Türk Telekom, TTNET ve Sobee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Türk Telekom, TTNET ve Sobee

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Açıkçası ben bu düşüşü Ttnetin macera arayışına bağlıyorum iyi bir oyuncu sayısına ulaşmış bir oyunu daha da geliştirmek yerine daha iyi başka oyunlar yapmayı tercih ettiler elbette bir şirketin oyun bölümü tek bir oyuna bel baglamayacak yeni oyunlar yapılırken ikv tozlu raflarda unutulmasaydı kötü son ile bitmeyecekti.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

Barbarosxhizir yazdı:Açıkçası ben bu düşüşü Ttnetin macera arayışına bağlıyorum iyi bir oyuncu sayısına ulaşmış bir oyunu daha da geliştirmek yerine daha iyi başka oyunlar yapmayı tercih ettiler elbette bir şirketin oyun bölümü tek bir oyuna bel baglamayacak yeni oyunlar yapılırken ikv tozlu raflarda unutulmasaydı kötü son ile bitmeyecekti.
Paralel yapı ikv yi bitirdi :S 2015 yılının başında geliştirme çalışmalarına ancak başlayabildiler. Bu yıl sonu güzel haberleri olacaktır bizlere
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Sözleşme olayı falan bunlar yaş işler.2012 de 5 yıllık sözleşme imzalandı diye biliyorum ben.Ama Sobee 2010 da satıldı,2009 da olabilir.Yani o sözleşme olaylarına bakmayın.TTnet zaten TT'nin kuruluşu.Büyük şirketler böyle şeyler yaparlar,farklı alanlara girebilmek için.TTNet Oyun bölümüne aktarıldı Sobee oyunları.O yüzden TTNet ile sözleşmeli diyoruz,normal de Türk Telekom ile bağlantılı.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

tedashii yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Açıkçası ben bu düşüşü Ttnetin macera arayışına bağlıyorum iyi bir oyuncu sayısına ulaşmış bir oyunu daha da geliştirmek yerine daha iyi başka oyunlar yapmayı tercih ettiler elbette bir şirketin oyun bölümü tek bir oyuna bel baglamayacak yeni oyunlar yapılırken ikv tozlu raflarda unutulmasaydı kötü son ile bitmeyecekti.
Paralel yapı ikv yi bitirdi :S 2015 yılının başında geliştirme çalışmalarına ancak başlayabildiler. Bu yıl sonu güzel haberleri olacaktır bizlere
Umarım beklediğin haberi alır hayal kırıklığına ugramazsın.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

tedashii yazdı:
Umarım beklediğin haberi alır hayal kırıklığına ugramazsın.
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sanırım T.Telekom hepsinin içine kapsamış ve en düşük durumda Sobee'nin olmak üzere hesaplarsak, Sobee'nin en düşük ilgi odağı İkv olunca durum bunu gösteriyor.

Şuan İkv, ek gelir olarak görüldüğünü düşünüyorum. 'Attık bir kenera kazansın iştee' misali :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

İKV en son 2012 den güncelleme yedi. Yeni oyun ne zaman geliştirilmeye başlandı ? 2012 de sonuç ne aynı anda iki online oyun geliştirilmiyor yeni olan oyun ufak bir ihtimal İKV ile bağlantısı olan bir oyun olur diye düşünüyorum. İKV ise zaman içinde kapatılır.Tüm sunucularda toplasak belki 400 oyuncu bile çıkmaz
babyface
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen babyface »

EYUNAL yazdı:İKV en son 2012 den güncelleme yedi. Yeni oyun ne zaman geliştirilmeye başlandı ? 2012 de sonuç ne aynı anda iki online oyun geliştirilmiyor yeni olan oyun ufak bir ihtimal İKV ile bağlantısı olan bir oyun olur diye düşünüyorum. İKV ise zaman içinde kapatılır.Tüm sunucularda toplasak belki 400 oyuncu bile çıkmaz
tamam bırak oyunu o zaman kaç aydır ağlıyorsunuz forumda geliştirilmez geliştirilmez oyun çok meraklı sana sanki.
şu forumda cool cool yorumlar yapıyormuşsunuz gibi görünsenizde bir hiçsiniz ağlamayın da silin çarlarınızı madem gelişmicek.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

babyface yazdı:
EYUNAL yazdı:İKV en son 2012 den güncelleme yedi. Yeni oyun ne zaman geliştirilmeye başlandı ? 2012 de sonuç ne aynı anda iki online oyun geliştirilmiyor yeni olan oyun ufak bir ihtimal İKV ile bağlantısı olan bir oyun olur diye düşünüyorum. İKV ise zaman içinde kapatılır.Tüm sunucularda toplasak belki 400 oyuncu bile çıkmaz
tamam bırak oyunu o zaman kaç aydır ağlıyorsunuz forumda geliştirilmez geliştirilmez oyun çok meraklı sana sanki.
şu forumda cool cool yorumlar yapıyormuşsunuz gibi görünsenizde bir hiçsiniz ağlamayın da silin çarlarınızı madem gelişmicek.
Zaten oyunu oynamıyorum ki :D Bunun cool olmakla da alakası yok.Bizlerin amacını kendini oyuna kaptıran arkadaşların görmesi biraz zor
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Esadullah yazdı:Sanırım T.Telekom hepsinin içine kapsamış ve en düşük durumda Sobee'nin olmak üzere hesaplarsak, Sobee'nin en düşük ilgi odağı İkv olunca durum bunu gösteriyor.

Şuan İkv, ek gelir olarak görüldüğünü düşünüyorum. 'Attık bir kenera kazansın iştee' misali :)
Sobee'nin en yüksek ilgi odağı İKV asıl dost,Sobee ile pek bir şey bilmiyorsun sanırım.ICF bile İKV'den geçen oyuncularla doluydu.İkv Sobee'nin göz bebeğiydi.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön