Merhaba Arkadaşlar,iyi forumlar
Size bir sorum olacak arkadaşlar.Sizce lonca ve şahıs çemberlitaş arttırıcının etkisini kat ve kat fazlasıyla görebilir miyim ? İlerde almayı düşünüyorum.Çift maden arttırcı işe yarıyorsa çemberlitaş arttırıcının da işe yarayacağını düşündüğüm için bu soruyu sizlere sormak istedim.Cevaplarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
İşe Yarar mı ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşe Yarar mı ?
Yanlız şahıs için çemberlitaş artıcı yok diye biliyorum ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Şahıstan kastım çemberlitaş kutu.AlperenARAR yazdı:Yanlız şahıs için çemberlitaş artıcı yok diye biliyorum ?
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Şans faktörü nasıl işlendiğini biliyoruz fakat şöyle bir açıklama yapabilirim, karakterimde Plus Paketi dahil olmadan daha çabuk dizdiğim karakterlerim var, Plus Paketi, üyelikte bulunan sınırsız Çemberli Taş şans attırıcı ve Loncada Bulunan Çemberli Taş attırıcı olmasına rağmen eşya alamıyordum. Yani demek istediğim şu ki Grup Bögelerinde ki şans faktörü maden çekerken ki şans faktöründen daha kötü bir durumda, şöyle bir açıklık daha getireyim. Ful Lonca girip Loncada yine attırıcı mevcut ve her karakterde Çemberli Taş kutu etkileri'de var baştan sona kadar bölgeyi kesmiştik kimseye bir şey atmamıştı, zamana mı üzüleceksin, şans attırıcılara mı kızıcaksın bilemezsin, o halimize güldük geçtik
Kimse istemez işini şansa bırakmayı
İyi forumlar !
Şans faktörü nasıl işlendiğini biliyoruz fakat şöyle bir açıklama yapabilirim, karakterimde Plus Paketi dahil olmadan daha çabuk dizdiğim karakterlerim var, Plus Paketi, üyelikte bulunan sınırsız Çemberli Taş şans attırıcı ve Loncada Bulunan Çemberli Taş attırıcı olmasına rağmen eşya alamıyordum. Yani demek istediğim şu ki Grup Bögelerinde ki şans faktörü maden çekerken ki şans faktöründen daha kötü bir durumda, şöyle bir açıklık daha getireyim. Ful Lonca girip Loncada yine attırıcı mevcut ve her karakterde Çemberli Taş kutu etkileri'de var baştan sona kadar bölgeyi kesmiştik kimseye bir şey atmamıştı, zamana mı üzüleceksin, şans attırıcılara mı kızıcaksın bilemezsin, o halimize güldük geçtik
Kimse istemez işini şansa bırakmayı
İyi forumlar !
Selamlar,
Maden konusunda işe yaradığını şöyle anladım; 3 torba birden düşebiliyor velakin kıymetli materyal olma özellik durumu aynıdır.
Ç.T konusunda daha önce bunu deneyen var mıdır bilmiyorum ama ilk sen dene, bakalım nasıl olacak
amma sanmıyorum, etki aynı etki olacak diye biliyorum. Hele hele ki büyücü isen(yani grupta hangi sınıf fazla ise)..
Maden konusunda işe yaradığını şöyle anladım; 3 torba birden düşebiliyor velakin kıymetli materyal olma özellik durumu aynıdır.
Ç.T konusunda daha önce bunu deneyen var mıdır bilmiyorum ama ilk sen dene, bakalım nasıl olacak
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Loncadaşlarınla girersen item alma ihtimalin artacaktır.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Tekrardan selamlıyorum,alpay1994 yazdı:Loncadaşlarınla girersen item alma ihtimalin artacaktır.
Lonca attırıcı olarak aldığında, şansının yüksek ihtimal olmabilmesi için lonca halinde girmen daha yükseklik taşır. Aksi taktirde normal attırıcın aktif olur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Çemberlitaş artırıcı grubtan birine item düşme ihtimalini artırıyor. Grubun kaçında artırıcı varsa o kadar etkili oluyor. Yani şahsa bir etkisi dolaylı yoldan oluyor.

- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Dediğin artırıcılar ile boş carı 1 ayda 200 kere felan girerek fulledim.Katlanılcak gibi değil ama dene belki daha hızlı olur sende...

faydası oluyor bence denemende fayda var
'' İçin Temiz Olmadıktan Sonra, Hacı Hoca Olmuşsun Kaç Para!Hırka, tesbih post, seccade güzel ama Mevla kanarmı bunlara ?