok olan bir oyunun eksikleri hiçe sayılıp yeni bir şey gelmesi'de çok saçma olur, diyelim ki bunları hepsi tek bir güncelleme paketi ile gelecek anlamadığım yine şu kısım bir oyunda Alış-Veriş'te para limiti arttırmak çok mu zor ? Kutupla olmasına rağmen yürümesi böyle acileyet gereken ufak çaplı değişiklikleri yapmak çok mu zor. Artık bu eksikleri saymaktan çoğu konuda bahsetmekten sıkıldım.

Asla bir sanal oyuna, oyun ekibinden daha çok sahip çıkmaya çalışan bir oyuncu kitleside bulunmaz burada yapılan iddaalar güncelleme gelecek gelmeyecek şu olacak bu olacak gibisinden konuşmalarda kimsenin suçu olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunda güncelleme paketleri düzenli ve gerektiği zamanlarda gelseydi oyuncular burada güncellemeyi değil oyun içi rekabeti tartışır olurdu.

Oyundan tamamen soğumuş bulunmaktayım oyuna girip arkadaşlarla konuşup biraz takılıp başka bir şey yapmıyorum çünkü yapacak bir şey yok.

Yıl başından sonra o kadar söyletiden sonra gerçekten bir duyuru felan yapılmaz ise oyuna uzun bir süreliğine ara vermeyi düşünüyorum. Biz çok bekledik, artık gelecek güncellemede'de kendi aralarında oynarlar ;)

Herkese kucak dolusu sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Re: Belkide Artık Bitmeli !

Mesaj gönderen Auril »

doğru karar dostum yolun açık olsun
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

'Asla bir sanal oyuna, oyun ekibinden daha çok sahip çıkmaya çalışan bir oyuncu kitleside bulunmaz'

Bu cümlene kesinlikle ve kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.Çok doğru ve ince bir noktaya değindin dostum.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

GÜLE GÜLE QNQ YENİ OYUNDA GÖRÜŞMEK ÜZERE SELAMETLE..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Ben zaten bıraktım,yaklaşık yarım yıl oldu.Ramazan bayramı sonrası bırakmıştım.Ardından çarlarımı taşıdım ama gene de zevk alamadım eminönünden de.Yani bu sunucu kaynaklı bir sorun değil,oyun kaynaklı.O yüzden bırakmak en iyisi,denedim,gayet iyi.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Oynadığım oyunlar içerisinde hikaye örgüsü en güzel gelen oyundu fakat oyunun gidişatı bırak artık dedi ikide bıraktım diyorum bu gidişat gerçekten bu oyuncuları hak etmiyor.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bir guncelleme ile bir cok oyuncunun donecegini bile bile guncelleme gelmemesi dokunuyoe oyuna sahip cikan bizlere
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön