İsim Değişikliği.
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Re: İsim Değişikliği.
Twiter ve facebookta kendi elinle bile değiştiriyon forumda niye olmasın hemde yönetici eliyle basit bir olay.Bide herkez isterse istesin sanki çok işleri varda...

- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
patron yok hepsi gönüllü destek ekibiPARJISUNG yazdı:Ya bak arkadaşım kızınca kızdı oluyor. Ben nüfustaki adımı değiştirmiyorum ki mümkün değil diyorsun. Gerçi onu bile değiştirebiliyoruz artık(soyadı) DePiedra arkadaşımız forum ismimizin değiştirilemeyeceğini söylüyor. AFRASİYAB arkadaşımıza ne demeli? Aa doğru o Patron ya. :roll:
Selamlar,
Arkadaşlar tekrardan belirtmek istiyorum,
1. Yukarıda belirttiğim ( pHP, Bbulletin, SMF vb. gibi tüm) forumlarda bu özellik içermektedir.
2. Özellik forum sitesine has değil, panele hastır.
3. Biraz mantıklı düşünelim, Online oyun içerisinde Game Master'lar her istediğini yapabilmekte iken, portalı olan bir forum sitesinde neden Admin veya Ghost bu tür özellikleri kullanamaz ki?
4. Diyorsun ki biri değişiklik yaparsa hepsi ister ve diyorum ki,
a. İsim değişikliği isteyen bir kullanıcının mesaj sayısı 2000'den fazladır belki? ve bu nedenle yeni hesap açmak istememiştir?
b. Kişi, ismini değiştirmek istediği hesabında özel bilgiler, kendine has konular açmış olabilir?
5. Peki her kafası estiğinde isim mi değiştirecek? Hayır,
a. Her kullanıcı değişiklik talebinde sadece 1 defa hakkı olsun,
b. Değişiklik +XXXX mesaj üzerinden sonraki kullanıcılara hak tanınsın..
Velhasıl, 'demokraside çare, bizde fikir çok..' diyoruz. Hiç bir yetkili bu konunun imkansız olduğundan bahsetmesin, bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım çok. Umarım bu açıklamalarım yeterli görünmüştür.
Arkadaşlar tekrardan belirtmek istiyorum,
Berkan kardeşim, açık ve net olarak söylemek isterim ki,berkan587 yazdı:Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyelim,biriniz isim değiştirdiği durumda bu durumu suistimal yapıp devamlı isim değiştirmek isteyenler olacaktır.Devamlı olarak bu duruma destek veremeyecekleri için forum alt yapısı desteklese bile böyle bir destek vermezler.Esadullah ismindeki bir harfi düzeltmek onlar için zor değil ki düzeltmekte isterler fakat birisi bu durumu farkederse sonrasında uğraş dur.Benim bildiğim kadarıylada hiçbir forum sitesinde isim değiştirme sistemi bulunmuyor.
1. Yukarıda belirttiğim ( pHP, Bbulletin, SMF vb. gibi tüm) forumlarda bu özellik içermektedir.
2. Özellik forum sitesine has değil, panele hastır.
3. Biraz mantıklı düşünelim, Online oyun içerisinde Game Master'lar her istediğini yapabilmekte iken, portalı olan bir forum sitesinde neden Admin veya Ghost bu tür özellikleri kullanamaz ki?
4. Diyorsun ki biri değişiklik yaparsa hepsi ister ve diyorum ki,
a. İsim değişikliği isteyen bir kullanıcının mesaj sayısı 2000'den fazladır belki? ve bu nedenle yeni hesap açmak istememiştir?
b. Kişi, ismini değiştirmek istediği hesabında özel bilgiler, kendine has konular açmış olabilir?
5. Peki her kafası estiğinde isim mi değiştirecek? Hayır,
a. Her kullanıcı değişiklik talebinde sadece 1 defa hakkı olsun,
b. Değişiklik +XXXX mesaj üzerinden sonraki kullanıcılara hak tanınsın..
Velhasıl, 'demokraside çare, bizde fikir çok..' diyoruz. Hiç bir yetkili bu konunun imkansız olduğundan bahsetmesin, bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım çok. Umarım bu açıklamalarım yeterli görünmüştür.
Evet, yukarıda belirttiğim gibi tüm portal/forum özelliği taşıtan hostinglerde bu özellikler bulunmaktadır.SARRAFIII yazdı:Twiter ve facebookta kendi elinle bile değiştiriyon forumda niye olmasın hemde yönetici eliyle basit bir olay.Bide herkez isterse istesin sanki çok işleri varda...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Buyurun alt yapı konumlarından: phpBB, invision, punBB
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selam PARJISUNG ve diğer arkadaşlar;
Hızlı Destek kanalında hem tarafınıza hem de daha önceleri başka arkadaşlarımıza bu hususta yardımcı olamayacağımızı belirtmiştik. Bahsedilen isim değişikliği mümkün olmayan bir şey değildir; fakat bu değişim oyuncularımıza tanınan bir hak, oyun içi isim değiştirme ürünü gibi satılan bir ürün değildir. Sadece sizlerin de bildiği gibi destek takımı bünyesindeki arkadaşlarımıza "Keyfi değil, gerekli olması halinde" (Görev değişikliği, kişisel güvenlik sebepleri vesaire) bu gibi bir imtiyaz tanınmıştır. Tarafınıza bu hususta yeterli ve gerekli yanıtın verildiğini düşünerek konuyu kilitliyorum. Soru, öneri veya eleştirilerinizi özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.
Hızlı Destek kanalında hem tarafınıza hem de daha önceleri başka arkadaşlarımıza bu hususta yardımcı olamayacağımızı belirtmiştik. Bahsedilen isim değişikliği mümkün olmayan bir şey değildir; fakat bu değişim oyuncularımıza tanınan bir hak, oyun içi isim değiştirme ürünü gibi satılan bir ürün değildir. Sadece sizlerin de bildiği gibi destek takımı bünyesindeki arkadaşlarımıza "Keyfi değil, gerekli olması halinde" (Görev değişikliği, kişisel güvenlik sebepleri vesaire) bu gibi bir imtiyaz tanınmıştır. Tarafınıza bu hususta yeterli ve gerekli yanıtın verildiğini düşünerek konuyu kilitliyorum. Soru, öneri veya eleştirilerinizi özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!