Kuyular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kuyular

Mesaj gönderen Seven »

Arkadaş şu oyunda zevk alacağımız yer kuyulardır onuda tek bir adam sahiplenmiş durumdadır bu nedir.

Oynayan kişi ya
çocuk yada fazla cesaretli reelde de böyle midir? acaba merak ettim.

Lodos hesaptan arz hesaba geçip keserek artistlik yapmak doğru bir davranış mıdır?

Adam desem adam olmadığı ortada zaten. Çocuk olduğu belli.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Re: Kuyular

Mesaj gönderen ZowieN »

Böyle heriflerle polemiğe girmeye bile üşenirim yazınca eline birşey geçmiyor susunca deliriyorlar :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Çocukları Ayrı Bir Sınıfa Koyan Kişilere Sesleniyorum Oynamayın Bu Düşüncedeyseniz Oyunu Çocuk Dediğiniz Kişinin Oynadığı Oyunu Oynuyorsunuz Anlayan Varsa Demek İstediğimi Anladı İyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Labirentin ilk geldiği yıllardan tutalım da bugüne kadar oyunun en büyük sıkıntısı şu slot işi oldu.Ayrıca girdiğimiz alanlar hep dar.Kendimizi level atlatırken ve item kasarken hep sıkıntı yaşamıştık ve yaşıyoruz.Büyük geniş alanlarda binlerce slotlu bölge hiç yapılmadı hep bu sorunlar yaşanıyor.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

V1Pasa yazdı:Çocukları Ayrı Bir Sınıfa Koyan Kişilere Sesleniyorum Oynamayın Bu Düşüncedeyseniz Oyunu Çocuk Dediğiniz Kişinin Oynadığı Oyunu Oynuyorsunuz Anlayan Varsa Demek İstediğimi Anladı İyi forumlar :)

Demek istediğin anlaşılmıştır dostum. Kendi üzerine alındıysan diyecek sözüm yoktur. Ben oyuna kafa dağıtmak için giriyorum. Oynadığım başka oyunlarda var fakat bu oyunda ki emeğim hiç bir oyunda yoktur. Burada ki amacım arz hesaba geçip milleti keserek oradan uzaklaştırması doğru bir davranış değildir. Ayrıca yazı karakterin Türkçe'mize yakışmamaktadır. İyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHOSENS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CHOSENS »

Merhabalar;

Böyle herifler genelde oyuna kendini kaptıranlar yapıyor. Kendinizi bu kadar oyuna Kaptırmayın ya dışarıda da bir hayat var. Bu ve bunun gibileri ile polemiğe girmeye bile deymez çünkü; zararlı çıkarsınız.
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

kurtcuozii yazdı:Labirentin ilk geldiği yıllardan tutalım da bugüne kadar oyunun en büyük sıkıntısı şu slot işi oldu.Ayrıca girdiğimiz alanlar hep dar.Kendimizi level atlatırken ve item kasarken hep sıkıntı yaşamıştık ve yaşıyoruz.Büyük geniş alanlarda binlerce slotlu bölge hiç yapılmadı hep bu sorunlar yaşanıyor.
Aslında çok güzel bir konuya değinmişsin oyunun haritaları küçük ve dar olduğu için rekabet ortamı sürekli yaratılıyor bu sadece kuyularda değil saatlerde madenlerde vb. Sürekli oyuncular arasında rekabet oluşuyor ve bu olumsuz durumlar oluşuyor.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Seven yazdı:
V1Pasa yazdı:Çocukları Ayrı Bir Sınıfa Koyan Kişilere Sesleniyorum Oynamayın Bu Düşüncedeyseniz Oyunu Çocuk Dediğiniz Kişinin Oynadığı Oyunu Oynuyorsunuz Anlayan Varsa Demek İstediğimi Anladı İyi forumlar :)

Demek istediğin anlaşılmıştır dostum. Kendi üzerine alındıysan diyecek sözüm yoktur. Ben oyuna kafa dağıtmak için giriyorum. Oynadığım başka oyunlarda var fakat bu oyunda ki emeğim hiç bir oyunda yoktur. Burada ki amacım arz hesaba geçip milleti keserek oradan uzaklaştırması doğru bir davranış değildir. Ayrıca yazı karakterin Türkçe'mize yakışmamaktadır. İyi forumlar.
Doğru Bir Davranış Olmasaydı Orada Kesme Kesilme İşlemi Olmazdı Yer Altındaki Gibi Yaparlardı Oyunun Mantığı Kesmek Kesilmek Arz Ve Lodos Arasındaki Rekabeti Sağlamak Diğer Konuya Gelecek Olursak Üstüme Alınmadım Sadece Bu Mantık Düşüncenizi Kaldırın Sonuçta Oynadığınız şey ''Oyun'' Türkçe Konusunda Bir Şey Demiyorum Konun Silinmemesi Açısından ..
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Sadece kuyular değil holdeki tüm belli başlı bölgeler böyle dostum.O yüzden fazla kafaya takmamak böyleleri ile muhattap olmamak lazım çünkü bi anda klanda kendini hırsız olarak görebilirsin. :)
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Barbarosxhizir yazdı:
kurtcuozii yazdı:Labirentin ilk geldiği yıllardan tutalım da bugüne kadar oyunun en büyük sıkıntısı şu slot işi oldu.Ayrıca girdiğimiz alanlar hep dar.Kendimizi level atlatırken ve item kasarken hep sıkıntı yaşamıştık ve yaşıyoruz.Büyük geniş alanlarda binlerce slotlu bölge hiç yapılmadı hep bu sorunlar yaşanıyor.
Aslında çok güzel bir konuya değinmişsin oyunun haritaları küçük ve dar olduğu için rekabet ortamı sürekli yaratılıyor bu sadece kuyularda değil saatlerde madenlerde vb. Sürekli oyuncular arasında rekabet oluşuyor ve bu olumsuz durumlar oluşuyor.
Evet aynen öyle hocam.Rekabeti herkes ister ve hepimiz de istiyoruz elbette.Örnek verdiğin gibi mesela saatte xenotim,reçete kasmak bazı sunucularda zor oluyor.Hata karşıdakinin anlayışına bağlı tamamen.Birçok oyun dünyasında bakınız haritalarda uzun geniş arazilerde yaratıklar vardır herkes bir köşeye gider.Tabi oyunun hikaye ve mantığı da biraz haritaların böyle olmasını gerektiriyor hak veriyorum.Oyun bir stres atma aracı olarak kullanılmak istenirken bu arkadaşımızın açtığı konudan da anlıyoruz ki insanlar stres oluyor :)

İnşallah gelecekte daha iyi olacaktır İKV.
Resim

Afanesiyevo

“Genel Etkileşim” sayfasına dön