İKV Yenilikler ve Yönetim Ekibi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

İKV Yenilikler ve Yönetim Ekibi Hk.

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu açmamda ki asıl neden vatani görevim geldi ve bir çok arkadaşlarımla vedalaştık. Şimdi konu başlığı ile bunun alakası nedir diye soracak olursanız şöyle biraz açıklama yapayım ;

Yaklaşık olarak 8 senedir İ.K.V camiasında yer aldım. Bir çok insanlarla tanıştım bir çok yönetici arkadaşlarla oyundan sohbet ettik etkinliklere giderek tanışma fırsatı yakaladım. Aslında konuyu fazla uzatıp sizleri de sık boğaz etmeyeceğim. Bildiğimiz üzere İstanbul Kıyamet Vakti tamamiyle yerli yapım bir TÜRK oyunudur. Ve aktif olarak forumu takip eden ben, gözüme çok berbat konular çarpıyor... Ne alaka diyeceksiniz biliyorum belki de olumsuz veya da yönetim yalakası gibisine kelimeler kullanacaksınız ama HAYIR. Yönetimde ne bir akrabam var nede bir dostum... Sadece biz halkımız manevi değerlerimize önem veriyoruz ve İstanbul Kıyamet Vakti de bizim için aslında bir manevi değer, en azından benim açımdan öyle. Bu oyuna çok vakit harcadık ve bazı oyuncu arkadaşlar gönüllü olarak bir çok kez bu oyuna katkı sağladı yardımcı olmaya çalıştı. Sizlerden isteğim yani bu konuyu asıl açmamda ki amaç oyuna gelmeyen uzun süredir güncelleme/yenilik artık nasıl adlandırıyorsanız sabır göstermeniz ve yönetim ekibindeki arkadaşların çalışmalarına saygı göstermeniz ve bu konudan şikayetçi olmamanızdır. Evet herkes görüşünü, yorumunu paylaşmakta özgür lakin bunu doğru cümlelerle, üslubuna göre ve karalama yapmamak şartıyla belirtebilir. Eminim ki İKV Yönetim ekibi elinden geleni yapıyor belki bu sessizliğini sizlere gerçekten beklentilerinizin üstünde karşılayacak belkide bi sonuç almayacaksanız fakat bu oyunun manevi değer kattığını ve bizler için gerçekten büyük anlam ifade ettiğini de göz ardı etmeyelim. Herşeyden önce olanlara veya olacaklara pozitif bakmaya çalışın ben de rahatsızım şahsen güncelleme gelmemesinden ötürü fakat eminim ki güzel çalışmalar yapılıyor veya yapıldı sizlere sunulacak...

Neyse arkadaşlar lafı fazla uzattım sanırım, umarım sizlere vermek istediğim mesajı almışsınızdır. Hepiniz hakkınızı helal edin vaktinizi çaldıysam. Hepiniz Allah'a emanet olun. İnşallah vatani görevimi sağ salim yerine getirip gelebilirsem tekrar bu camia da yer alacağım hayırlısıyla.

Ek olarak ;

Oyun içerisindeki davranışlarımdan dolayı sürekli olarak bana ceza veren denetmen ekibe ve yönetime teşekkür ediyorum. Komik bulabilirsiniz fakat görevlerini tam zamanında yerine getirmeleri ve benim ısrarla yaptığım bildiğim hatalara itiraz etmemdeki hızlı geri dönüş yapmaları da gerçekten çok hoş. Kalkıp da bu insanlara görevlerini yapmıyorlar vs. gibi karalama mesajlar yazmayın ve konular açmayın.

DİPNOT: Konuyu tartışmaya çevirmekten kaçının lütfen, kişisel görüşlerinizi yorumlarınızı belirtebilirsiniz fakat ahlak ve görgü kuralları çerçevesini aşmamak şartı ile. Konu tartışmaya dönerse eğer Moderatör arkadaşlar konuyu kilitlesin lütfen.

Herkese iyi oyunlar/forumlar, selametle Allah'a emanet olun...
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: İKV Yenilikler ve Yönetim Ekibi Hk.

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Merhaba kardeşim öncelikle hayırlı tezkereler dilerim.

Ben şöyle birşey söyleyeyim size.Bir oyun vardı.İKV kadar eski hala aktifliğini sürdürüyor reklama girmesin diye isim vermeyeceğim.Bu oyun da bir dönem aksaklık yaşadı ve hatta kapandı.Ona rağmen iyileştirme yapıldı ve birçok yenilik ile yeniden insanların hizmetine sunuldu.Anlattıklarına paralel olarak İstanbul Kıyamet Vakti de yeri geldiğinde yeni birşeylere imza atacaktır.

Yönetici kadrosu ile ilgili söylediklerine hak veriyorum.Unutmayın bu insanlar orada gönüllü çalışıyor.

Vatani görevini en güzel şekilde yerine getirmen dileğiyle ..
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kurtcuozii yazdı:Merhaba kardeşim öncelikle hayırlı tezkereler dilerim.

Ben şöyle birşey söyleyeyim size.Bir oyun vardı.İKV kadar eski hala aktifliğini sürdürüyor reklama girmesin diye isim vermeyeceğim.Bu oyun da bir dönem aksaklık yaşadı ve hatta kapandı.Ona rağmen iyileştirme yapıldı ve birçok yenilik ile yeniden insanların hizmetine sunuldu.Anlattıklarına paralel olarak İstanbul Kıyamet Vakti de yeri geldiğinde yeni birşeylere imza atacaktır.

Yönetici kadrosu ile ilgili söylediklerine hak veriyorum.Unutmayın bu insanlar orada gönüllü çalışıyor.

Vatani görevini en güzel şekilde yerine getirmen dileğiyle ..

Merhaba,

Öncelikle teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Elbette piyasada bir çok oyun bahsettiğiniz gibi bitti denildiği zaman iyileştirmeler yapılıp tekrar kendini gösterdi. İ.K.V ' ye bağlı bir çok oyuncu var kimiside eminim ki benimle aynı görüşte ve bıkmadan usanmadan bekliyordur. Fakat gitmeden önce bir nebze de olsa insanları bilinçlendirmek adına böyle bir konu açayım dedim.

Yorumun için de ayrı bi teşekkürler.
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Ceza işlevi konusunda bende sana katılıyorum.Özellikle susturma cezalarını anında yapmaları çok güzel bir durum.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ZowieN yazdı:Ceza işlevi konusunda bende sana katılıyorum.Özellikle susturma cezalarını anında yapmaları çok güzel bir durum.
Aynen öyle şahsen ben oyun içi davranışlarımın farkında olaraktan cezalara o kadar itirazda bulundum ve çok kısa sürede dönüş yaptılar. Kalkıp da bu işe gönül vermiş gönüllü olarak çalışan insanlara yapılan bu haksızlıklara bi dur demek lazım. :)
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Bu durumda olan İKV oyuncularını trollemek gibi bir amacım yok,olamaz da. Yılbaşında yeni haberlerle gelecekler. İnanın bana geleceklerdir. 9 gün daha bekleyin.
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

Rivalxmelodi yazdı:Bu durumda olan İKV oyuncularını trollemek gibi bir amacım yok,olamaz da. Yılbaşında yeni haberlerle gelecekler. İnanın bana geleceklerdir. 9 gün daha bekleyin.

hani nerede güncelleme ?
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Mesaj gönderen wOODMAN »