Kesinlikle haklısın elbette rekabet olucak. Fakat Bölgelerin dizaynı ve oyunun yapısı gerçekten oyuncuları karşı karşıya getirilmeye yönelik ve bu rekabeti geçirticek düzeyde. Yanlış bilmiyorsam oyunun kurgusunda metorun dünyaya çarpması sonucu gelişiyor hadiseler. Aslında bu kurguyla olabildiğince geniş düzlükler olabilir ve oyuncular bir nebze rahattlatılabilirdi. Ama dediğin gibi umarız gelecekte daha iyi olurkurtcuozii yazdı:Evet aynen öyle hocam.Rekabeti herkes ister ve hepimiz de istiyoruz elbette.Örnek verdiğin gibi mesela saatte xenotim,reçete kasmak bazı sunucularda zor oluyor.Hata karşıdakinin anlayışına bağlı tamamen.Birçok oyun dünyasında bakınız haritalarda uzun geniş arazilerde yaratıklar vardır herkes bir köşeye gider.Tabi oyunun hikaye ve mantığı da biraz haritaların böyle olmasını gerektiriyor hak veriyorum.Oyun bir stres atma aracı olarak kullanılmak istenirken bu arkadaşımızın açtığı konudan da anlıyoruz ki insanlar stres oluyorBarbarosxhizir yazdı:Aslında çok güzel bir konuya değinmişsin oyunun haritaları küçük ve dar olduğu için rekabet ortamı sürekli yaratılıyor bu sadece kuyularda değil saatlerde madenlerde vb. Sürekli oyuncular arasında rekabet oluşuyor ve bu olumsuz durumlar oluşuyor.kurtcuozii yazdı:Labirentin ilk geldiği yıllardan tutalım da bugüne kadar oyunun en büyük sıkıntısı şu slot işi oldu.Ayrıca girdiğimiz alanlar hep dar.Kendimizi level atlatırken ve item kasarken hep sıkıntı yaşamıştık ve yaşıyoruz.Büyük geniş alanlarda binlerce slotlu bölge hiç yapılmadı hep bu sorunlar yaşanıyor.
İnşallah gelecekte daha iyi olacaktır İKV.
Kuyular
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Kuyular

O şekilde bir sistemi taşıyacak oyun motoru yok bu oyunun alt yapısında. Misal kenanda motordan kenana kadar tek seferde aldığında eğer slot ekrana girerse kasmadan dolayı tıklayamaz hatta hareket bile edemezsin sen şimdi y2 ile bin tane slotlu bölgede ufak bir alanı aldığını bile düşünsen, gerek bilgisayarın kasacak gerek internetin yavaş olacak gerek sunucudaki lag olacak falan filan böyle uzayıp giden bir liste çıkacak karşına. Bu şartlar altında mümkün değil söylediklerin.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tabiki de mümkün değil.İşin ayrıntısı vs girmedik olay budur yani mecbur anlayış bekleyeceğız oyunculardanalpay1994 yazdı:O şekilde bir sistemi taşıyacak oyun motoru yok bu oyunun alt yapısında. Misal kenanda motordan kenana kadar tek seferde aldığında eğer slot ekrana girerse kasmadan dolayı tıklayamaz hatta hareket bile edemezsin sen şimdi y2 ile bin tane slotlu bölgede ufak bir alanı aldığını bile düşünsen, gerek bilgisayarın kasacak gerek internetin yavaş olacak gerek sunucudaki lag olacak falan filan böyle uzayıp giden bir liste çıkacak karşına. Bu şartlar altında mümkün değil söylediklerin.

Afanesiyevo
Genel bir sorun ve eskiden bunları çok dert ederdim.Ama sonra baktım tılsım da iş yok,bırakmıştım.Dolaşması daha zevkli dostum,kuyular az atar hem peptit.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
İnşallah geleceği görür İKV.Duacıyız.kurtcuozii yazdı:Evet aynen öyle hocam.Rekabeti herkes ister ve hepimiz de istiyoruz elbette.Örnek verdiğin gibi mesela saatte xenotim,reçete kasmak bazı sunucularda zor oluyor.Hata karşıdakinin anlayışına bağlı tamamen.Birçok oyun dünyasında bakınız haritalarda uzun geniş arazilerde yaratıklar vardır herkes bir köşeye gider.Tabi oyunun hikaye ve mantığı da biraz haritaların böyle olmasını gerektiriyor hak veriyorum.Oyun bir stres atma aracı olarak kullanılmak istenirken bu arkadaşımızın açtığı konudan da anlıyoruz ki insanlar stres oluyorBarbarosxhizir yazdı:Aslında çok güzel bir konuya değinmişsin oyunun haritaları küçük ve dar olduğu için rekabet ortamı sürekli yaratılıyor bu sadece kuyularda değil saatlerde madenlerde vb. Sürekli oyuncular arasında rekabet oluşuyor ve bu olumsuz durumlar oluşuyor.kurtcuozii yazdı:Labirentin ilk geldiği yıllardan tutalım da bugüne kadar oyunun en büyük sıkıntısı şu slot işi oldu.Ayrıca girdiğimiz alanlar hep dar.Kendimizi level atlatırken ve item kasarken hep sıkıntı yaşamıştık ve yaşıyoruz.Büyük geniş alanlarda binlerce slotlu bölge hiç yapılmadı hep bu sorunlar yaşanıyor.
İnşallah gelecekte daha iyi olacaktır İKV.
Never beleive someone who tells who they are.