Kanka sende bırak şunları giderler 2 gün sonra dayanamazlar fazla
kim gidicek görücz sizin gibi p.çlere pabuç bırakmaya niyetimiz yok
Senin küçük dilini keser köpeklere atarım sözlerine dikkat et.Senin karşında çocuk yok sabrın sonuna dayandırma velet.Sen gelmiş başka sunucudan kıme posta koymaya çalışıyorsun.S.q sunucuna sesimizi çıkartmadık 2 gün havalanmış
Kanka sende bırak şunları giderler 2 gün sonra dayanamazlar fazla
kim gidicek görücz sizin gibi p.çlere pabuç bırakmaya niyetimiz yok
Senin küçük dilini keser köpeklere atarım sözlerine dikkat et.Senin karşında çocuk yok sabrın sonuna dayandırma velet.Sen gelmiş başka sunucudan kıme posta koymaya çalışıyorsun.S.q sunucuna sesimizi çıkartmadık 2 gün havalanmış
... kesersin sözlerime dikkat etmem için karşımda bir insanın olması gerekir işne gelmedi mi kuyruğunu sıkıştırıp kaçan bir KÖPEK değil bn kimseye posta koymaya çalışmıyorum snn anlama yeteneğin öyle algılıyor bn havalanmadım bn her zmn aynı davranışları sergiledim bişi sorucam snn ne derdin var bizlerle sn bişy yapmadığın sürece kimse yapmıyor kendine didşicek biri arıyorsan git kendin gibi acınası köpeklerle didiş
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR