HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

biLmem AnLamaya kapaSiten yeticekmi ama zeka oLmadıqı için yeticeğini sanmıyorum. Madem kaŞınıyosun weya amacın biriLeriyLe tartıŞmak qündeme qeLmekSe sana bir kaç şeyden bahsedeym...

Her yapıLan başarı foruma konuLabLr weya konuLmaz bu kişinin kendi iradesine baqLıdır. Benm dawut denen kişinin ifLisi kesmesine bişi dediqimde yok zaten demek isdesem buraya deqiL bizzat açtığı konuya yazardım yorumu.. Madem herkeSe Laf atan biriyim ben ! neden sen Laf yiyeceqini biLe biLe sana kemik atmadığım haLde hawLıyosun? Sizcede burdan RekLam kokuSu qeLmiyormu ne :lol: anLamadıqım bi nokta sana qiren cıkan ne oLdu şimdi :D AnLamıyorum neden benim her tartışdıqım kişiyLe 3. bir şahıs karışıyo.. Ne çok sewiyosun benden Laf yemeyi :lol: Ben burda dawutun ne ima ettiqni sana sordummuki yazıyoSun? Ayrıca forumda kim Laf kaLabaLıqı yapmş iLeti sayısından beLLi oLuyor demekki benim msj Lar sana we bazıLarına fena oturmuşki az we öz oLmasıyLa ön pLana çıkmış ;) Nedir bu kuyruk acın Ghosen denen weLed.. ;) Bundan snra sana kemik atan oLmadan hawLamamanı şiddetLe tawsiye ederm.. Aksi takdirde TaSmanı kısaLtmak zorunda kaLıcam kapiŞ ;) Yeniçerix yaLakasımısın sende :lol: Bu arada kopduqum nokta :lol: GLoyn oRada yaptıqım eSpirye beğen & payLas demiş snde hakLIsın abi demiŞsn :lol: Madem eSpirLerm hoşuna qitmior neden beqendn ;) Bence bi dahakine bana Laf atıcaqın zaman Rencide oLmamak için iyice bi düşün derim...

Not: Konuyu anLamdan yorum yapma bir daha... Ben orda dawut denen şahısın ifLisi kesdqne Laf etmedm sen Lafı nerenden anLıyosan artık baskada diyecek biŞeym yoq... :)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

evet çöker :D tek kesebilecek kabiliyette bir insanım aklının alamayacağı şeyleri bn düşünüor ve uyguluorum fakat gel gelelimki bnde bir arzım ve sana oradaki bulunduğum ima eğer bir şeleri gerçekleştiriorsan bunu açığa çıkarmaki bir değeri olsun bir başarın varsa bırakda takdir etsinler övün ama insanları küçümseme asla bunu bn aslaaaaa yapmadım aksine herkese yardımcı oldum olmaya çalışdım Ghosen teşekkürler desteğin için bnm neler yapabileceğimin farkında olan bir insansın handanla bire bir ws edersek inan kazanan bn olurum üstelik fark atarak bunu söylemekdeki amaçda handanı küçümsemek yada rezil etmek deil bnde aslen bir arzım ama gel görki bunu söylemek durumunda kalıorum handan iflisin yanında yeni doğmuş bir bebek gibi bilmem anlatabildim mi handanın tek güç kaynağı muhafızları onlar olmazsa o bir hiç
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dawutcan sorunda sizin o beyininizin küçük oLmasında.. :D bak ben orda demişimki LodosLar konuyu ancak aLıntı yapar bu espiri maaLiyetinde söyLenmiş bir söz sence bunu duyan LodosLar hemen kendini küçümsenmişmi sayıyoLar? Herkes senmiki her Lafı çewiripde sürekLi adam karaLama çabasına qirmeye çaLışsn ;) eminimki bir çok Lodos arkadaş buna qüLüp qeçdi.. Senin zannetiğin qibi hemen küçük düşme qereqi biLe duymadıLar.. Bence konuyu başka yerLere çekerek qereksiz yorumLarda buLunma... Benim yorumum senLe iLqiLi deqİLse yorum yazmicaksn.. Hoşuna qiderse ekLersin yorumu qitmesse ceneni kapar susarsn.. Madem sende bir arz sın orada ben bir Lodos arkadaşı muhattap aLmam gerekirken sen neden atLama gereği duydun? :) Şimdi diceksin ikinci yorumda Lafı neden bana attın o zaman onunda cewabını wereyim sen iLk yorumunda taşı isder isdemez bna atmaya çaLışdn o da espiri amaçLı bir cewap oLdu... asLında bu kadar yazmam hata ama ne yapaLım başındada söLedqm qibi beyniniz bazı şeyLeri kabuLLenmiyo o yüzden açıkLamaLı anLatmak zorunda kaLıyoruz... ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

nedense bndekindende küçük beyinleri olanlar var :D kafa basmıor kardeşim bn ne deyim bn diorumki her bu klan konusu açıldığında insanları küçümsüosun öle bi an gelir sn minicik olursun insanlara biraz aha hoş görülü davran demek istiorum ama nedense bunu ghosen anlıor diğerleri anlıor bişi demiyor ama sn buna alınıyosun ha alınma demiorum alın taşı sana attım taşı bana yollama o taş zaten bnm ana geri ters teper sadece demek istediğimi anla insanları küçümseme özelliklede düşman bildiklerini ;) inş. bu sefer büyük düşünürsün bnde espiri olarak algıladım fakat espri açılan türdeki aynı konularda her seferinde küçümsenmemek alınmamak elde deil
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

XJoKeRxX yazdı:
ikvm yazdı:sadece gülüorum bnde aslen bir arzım ama hiç kimse hiç kimseyi küçümseyemez daha iyilerini yapabilirim beni tanıyanlar ne demek istediğimi bilir

daha iyiLerini yapabiLrm deRken? handanı tekmi keScen.. :lol: :D :mrgreen:

hahh şunuda ekleyim burada sn beni küçümsedin snde biliorsun handana çıkarsam birebir ws atarsam keserim ama gel görki oraya çıkması sorun uraşmıorum ve bn seni ondan önceki yazdığımda küçümsemedim sadece uslübuna ve yaptığın espirilerde dikkatli olmanı söyledim tabikide başındada dediğim gibi sadece gülüorum bnde espri olarak anladım yani ;)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

yok yok anLatamıyorum burada anLayan bi GLoyn waR orda ztn... :D bak kardeş anLamıyosn ben orda espiri amaçLı dedm ewet kimseyi küçümsediğim yok.. :D anLamadıqım bi nokta madem sende bir arzsın neden LoodsLarı bu kadar koruma ihtiyacı duydun Kardeşim sanane benim Lafım kime qiderse qider kimi espiri oLarak anLar kimide üstüne aLınır sana ne oLuyo miLLetin awukatı senmsn? Her Lafa atLıyosun..! ben orda Lafı ortaya atmışım beLLiki yaran waR qocunuyosun.. Dedqim qibi bir daha senLe aLakaLı bir söz kuLLanmamışsam msj ıma yorum yazmassan sewinirim.. ;) her söze muaLefet oLmana qerek yok.. Gerçi sorun oLmaz her türLü aLırsın cewabı maksat forumu kirLetmemek... ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Dadava, benden sana nacizane bir tavsiye, ben beceremiyorum hem cahil hemde terbiyesiz olanlara karşı kayıtsız kalmayı ama sen cevap dahi verme, çok beğendiğim bir yazıyı ilave etmek istiyorum.

Sen ne kadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anlayacağı kadardır.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
SPENCER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SPENCER »

XJoKeRxX yazdı:biLmem AnLamaya kapaSiten yeticekmi ama zeka oLmadıqı için yeticeğini sanmıyorum. Madem kaŞınıyosun weya amacın biriLeriyLe tartıŞmak qündeme qeLmekSe sana bir kaç şeyden bahsedeym...

Her yapıLan başarı foruma konuLabLr weya konuLmaz bu kişinin kendi iradesine baqLıdır. Benm dawut denen kişinin ifLisi kesmesine bişi dediqimde yok zaten demek isdesem buraya deqiL bizzat açtığı konuya yazardım yorumu.. Madem herkeSe Laf atan biriyim ben ! neden sen Laf yiyeceqini biLe biLe sana kemik atmadığım haLde hawLıyosun? Sizcede burdan RekLam kokuSu qeLmiyormu ne :lol: anLamadıqım bi nokta sana qiren cıkan ne oLdu şimdi :D AnLamıyorum neden benim her tartışdıqım kişiyLe 3. bir şahıs karışıyo.. Ne çok sewiyosun benden Laf yemeyi :lol: Ben burda dawutun ne ima ettiqni sana sordummuki yazıyoSun? Ayrıca forumda kim Laf kaLabaLıqı yapmş iLeti sayısından beLLi oLuyor demekki benim msj Lar sana we bazıLarına fena oturmuşki az we öz oLmasıyLa ön pLana çıkmış ;) Nedir bu kuyruk acın Ghosen denen weLed.. ;) Bundan snra sana kemik atan oLmadan hawLamamanı şiddetLe tawsiye ederm.. Aksi takdirde TaSmanı kısaLtmak zorunda kaLıcam kapiŞ ;) Yeniçerix yaLakasımısın sende :lol: Bu arada kopduqum nokta :lol: GLoyn oRada yaptıqım eSpirye beğen & payLas demiş snde hakLIsın abi demiŞsn :lol: Madem eSpirLerm hoşuna qitmior neden beqendn ;) Bence bi dahakine bana Laf atıcaqın zaman Rencide oLmamak için iyice bi düşün derim...

Not: Konuyu anLamdan yorum yapma bir daha... Ben orda dawut denen şahısın ifLisi kesdqne Laf etmedm sen Lafı nerenden anLıyosan artık baskada diyecek biŞeym yoq... :)
Joker seni tanımıyorm ama ne zaman görsem herkesle kavga ediyorsun

Konuşmalarında gerçekten çok iğrenç ve saçma :?

Genelde insanlara hakaret edenler gerçek hayatlarında ezilmiş kişiler oluyor kendilerini bir tek bu ortamda yüceltiyorlar

GHOSENin paylaşımlarını çok seviyorm herhangi bir terbiyesizligini de görmedim

Gidişatın hiç iyi deil bence sen millete deilde baban sana bir an önce bir kemik atsa iyi olacak :|
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

SPENCER yazdı:
XJoKeRxX yazdı:biLmem AnLamaya kapaSiten yeticekmi ama zeka oLmadıqı için yeticeğini sanmıyorum. Madem kaŞınıyosun weya amacın biriLeriyLe tartıŞmak qündeme qeLmekSe sana bir kaç şeyden bahsedeym...

Joker seni tanımıyorm ama ne zaman görsem herkesle kavga ediyorsun

Konuşmalarında gerçekten çok iğrenç ve saçma :?

Genelde insanlara hakaret edenler gerçek hayatlarında ezilmiş kişiler oluyor kendilerini bir tek bu ortamda yüceltiyorlar

GHOSENin paylaşımlarını çok seviyorm herhangi bir terbiyesizligini de görmedim

Gidişatın hiç iyi deil bence sen millete deilde baban sana bir an önce bir kemik atsa iyi olacak :|
:D Doğru lafa ne denir :D
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HERACLEON »

Bre Höstttttt !!!! Küçük deyyus yavaş :evil:

Emre Kardeşime Nerene Güvenipde Laf Atıyorsun ? Babanın Annene Ettiği Lafları Burada Elaleme Taklit Yoluyla İletmenin Anlamı Nedir...

47 Kromozomlu Embesil Acınası Mahluk Gidip Babandan Dayak Yiyor Gelip Burada Bize Ahkam Kesiyorsun

Akraba Evliliği AİLE İÇİ ŞİDDET Gördüğü Fazla Belli Oluyor Dikkat Et Kendine Bir Veterinere Görünmeni Tavsiye Ederim

Köpeğimi Götürdüğüm Bir Veteriner Var İstersen Adresini Vereyim Sahibin İle Git Hem KUDUZ AŞIsı Yaptıktan Sonra KEMİKde veriyor belki önüne çıkan her insana havlamayı kesersin

Git Dersine çalış sütünü iç uyu !!! Bir daha da burada Emre Kardeşime Ahkam Kesersen Ondan Önce Dilini Keserim

Yine Havlamaya Dewam Edersen Kafanı Keserim Şimdi Uzaaa Aile terbiyesinden nasibini görmemiş ucube kim bilir tipin nasıldır İnsan dışı varlık :arrow:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön