Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sobee'nin gizli geliştirme ekibi bu fotoğrafta etiketli. Çalıştığı yer ise Türk telekom itü arikent. Ar-ge ler için özel olarak hazırlanmış bir bölüm :D Ordaki CD ne üzerinden çalıştıklarını az çok belli ediyor :D

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

GWYNBLEIDD yazdı:
berkan587 yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:Resim
Bu haber troll değildir arkadaşlar. 25 Aralığa özel süpriz bir sayımız vardı. 2-3 aydır gizli olarak yürütülen dergi çalışması, yapılan şeyi çıkar ve menfaat sanan kişiler tarafından trollendi. Bu sefer troll'u yapanlar da Nerull ve Gorgar ikilisi. Derginin ana yazısı olan Kürşad Karamahmut röportajının muhatabı bir hafta önce umut vadederken bugün, işi bir çırpıda çöpe attı. Ana yazısı olmadan da derginin bu özel tarihte çıkarılmasının bir anlamı olmaz diyerek zincirleri çektim.

Ve tekrardan anladım, maddi bir kazanç bile sağlamadan sırf oyunun reklamı olsun, tanıtılsın, genişlesin diye yapılan işler harbiden enayilikmiş.

Bu cümlelerimden kimse bir pay çıkarmasın. Bir daha böyle bir işe asla kalkışmayacağım sanırım. Sana bundan sonra hayırlı işler İKV, senden de böyle reklam potansiyeli olan çalışmalar bekliyoruz 8-)
Sanırım ana yazınız oyunun geleceği ile ilgili olacaktı,ilk başta olumlu yaklaşıp sonradan neden vazgeçtiğini anlamak zor.Çalışmalarınızı takip ediyordum gerçekten gönüllü olarak oyuna büyük destek bulunan birisiniz,Gorgar foruma misafir olarak girip bakıyor mudur bilmiyorum eğer bu yazıyı okuyorsa umarım kararından vazgeçip röportaja olumlu dönüş yapar.
Oyun için verilen desteğin gönüllü ekip bünyesinde yapılmadığı takdirde yüksek mercilerin gözünde zerre öneminin olmadığını tespitlerimden yola çıkarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Röportaj görüşmelerine 2 ay önce başladık, soruları ise 23 Kasım tarihinde gönderdik. Sorular ise ilgili kişileri sıkboğaz etmemek için oyunun geleceğine yönelik olarak sorulmadı. Maalesef Gorgar'ın 1 ay boyunca yarım saat bile vakti olmamış. Kafasını kaşıyacak vakti olmadığı da söylendi, umarım güzel gelişmelere gebedir bu yoğunluk.
Keşke daha farklı olsaydı. Her ne olursa olsun genede kişileri hedef almak istemem. Niyete niyet ile karşılık verilir. Wiki projem vardı bir aralar. Yeterince destek görmedi maalesef. Artık içinde görev metinlerini barındıracağı için mi yoksa İKV' ye zararı(!) olabileceği için mi orasını bilemem. Bu seferki tavrım son derece net. Bunca şeyden sonra gönüllü bir çalışmanın içerisinde bulunmak istemem doğrusu.
Haklısın malesef gönüllü olarak yapılan bu kadar uğraş yetkililer tarafından önem görmüyor.Gorgar'ın soruları cevaplamama konusunda ise çoğu soruya vereceği bir cevabı bulunmadığını düşünüyorum,oyunun gelişimi konusunda bişe yaptıklarını umuyordum fakat böyle sorulardan kaçarak oyunun geleceği olmadığını bariz bir şekilde gösteriyorlar.Şimdiye kadar oyuna verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum,bundan sonra bir çalışma yapmama konusunda sonuna kadar haklısınız.Nerull veya Gorgar yıllardan beri bir soruya cevap vermekten korkuyor,bu kadar oyuncu burada duruyorsa sizde hakkını verip açıklama yapmalısınız.Oyundan bu kadar koptuklarını düşünmüyorum foruma girip bu yazıları misafir olarak okuduklarından eminim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Bana kalırsa umursamadıklarından dolayı tablo bu halde yoksa her insanın en azından 5dklık boş vakti vardır. Her gün 5dk ayırsa bu iş tamamdı :roll:
Neyse hayırlısı olsun.
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Öyle yemeğinde bile vakit bulurlardı. Yazık olmuş, ellerinize sağlık ne kadar emeğinizin kıymetini bilmeyenler olsa da.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Eski fotoğrafların arasında buldum, yumulun!
Resim
izdirapgrafik Umut'a selamlar :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

El fena olmuş :D
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Güncelleme geliyor..

Saat 10:00 ı bekleyiniz !
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

resp0nse yazdı:Güncelleme geliyor..

Saat 10:00 ı bekleyiniz !

Saat 10:00 da sunucular erişime kapatılacaktır.

Eski sürümü silip güncel sürüm paylaşılacaktır...

Ekip arkadaşlarımız yeni sürümü kısa süre içinde yayımlayacaktır. Anlayışınız için Teşekkür ederiz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »