25.12.2015

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 25.12.2015

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

BunudaBanlayin yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Tedashii benim yan hesabım. Aylardir yılbaşında açıklama yapılacağını söylüyordum ve hala söylüyorum. Yönetim yılbaşında gelicek sabredin
Yönetim yılbaşında gelicek sabredin derken ? Tatildeler mi :mrgreen: :mrgreen:
Yoğunlar vakitleri yok. Yılbaşında bize haberler verecekler. Bildiğim sadece bu
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

abi harbiden yeter. geçen yıllarda birileri diyordu şu zaman güncelleme gelcek, gelmedi. bu sene 15 aralıkta güncelleme gelecek denildi, gelmedi. yönetici tanıdığımız var, yok o , yok şu , kaynak sağlam falan. bırakın traşı bir halt bildiğiniz yok insanları sadece boşu boşuna umutlandırıyorsunuz. bundan da ne keyif alıyorsunuz anlamıyorum. bu oyuna güncelleme gelmeyecek, hiç bir zaman gelmeyecek. ha bide bu kadar iddialı konuşuyorum. bu seneyi geçtim ilerleyen senelerdede olabilir, bir güncelleme gelirse, pantolonumu çıkarıp sokakta donumla dolaşcam ve bunu videoya çekcem. bu kadar emin konuşuyorum.
En son VANE tarafından 23 Ara 2015 20:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDeMaNuLex »

VANE yazdı:abi harbiden yeter. geçen yıllarda birileri diyordu şu zaman güncelleme gelcek, gelmedi. bu sene 15 aralıkta güncelleme gelecek denildi, gelmedi. yönetici tanıdığımız var, yok o , yok şu , kaynak sağlam falan. bırakın traşı bir halt bildiğiniz yok insanları ancak boşu boşuna umutlandırırsınız bundanda ne keyif alıyorsunuz anlamıyorum. bu oyuna güncelleme gelmeyecek, hiç bir zaman gelmeyecek. ha bide bu kadar iddialı konuşayım. bu seneyi geçtim, bu oyuna herhangi bir zamanda, ne zaman gelirse gelsin, bir güncelleme gelirse, pantolonumu çıkarıp sokakta donumla dolaşcam ve bunu videoya çekcem. bu kadar emin konuşuyorum.
#rez 10 gün sonra soğukta donucaksın kardeşim :D
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

bizim buradaki kahvehanedeki dayılar "sen ne donla geziyon ulan sapıkmısın" diye beni döverler. o kısmıda kesmeden yayınlıcam hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

VANE yazdı:bizim buradaki kahvehanedeki dayılar "sen ne donla geziyon ulan sapıkmısın" diye beni döverler. o kısmıda kesmeden yayınlıcam hadi bakalım.
Eğer yayınlamazsan adam değilsin
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

Rivalxmelodi yazdı:
VANE yazdı:bizim buradaki kahvehanedeki dayılar "sen ne donla geziyon ulan sapıkmısın" diye beni döverler. o kısmıda kesmeden yayınlıcam hadi bakalım.
Eğer yayınlamazsan adam değilsin

bak bu kadar eminim ki bunu yaparım diyorum. öyle bir şey olmayacak.
yapmazsam adam değilim.
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

* 1522 - Rodos, Osmanlı egemenliğine girdi.
* 25 Aralık.1638 - Osmanlı orduları Bağdat'a girdi.
* 25 Aralık.1921 - Türkiye'de Gaziantep işgalden kurtuldu.
* 25 Aralık.1922 - TBMM’nin gizli oturumunda Başbakan H. Rauf Orbay’ın Lozan Konferansı hakkındaki açıklamaları ve görüşmeleri yapıldı.
* 25 Aralık.1925 - Uluslararası takvim ve saat kabul edildi.
* 25 Aralık.1926 - Japon imparatoru Yoşito'nun ölümü üzerine oğlu Hirohito imparator oldu.
* 25 Aralık.1932 - Çin'in Ganzu bölgesinde 7,6 şiddetinde deprem: 70.000 kişi öldü.
* 25 Aralık. 1936 - Şark demiryolları hükümet tarafından satın alındı.
* 25 Aralık.1952 - Said-i Nursi'nin yargılanmasına başlandı.
* 25 Aralık.1954 - Millet gazetesinde çıkan bir yazısından dolayı yargılanan Sadık Aldoğan 10 ay, yazı işleri müdürü Hüsnü Söylemezoğlu 1 yıl 10 ay hapis cezasına mahkûm edildi.
* 25 Aralık.1962 - Cumhuriyet gazetesi yazı işleri müdürü Kayhan Sağlamer tutuklandı. Gerekçe, gazetede yayımlanan "Sosyalizm mi, Liberalizm mi?" başlıklı yazıydı.
* 25 Aralık.1963 - Kıbrıs'ta Kıbrıs Mücadelesi Ulusal Örgütü EOKA, adanın her yanında Türklere karşı saldırılar düzenledi. Çok sayıda Kıbrıslı Türk öldü. Türk savaş uçakları Kıbrıs üzerinde uçuşlar yaptı.
* 25 Aralık.1963 - İsmet İnönü bağımsız milletvekilleriyle yeni bir koalisyon hükümeti kurdu.
* 25 Aralık.1968 - Genelkurmay Başkanı Cemal Tural "İleride biz de Ay'a uçacağız" dedi.
* 25 Aralık.1979 - Tunceli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gül öldürüldü.
* 25 Aralık.1981 - Ankara Sıkıyönetim Mahkemesi Tüm Öğretmenler Birleşme ve Dayanışma Derneği, TÖB-DER'i kapattı. Savcılık, TÖB-DER'in "Marksist-Leninist bir düzeni amaçladığını" iddia etti.
* 25 Aralık.1985 - Türkiye'nin ilk hayalî ihracat davası sonuçlandı: Yahya Demirel 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
* 25 Aralık.1989 - Romanya Devlet Başkanı Nikolay Çavuşesku ve eşi Elena Çavuşesku idam edildi. Çavuşeşku çifti olağanüstü bir mahkemede yargılanmışlardı.
* 25 Aralık.1991 - Mihail Gorbaçov, Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği başkanlığı görevinden istifa etti. Ülke ertesi gün resmen dağıldı.
Bu Olaylardan Başka Bir Olay Varsada Bilmiyorum Boşverin Şu Tarih Şeylerini Geleceği varsa gelir Eklenti Kafayı Yiyeceniz Sonunda (ALINTIDIR) :)
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

sobee studiyozda neler döndügü aşşagıdaki linkte 1 gün daha bekleyin baklavaları yeyip yeniligi getirecekler.Marul beyin baklavaları bunlar

https://www.youtube.com/watch?v=8R2IWqcydpc

Gizlenmiş İçerikGöster
şöyle videoları özledik be ;(

Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Bu yenilik gelcek diyen arkadaşlara söylüyorum eğer ki yetkili birileri sizlere gelecek diyorsa demmeki saklamak gibi bir düşünceleri yok. Ve gizli değilse neden tek tek cevap vermek yerine foruma bir konu açmıyorlar?
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi