Selamlar,
Bu hata genelde bilgisayarının ekran kartının sürücülerinin güncel sürümü yüklü olmadığı için veya yüklü olmasına rağmen onarım yapmadığın için olabilir. Oyun içi hata değil yani,, konum olarak ekran kartı sürücü durumunu bazen yanlış algılayıp bu tür hataları oluşturmakta.
Genellikle ekran kartı 250 veya 500 olduğunda bu tür hatalarla karşılaşıyoruz.
beyler oyuna neler oluryo böyle
Re: beyler oyuna neler oluryo böyle
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İşte gelecek olan eklentinin kanıtlarından biri daha.Halamı inanmazsınız
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Barbarosxhizir » 25 Kas 2015 17:10Üşenmeden bu kadar görüntüyü nasıl atabildin tebrik ediyorum.
Barbarosxhizir » 25 Kas 2015 17:10Üşenmeden bu kadar görüntüyü nasıl atabildin tebrik ediyorum.
+1LaZpApAz yazdı:kopyala yapıştır evladım . bu kadar tembellikle yaşamazsın sen
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
+1ekliyorum adam ii yapıştırmış bi iki bişey daha yazmak isterdim ama neyseTabipYarbay yazdı:İleti
Barbarosxhizir » 25 Kas 2015 17:10Üşenmeden bu kadar görüntüyü nasıl atabildin tebrik ediyorum.+1LaZpApAz yazdı:kopyala yapıştır evladım . bu kadar tembellikle yaşamazsın sen![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
ekran kartını güncellemen lazım 
'' İçin Temiz Olmadıktan Sonra, Hacı Hoca Olmuşsun Kaç Para!Hırka, tesbih post, seccade güzel ama Mevla kanarmı bunlara ?