Türk Telekom, TTNET ve Sobee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Türk Telekom, TTNET ve Sobee

Mesaj gönderen xDeMaNuLex »

selamünaleyküm

Şuan oyun ttnet'te diye biliniyor hatta Etkinliklerde bile "TTNET bilgi vermeksizin değiştirebilir" diye madde koyuyorlar.
Fakat oyun TTNET'te değil Türk Telekomda ikisi aynı çatı olsa da. birbirinden farklı kuruluş.Yani ikisi ortakta olabilir mesela yüzde 50 50 gibisinden.
benim tahminim şu:
geçmiş olduğumuz yıllarda ttnet türktelekom sobee arasında bir anlaşmazlık olmuş olabilir
ocak ayı muhabbetine gelince bence sözleşme ihlali ile ilgili bir durumdur bu açıklama vesaire.
2016 girmemizle beraber sözleşme biteceğini ve açıklama yapılacağını düşünüyorum.
yani ttnet ile türk telekomun sözleşmesi olabilir ve ikisinden biri ortadan kalkınca açıklama yapılır diye düşünüyoum

Resim

Resim

Not: karalama amacıyla yorum yapacak kişiler LÜTFEN yorum yapmasın.

esen kalın..
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Türk Telekom, TTNET ve Sobee

Mesaj gönderen aaasd »

kardeşim görüşlerine saygı duyuyorum ama böyle birşeyin olamayacağını biliyorum nedeni ise sobee önce türktelekomun desteğini alıp daha sonra ttnet e mevlüt bey tarafından satıldı sobee nin suanki sahibi ttnettir. nekadar sobee ayrı bir firma olsada devredilen malın / firmanın sözleşmede şu tarihte biter gibi bi ibarenin olması mümkün değildir. kaldıki sobee nin hali hazırda çalışan eleman sayısının kalmadığını muhatabımızın dirk ttnet olduğunu düşünüyorum

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

aaasd yazdı:kardeşim görüşlerine saygı duyuyorum ama böyle birşeyin olamayacağını biliyorum nedeni ise sobee önce türktelekomun desteğini alıp daha sonra ttnet e mevlüt bey tarafından satıldı sobee nin suanki sahibi ttnettir. nekadar sobee ayrı bir firma olsada devredilen malın / firmanın sözleşmede şu tarihte biter gibi bi ibarenin olması mümkün değildir. kaldıki sobee nin hali hazırda çalışan eleman sayısının kalmadığını muhatabımızın dirk ttnet olduğunu düşünüyorum
görüşüne saygı duyarım tabi ama ben sanmıyorum sadece eleman sayısının ronaldo nerull ortiden olştuğunu ttnetin ekibinde bir çok geliştirici mevcut ve sobeeninde :)
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

[youtube]http://youtu.be/KmVhtVewdWQ#[/youtube]
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

W0IkaN yazdı:[youtube]http://youtu.be/KmVhtVewdWQ#[/youtube]

olum şakamısın sen sonunu okusaydın anlardın ne yapıp yapmıcağını engellimisiniz nesiniz arkadaş ya yeter bıktım sizin gibilerden forum velet doldu anasını satayım bişey paylaşamıyoruz
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen W0IkaN »

xDeMaNuLex yazdı:

geçmiş olduğumuz yıllarda ttnet türktelekom sobee arasında bir anlaşmazlık olmuş olabilir
ocak ayı muhabbetine gelince bence sözleşme ihlali ile ilgili bir durumdur bu açıklama vesaire.
2016 girmemizle beraber sözleşme biteceğini ve açıklama yapılacağını düşünüyorum.
yani ttnet ile türk telekomun sözleşmesi olabilir ve ikisinden biri ortadan kalkınca açıklama yapılır diye düşünüyoum

..

Engelli ola sensin galiba yok 2016 da sözleşme bitecekmişte
Yok şirketler arası anlaşmazlık olmuşta.
2023 te lozan antlaşması bitiyomuş...vs ve daha neler neler.bunlar hep cehaletten dolayı oluyor
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen W0IkaN »

Söylemeyim söylemeyim dedim ama söylemeden de edemedim :)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Arkadaşlar İKV mynet döneminde de Türk telekom grup şirketleri arasındaydı mynet de öyleydi sanırsam.Oyun baştan beri Türk telekomun alt yapısını kullanıyor ve Türk telekom grup şirketlerine giriyordu.Tabi burada İKV derken sobee den kast ediyorum.Şuan ise oyunun tüm hakları Türk telekom himayesi altında olan Ttnete aittir
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Konuyla belki alakasiz goreceksiniz ama tartismaniz sirasinda birbirinize hakaret icin Engelli kelimesini kullanmanizi esefle kiniyorum Engelli olmak ne kotu birsey ne de asagilanacak bir sey lutfen tabirlerinize dikkat edin. Iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

DuMaNisTT yazdı:Konuyla belki alakasiz goreceksiniz ama tartismaniz sirasinda birbirinize hakaret icin Engelli kelimesini kullanmanizi esefle kiniyorum Engelli olmak ne kotu birsey ne de asagilanacak bir sey lutfen tabirlerinize dikkat edin. Iyi oyunlar.

haklisin kardeşim bi konu açıyoruz gelip kirletiyolar altına not diye düştüm hala üstüne basa basa yorum yapıyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön