Tabiri caizse biraz eziğim. Yardımcı olacak birileri gerek

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
WettyKiss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Tabiri caizse biraz eziğim. Yardımcı olacak birileri gerek

Mesaj gönderen WettyKiss »

Herkese merhaba. Ben oyuna yeni başladım sayılır. Bir kaç gün oluyor. Şuan 22 levelim ve kitabe vb. zor görevlerde takıldım takdir edebileceğiniz gibi. Oyunda zor görevlerime yardım edebilecek yardımsever bir oyuncu arıyorum. Oyundan zevk almak istediğim için tüm görevleri de yapmak istiyorum açıkçası. Arz ya da lodos olması fark etmez yardımcı olabilecek birileri olsun benim için kafidir. :P Oyunu biraz çözdüğümde ise twitch yayınları vesaire şeylerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Oyunda fazla kişi yok belki twitch tv'den bir kaç kişi daha kazandırabiliriz oyuna diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar, iyi oyunlar ve iyi forumlar. Zahmet edip okuyanlarında yüreğine sağlık. Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Tabiri caizse biraz eziğim. Yardımcı olacak birileri ger

Mesaj gönderen kurtcuozii »

WettyKiss yazdı:Herkese merhaba. Ben oyuna yeni başladım sayılır. Bir kaç gün oluyor. Şuan 22 levelim ve kitabe vb. zor görevlerde takıldım takdir edebileceğiniz gibi. Oyunda zor görevlerime yardım edebilecek yardımsever bir oyuncu arıyorum. Oyundan zevk almak istediğim için tüm görevleri de yapmak istiyorum açıkçası. Arz ya da lodos olması fark etmez yardımcı olabilecek birileri olsun benim için kafidir. :P Oyunu biraz çözdüğümde ise twitch yayınları vesaire şeylerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Oyunda fazla kişi yok belki twitch tv'den bir kaç kişi daha kazandırabiliriz oyuna diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar, iyi oyunlar ve iyi forumlar. Zahmet edip okuyanlarında yüreğine sağlık. Saygılarımla...
Eminönü sunucusunda olsan gelebilirdim yardıma.Oyuna yeni başlayanları görmek beni mutlu ediyor.
Resim

Afanesiyevo
WettyKiss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

kurtcuozii yazdı:
WettyKiss yazdı:Herkese merhaba. Ben oyuna yeni başladım sayılır. Bir kaç gün oluyor. Şuan 22 levelim ve kitabe vb. zor görevlerde takıldım takdir edebileceğiniz gibi. Oyunda zor görevlerime yardım edebilecek yardımsever bir oyuncu arıyorum. Oyundan zevk almak istediğim için tüm görevleri de yapmak istiyorum açıkçası. Arz ya da lodos olması fark etmez yardımcı olabilecek birileri olsun benim için kafidir. :P Oyunu biraz çözdüğümde ise twitch yayınları vesaire şeylerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Oyunda fazla kişi yok belki twitch tv'den bir kaç kişi daha kazandırabiliriz oyuna diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar, iyi oyunlar ve iyi forumlar. Zahmet edip okuyanlarında yüreğine sağlık. Saygılarımla...
Eminönü sunucusunda olsan gelebilirdim yardıma.Oyuna yeni başlayanları görmek beni mutlu ediyor.
Beyazköşk sunucusunu seçme nedenim diğer sunuculara göre biraz daha fazla oyuncuya sahip olmasından kaynaklanıyor. Ama yine de iyi dilekleriniz için teşekkürler. Belki ileri ki bir tarihte aynı sunucuda bulunabiliriz. "Time will tell" :D
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Beyazkosk te dumanist oynuyor du hala oynuyor ise ondan yardım iste bence
Resim
Resim
Resim
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Oyun içinde bana pm atabilirsin EfsunkarMEHMET. Sana görevlerinde yardımcı olurum.
Ben olmaz isem KaRaÇaLı isimli karaktere de pm atabilirsin.
WettyKiss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Herkese çok çok teşekkür ederim. Böyle yardımsever insanlar görmekte beni mutlu etti. Oyun içinden ulaşırım girdiğimde. Yorum atan, atmayan herkese tekrardan çok teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

Merana gel bwnde ederim sana
Kullanıcı avatarı
ibo8700
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: İstihbarat Teşkilatı

Mesaj gönderen ibo8700 »

Beyazköşkte Xxxultraslanxxx'e ulaşabilirsin görevler hakkında yardımcı olurum. :D
Xxxultraslan (39)
tcpolat240
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tcpolat240 »

Banada PM Atarsan Her Görevinde Yardımcı Olabilirim,Nick:MerttPlt
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Mesaj gönderen wOODMAN »

Her türlü yardımcı olurum arkadaşım oyunda bana ulaşabilirsin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön