Öncelikle itemlerin hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.Günlüğünün sıkı bir takipçisiyim bunuda bil.Ufak birşey söyliyeceğim bu yüzden '' '' bu emojiyi sürekli kullanıyorsun ve biryerden sonra itici gelmeye başlıyor biraz daha dikkat edersen günlüğün daha güzel hale gelecektir.Dediğimi sakın yanlış anlama senin tercihin tabiki ama ben bir seyirci olarak daha güzel olacağını düşündüm
AlperenARAR yazdı:Öncelikle itemlerin hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.Günlüğünün sıkı bir takipçisiyim bunuda bil.Ufak birşey söyliyeceğim bu yüzden '' '' bu emojiyi sürekli kullanıyorsun ve biryerden sonra itici gelmeye başlıyor biraz daha dikkat edersen günlüğün daha güzel hale gelecektir.Dediğimi sakın yanlış anlama senin tercihin tabiki ama ben bir seyirci olarak daha güzel olacağını düşündüm
Teşekkür ederim. Görüş ve önerini göz önünde bulundurup daha güzel hale getireceğimden emin olabilirsin. Açıkçası takip etmen beni mutlu etti. Yanlış anlayacağım bir durum yok ortada sadece bir öneri yapmışsın oda beni memnun etti.
17.12.2015 günü büyücüm deKıyamet Alevi Yüzükeksik olduğu için junon atayım dedim ve ilk girişte düştü.
Az önce yeniden junon atmak istedim ve adaya geçtim şifa bulana kadarSürüngen Pulu veMaden kasayım dedim ve yola koyuldum. Ne yazık ki şifa bulamadık junon atamadık ama şansım genede yerindeydi. 3 adet Sürüngen Pulu ve1 adet Alexandritedüşürebildim.
Geçtiğimiz günlerde bir gruba girdim ve gruptaki birine Trans Asa düştü ve gruba500 akçe dağıtmak istedi fakat o gün akçe çekim sistemi yanıt vermediğini söyledi ve hepimizi arkadaşlara eklediğini ve grubun fotoğrafını çektiğini söyledi. Sizleri oyunda gördüğüm zaman 500 akçenizi vereceğim dedi ve oyundan çıktı. Dün Trans Asa yı alan arkadaşımız beni oyunda görünce akçeyi çekmiş ve e pini verdi sağolsun.
En son Naveran tarafından 03 Tem 2016 04:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep:Telif ihlali sebebiyle bir görsel öge kaldırılmıştır.
Sevgili günlük uzun zaman oldu paylaşım yapmadım fakat önemli olaylar olmadı bu zamana kadar.
Hiç bir yılikv açık beta etkinliğine katılmadım ve bu yıl bir ilk olsun dedim.Etkinlikte 5 veya 10 adet kripraz istendive bende yoktu.Birdenbire herkes kripraz satmaya başladı gittim satın aldım. Verdikleri ödülü beğenmesemde yapacak bişey yoktu. Verdikleri ödül 5 Adet Şarap İksir oldu. İkv Açık Beta 9. yıl hayırlı uğurlu olsun.
Savaşçıma Mor Balyoz üreteyim dedim ve3 günde mor balyozu ürettim buda benim ilk defa erkenden bir üretim yaptığım item oldu. Gece saat 3:20 de balyozumu basmıştım.