Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen VANE »

bu konuyu okuyan yöneticilere sesleniyorum.
tamam gönüllü bir ekipsiniz, üzerinizde mutlaka baskılar vardır. oyun yapmak, geliştirmek çok zor bir iş. sizi anlıyoruz. herkes bu durumu anlayışla karşılar kimse size " eee nerde kaldı bu güncelleme çalışın artık" demez. ama siz yıllardır ağzınızı bıçak açmıyorsunuz ve insanları sinirlendiren durumda bu. oyun hakkında çalışmalarımız var deseniz yeter insanlar sizden sadece bunu duymayı bekliyor.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

TabipYarbay yazdı:
Burak8154 yazdı:
lodos53 yazdı:Ocak ayın da güncelleme geliyor,kaynak sağlam tüm ikv halkına hayırlı olsun güzel günler yakındır...
DUMANİST lalesi gelmeden o tarihi değiştir :D
aynen aynen :D guzel Lakap takmissin tebrik ederim
O şahıs 15 aralık 2014diyordu sanırım bide imzasıydı :) :)
Yanlış hatırlamiyorsam
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
lodos53
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen lodos53 »

Arkadaşlar lütfen karşılıklı tartışmayın konu kitlenmesin,daha fazla ikv sever bu yazılanları görsün.
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba;

Ne kadar saçma değil mi ?

Yönetimin bile böyle bir açıklama yapmadığı halde bir oyuncunun gelip ben biliyorum kaynak sağlam demesi ne kadar doğru olabilir ?

Büyük Online oyunlarda genelde bir yenilik olacağı veya eklenti geleceği zaman o eklentinin tarihinden önce oyunculara duyuru yapılır, bu duyurunun amacı oyuncuların kendilerini o eklentiye veya güncellemeye hazır olması ve oyuncuları heyecanlandırması için yapılır, bu sayede oyuncular yeni bir eklenti geleceği için bir an önce eksiklerini gidermeye çalışır ve oyunda böylelikle rant yapmış olur. Konu başlığını açan ve bildiğini iddia eden arkadaşlara sözüm yok. Sadece böyle şeylerin yönetim tarafından duyurulmadığı sürece itibar etmemeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Lakin böyle bir şey varsa yakında yönetim tarafından açıklanabilir, hayal kırıklığına uğramamanız için yönetim kanalından gelecek haberlere itibar etmeniz daha doğru olacaktır. Hepinize keyifli forumlar dilerim,saygılarımla.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

HorrorStory yazdı: Merhaba;

Yönetimin bile böyle bir açıklama yapmadığı halde bir oyuncunun gelip ben biliyorum kaynak sağlam demesi ne kadar doğru olabilir ?

Büyük Online oyunlarda genelde bir yenilik olacağı veya eklenti geleceği zaman o eklentinin tarihinden önce oyunculara duyuru yapılır, bu duyurunun amacı oyuncuların kendilerini o eklentiye veya güncellemeye hazır olması ve oyuncuları heyecanlandırması için yapılır, bu sayede oyuncular yeni bir eklenti geleceği için bir an önce eksiklerini gidermeye çalışır ve oyunda böylelikle rant yapmış olur. Konu başlığını açan ve bildiğini iddia eden arkadaşlara sözüm yok. Sadece böyle şeylerin yönetim tarafından duyurulmadığı sürece itibar etmemeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Lakin böyle bir şey varsa yakında yönetim tarafından açıklanabilir, hayal kırıklığına uğramamanız için yönetim kanalından gelecek haberlere itibar etmeniz daha doğru olacaktır. Hepinize keyifli forumlar dilerim,saygılarımla.
MERHABA.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Kesinlikle haklısın oyuncular en fazla çıkarımlarda bulunabilirler.
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Oyuna karşın bir gelişme olacağı kesinleşti diyebiliriz amma bu gelişme 'Yeni Bölge veya Yeni Grup Bölgesi' denilecek durumda değil sanırım..

Yeni gelişmenin %70 ihtimalle Holl bölgesine benzer şekilde yeni Gelişim Bölgesi olarak tahmin ediyorum ama %30 oranla Yeni Seviye durumu da yüksek görünmekte.

Her kuyuya taş atana inanmamaktır akil olmak. Her denilene uymamaktır bilgin olmak.. Ondan duydum, bundan gördüm işlerini çok gördük, duyduk ama hiç birini tutturan olmadı.

O zaman diyoruz ki, bekleyip görelim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Merhaba arkadaşlar
Oyun motorunun 64 bite yükseltildiğini düşünüyorum. Neden böyle düşündüğümü sizlere açıklayacağım. Açıkladıktan sonra sizinde yükseldiğinden emin olacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Merhaba arkadaşlar
Oyun motorunun 64 bite yükseltildiğini düşünüyorum. Neden böyle düşündüğümü sizlere açıklayacağım. Açıkladıktan sonra sizinde yükseldiğinden emin olacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar :)
Sistem gereksinimleri 512mb ram olan bir oyunun neden 64Bit mimarisi ile yazılması gerekir açıklasana :D
Hadi minimum 3-4 gb ram yer oyun derim ki yetmiyor saçma troll yorumlarını bırak artık
Ayrıca +1

Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Piyasaya çıkan yüksek sistem gereksinim isteyen çoğu oyun 32bit olarak sunuluyor,bunun sebebi 32bit sistemin hem 32bit işletim sistemine sahip bilgisayarlarda hem de 64bit işletim sistemine sahip bilgisayarlarda açılmasıdır.Şuan piyasada en düşük sistem gereksinimleri isteyen bir oyunun 64bite yükseltileceğini söylemen konunun trol olduğunu açıkça belli ediyor.Moralinizi bozmak istemiyorum ama yaklaşık 1.5 sene önce GM'liği bırakan bir abime yenilik gelip gelmeyeceğini sorduğumda kazanabildikleri yere kadar para kazanıp kapatacaklarını söylemişti,şuan için yanılmadığını görüyorum gidişat öyle görünüyor.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön