tam ben diyodumTabipYarbay yazdı: Simdi Dumanist lalesi gelir. Az kaldi 7 gun daha bekleyin der![]()
Yeni Bölge çok yakında
Re: Yeni Bölge çok yakında
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Benim hala umudum var yilbasinda belki gezgin sehir gelir kim bir.

LEPRECHAUN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
İmanlı gönül de umut bitmezmişLEPRECHAUN yazdı:Benim hala umudum var yilbasinda belki gezgin sehir gelir kim bir.

Arkadaşlar sadece bunu bekleyin İKV ye kolay kolay güncelleme geleceğini sanmıyorum. ''New MMORPG Project''
Ayrıca bir şeyler duyduğunu ima edenler aylardır isim veremedi. Riske attiğini söylüyor ama zaten gelecek gelecek diyerek o adamı haliyle riske atmış oluyor şu durum gerçek olsaydı şuan görevli ekip içinde sorgu sual olurdu.
Ayrıca bir şeyler duyduğunu ima edenler aylardır isim veremedi. Riske attiğini söylüyor ama zaten gelecek gelecek diyerek o adamı haliyle riske atmış oluyor şu durum gerçek olsaydı şuan görevli ekip içinde sorgu sual olurdu.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
7 Gun Kaldı Bekleyin :ugeek:Burak8154 yazdı:tam ben diyodumTabipYarbay yazdı: Simdi Dumanist lalesi gelir. Az kaldi 7 gun daha bekleyin der![]()
Bugün duyurusu yapılacak. :mrgreen:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
New MMOPRG Project = Yeni MMOPRG ProjesiEYUNAL yazdı:Arkadaşlar sadece bunu bekleyin İKV ye kolay kolay güncelleme geleceğini sanmıyorum. ''New MMORPG Project''
"Yeni" MMOPRG projesinden kastı İKV'dir.Yani eskileşmiş olan İKV'yi yeni hale getirmektir yakında açıklanır zaten 1 ay içinde açıklama YA PI LA CAK kafanıza sokun bu oyun gelişecek geliştirilecek belkide geliştiriildi piyasaya sürülmeye bekleniyor
Ellerinde kazandıkları bir oyun varken yeni oyun yapmaları bence de çok saçma olur. 24 gün içinde herşey açıklığa kavuşur. Sabredelim
WesTSooN
- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
2016-2017 yıllarında piyasaya çıkacak yeni yabancı mmorpg oyunları var onları bekleyin 
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
7 gun sonra senide gorecez makarnaci koceroDuMaNisTT yazdı:7 Gun Kaldı Bekleyin :ugeek:Burak8154 yazdı:tam ben diyodumTabipYarbay yazdı: Simdi Dumanist lalesi gelir. Az kaldi 7 gun daha bekleyin der![]()
Carpie Diem