İsim Değişikliği.
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
İsim Değişikliği.
Ya bak arkadaşım kızınca kızdı oluyor. Ben nüfustaki adımı değiştirmiyorum ki mümkün değil diyorsun. Gerçi onu bile değiştirebiliyoruz artık(soyadı) DePiedra arkadaşımız forum ismimizin değiştirilemeyeceğini söylüyor. AFRASİYAB arkadaşımıza ne demeli? Aa doğru o Patron ya. :roll:
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Re: İsim Değişikliği.
Selamlar kardeşim,PARJISUNG yazdı:Ya bak arkadaşım kızınca kızdı oluyor. Ben nüfustaki adımı değiştirmiyorum ki mümkün değil diyorsun. Gerçi onu bile değiştirebiliyoruz artık(soyadı) DePiedra arkadaşımız forum ismimizin değiştirilemeyeceğini söylüyor. AFRASİYAB arkadaşımıza ne demeli? Aa doğru o Patron ya. :roll:
Bu istediğini daha önce ben istemiştim velakin böyle bir durumun imkansız olduğunu belirttiler.
Esadullah olan kullanıcı adımı Esedullah olarak değiştirmek istedim velakin bunu kabul etmediler. Sadece bir harften dolayı değişiklik yapamayacaklarını belirttiler.
Oysaki pHP, Bbulletin, SMF vb. gibi tüm forumlarda isim ve profil resmi değiştirebilme hakkı vardır!
Forum yetkililerin bu konu hakkında yardımcı olacaklarını saymıyorum ve diyorum ki, 'eşşek ölsün, sodan geçmez..'
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

Yani diyorsun ki Esedullah kardeşim. (Lafım meclisten dışarı) ''Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.''
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Degistiremiyorlarsa zorlama yeni hesap ac
daga oncede mufetekkir ismini afrasiyab yapinca bir arkadasimiz hizli destekten sormustu ona bizde degistirebilirmiyiz diye oda soyle bi cevap verdi dalga gecer gibi malum egoist sende uslu bi cocuk olursan bir gun sirinleri goreceksin diye
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Gelir gelmez o kadar gereksiz alakasız müdahalelerde bulunduki ve o kadar tepki aldıki isim değistirdi alt devre 
Konuya gelince ikv o kadar buyuk camia değil bana göre ilerde olurmu ?????
Konuya gelince ikv o kadar buyuk camia değil bana göre ilerde olurmu ?????
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyelim,biriniz isim değiştirdiği durumda bu durumu suistimal yapıp devamlı isim değiştirmek isteyenler olacaktır.Devamlı olarak bu duruma destek veremeyecekleri için forum alt yapısı desteklese bile böyle bir destek vermezler.Esadullah ismindeki bir harfi düzeltmek onlar için zor değil ki düzeltmekte isterler fakat birisi bu durumu farkederse sonrasında uğraş dur.Benim bildiğim kadarıylada hiçbir forum sitesinde isim değiştirme sistemi bulunmuyor.

- PARJISUNG
- Cin Avcısı

Münakaşaya hazır bir cevap. Örnek forum vermek istemiyorum biraz dolaşırsan farkedebilirsin hiçbir forum sitesi yanlış bir ibare.berkan587 yazdı:Benim bildiğim kadarıylada hiçbir forum sitesinde isim değiştirme sistemi bulunmuyor.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Benim bildiğim kadarıyla yazısını başa ekledim üye olduğum 5-6 forum sitesi var oralarda böyle bir destek verildiğini görmedim.Örnek forum sitesi vermende herhangi bir sorun olmaz bilinen forum sitelerinden örnek verebilirsin.Sadece forum sitesi olarak hizmet veren sitelerde destek verenler olabilir,fakat oyun forumlarında böyle bir durum olacağını sanmıyorum.PARJISUNG yazdı:Münakaşaya hazır bir cevap. Örnek forum vermek istemiyorum biraz dolaşırsan farkedebilirsin hiçbir forum sitesi yanlış bir ibare.berkan587 yazdı:Benim bildiğim kadarıylada hiçbir forum sitesinde isim değiştirme sistemi bulunmuyor.

- PARJISUNG
- Cin Avcısı

Hiç gerek yok, durduk yere konu kapanmasın özel mesaj olarak iletirim.Bilinen forum sitelerinden örnek verebilirsin
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Moderatör arkadaşlar o konuda tutucu değiller,reklam boyutunda olmadığı sürece oyun ismi yazılsa dahi kaldırılmıyor.İstersen paylaşabilirsin ama oyuna yenilik gelmezken forumdan yenilik beklemek lükse kaçıyorPARJISUNG yazdı:Hiç gerek yok, durduk yere konu kapanmasın özel mesaj olarak iletirim.Bilinen forum sitelerinden örnek verebilirsin