BEYİN FIRTİNASI YERLİ MOBA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

BEYİN FIRTİNASI YERLİ MOBA !

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhabalar....

Arkadaşlar bunca zaman İKV için gönül vermiş biri olarak beni yabancı oyunlara mahkum eden başta mevdinç olmak üzere tüm gelistirici ekibe hakkımı helal etmiyorum. Bu vakitten sonra ne yapar salar yapsınlar gelişmiş olsa da piyasada bu oyun tutmaz tüm cafeler oldu lol cafe oyunu açıyorum dalga geçiyorlar şu anki hali ile çok primitif bir oyun İKV ve eğer yapabilirler de yeni oyun motorunda yeniden yazılmalı yada OYUNU KAPATİP KENDİ YERLİ MALİ MOBA OYUNUMUZ u İKV den kolajlarla oluşturmalıdır. Neden çünkü mmorpg ve RPG tarzı oyunlar bir döneme damga vursa da artık tahtlarıni kısa sureli vakit le hızlı tüketim eglenceliği özellikli oyunlara bırakmış durumda counter in hala oynanıyor olması bu özelliği en iyi yansıtmasından dolayıdır.

Ya sizce !
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: BEYİN FIRTİNASI YERLİ MOBA !

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Katiliyorum sana haklisin.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Geleceğin spor dallarından olan e spor ikv ayak uyduramaz bahsettiğin oyun yapılan turnuvalarda oyunculara 1 000 000$ gibi gerçek para veriyor. İkv bunun hayalini dahi kuramaz. İkv şu an kısır döngü içerisinde kendi oyuncularının çoğunu kendine küstürdü bu saaten sonra yenilik gelsede çok fazla canlanamayacaktır.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GastroMagic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Never Say Never

Mesaj gönderen GastroMagic »

Bahsettiginiz oyunda parayla satin alinan icerik oyuna ek guc katmiyor.Ama cogu turk oyununda para ile daha guclu olabiliyorsun bu yuzden Turk oyunlari tutmuyor.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Böyle bir çalışma ek olarak 3 yıl daha alır 3 yıl sonra ikvyi kim hatırlar ?Diyelim ki yaptılar ülkemizde çok yaygın olan L#L e andiracak sonuçta moba oyunu gerek harita gerek oynanış benziyecek fakat çoğu kesim bunu çakma diye algiliyacak ve oyun kötülenecek. (forumda başka oyun adları yasak diye biliyorum )
İKV de adam akıllı turnuva yapıp adam akıllı ödül verilmedi.Bunu yeni bir oyunda yapabileceklerini sanmiyorum .Sonuç olarak piyasada zaten moba oyunları var belki 3 yıl sonra moba oyunu da hiç olacak bu seferde yeni oyun gereksiz yere yapılmış olacak.
Kısacası yerli bi moba oyunun önü açık değil bence
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

LEPRECHAUN yazdı:Merhabalar....

Arkadaşlar bunca zaman İKV için gönül vermiş biri olarak beni yabancı oyunlara mahkum eden başta mevdinç olmak üzere tüm gelistirici ekibe hakkımı helal etmiyorum. Bu vakitten sonra ne yapar salar yapsınlar gelişmiş olsa da piyasada bu oyun tutmaz tüm cafeler oldu lol cafe oyunu açıyorum dalga geçiyorlar şu anki hali ile çok primitif bir oyun İKV ve eğer yapabilirler de yeni oyun motorunda yeniden yazılmalı yada OYUNU KAPATİP KENDİ YERLİ MALİ MOBA OYUNUMUZ u İKV den kolajlarla oluşturmalıdır. Neden çünkü mmorpg ve RPG tarzı oyunlar bir döneme damga vursa da artık tahtlarıni kısa sureli vakit le hızlı tüketim eglenceliği özellikli oyunlara bırakmış durumda counter in hala oynanıyor olması bu özelliği en iyi yansıtmasından dolayıdır.

Ya sizce !
Mevlüt Dinçle alakası yok.Mevlüt abi geliştiremeyeceğini ve TT gibi bir firma altında daha iyi gelişeceğini,bir Türk oyunu dünyaya duyurabileceği için sattı,onlar ise oyunu oyun etti,gitti TTNET oyun alt yapısına verdi..Ben Mevlüt abiye her zaman hak veriyorum,o adam bile şuan çok pişman sattığı için,ama artık emekli birisi.Türk oyun sektörüne oyun getiren adamdır o.Şuan Zula gibi beta da olmasına rağmen hemen geniş bir kitleye sesini duyurabilen oyun varsa,bu da Mevlüt Abi ve onun topladığı ekibin sayesindedir.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön