Bu oyun sizden farkında olmasanız da bir şeyleri şu an çalıyorsa benimde zamanında çok şeyi mi çaldı. Keşke benden aldıkları sadece para olsaydı. Yaşım şu anda 27 çok çok uzun bir süre bu oyunu müptelası olarak oynadım. Şu anda elimde kalan kamburlaşmaya gelmiş bir bel, asosyal bir kişilik, hasbelkader bitirilmiş bir üniversite, asgari ücretin biraz üstünde çalıştığım bir iş ve buna bağlı yaşam kalitesi... Maalesef bu online oyun hastalığı sebebi ile hayal ettiğim mesleğe kavuşamadım ve bir ömür boyu bu içimde ukte kalacak. Bekarsınız aileniz size bakıyor bu zamanlarınızı iyi değerlendirin şu anda evliyim ve artık istesem de sırtımda bu sorumlulukla hayallerimi gerçekleştirebilme imkanım artık kalmadı gibi duruyor...
Bugün pazar günü eski günleri yad etmek adına oyuna girdim, çarımı herşeyin başladığı noktada eminönünde sakallı dedenin yanında bırakmıştım ve çarıma orda tekrar hayat verdim
Öncelikle bu satır yenilik ümidiyle bekleyen kardeşlerim içindir. yaklaşık 3 saat internette bu konuyu araştırdım ve gördüğüm oyuna yenilik gelmeyeceğidir bu kişisel görüşüm bence boşuna beklemeyin. Oyunun beyin kadrosu yani yaratıcı kadrosu zaten malum isimli başka bir oyuna geçmiş. Şu an hala sobee de çalışan bir kişinin de sosyal medya da profiline ulaştım (ikv projesinde de çalıştığını yazmış) yeni bir oyun projesi üstünde çalıştığını detaylarını veremediklerini 2016 da açıklayacaklarını yazmış.
Zaten mevlüt dinç in yaptığı diğer oyunların (icf icf 2 süpercan vs. vs.) forum sitelerine girdiğiniz de aynen burda olduğu gibi ne zaman yeni sürümlerin geleceğini neden oyunların bir anda durduğunu neden ilgilenilmediğini soran onlarca kişiyle karşılaşırsınız bu bile alınması gereken bir mesajdır... Mevlüt dinçin sosyal medya hesabını incelediğiniz de adam burdan kazandığı paraları çatır çatır yiyor parayı en güzel mevlüt bey harcıyor aga barcelona da selfiler çekiliyor
Güzel kardeşlerim işin özü size vereceğim son mesaj kafanızı odanız dan dışarı çıkarın ve reel hayata önem verin yol yakınken dönün ve hayatınızı yaşayın.
Sevgi ve saygılarımla....