ANOTHER'den VEDA
- 34AuthortiY34
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: ANOTHER'den VEDA
Ablacan ben Murat bilmem unuttun mu ama en çok sevdiğin kişilerden biriydim halen daha bana bıraktığın hatıralarla devam ediyorum oyuna. Ne kadar tatsız olaylar olduysa da son zamanlarda olsun ben yinede unutmadım seni ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım bugün ben bu yazını gördüm inşallah bir gün yine dönersin bilmem olur muyum ama inşallah olurum çünkü seninle yapılan her şey güzeldi ben hiç kötü hatırlamayacağım inşallah hayatın hep güzel ve gönlünce olur sensiz yapılan her şey buruk ve tatsız bana ne olursa olsun bir şekilde ulaş
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
herkese öncelikle doğum gnü msjları için tesekkür ederm sevindirdinz beni
cihat tesekkür ederim yorumu okurken bu kim dedim ama son cümlenden tanıdım seni
böyle izlenm bırakabildysem.ne mutlu bana sizin gibi dostlar kazanabilmişim
Allaha emnt ol ablacm ve az kavga et 
Sana gelince murat beeyyyyyy.. Ahh ahh en çok sana kırılsamda yinede kızamıyormm yerin değişmedi emin ol. Sadece malum durumlardan dolayı ablan çok yoğun çalısıyor o kdr yogunm ki 6 haftadır haftasonuda dahil 1 gün bile tatil yapamadım. Ayrıca çok geç geliyorum eve ama yinede inan çoğu zaman aklıma geliyorsun. Snn yerin baskaydı biliyosn snn kadar kmseyle dertlesmedim vakit geçirmedim güvenmedim. Biraz uzak kalmıs olsamda hLa aklmdasın ama artık dönmem ikv ye. Umarım arada aklınıza geliyormdur ve keske dilara ablada olsa diyosunuzdur. Seni ve diğer dostlarımı çok öZledim. Herkese selamımı ilet kardeşcan
Sana gelince murat beeyyyyyy.. Ahh ahh en çok sana kırılsamda yinede kızamıyormm yerin değişmedi emin ol. Sadece malum durumlardan dolayı ablan çok yoğun çalısıyor o kdr yogunm ki 6 haftadır haftasonuda dahil 1 gün bile tatil yapamadım. Ayrıca çok geç geliyorum eve ama yinede inan çoğu zaman aklıma geliyorsun. Snn yerin baskaydı biliyosn snn kadar kmseyle dertlesmedim vakit geçirmedim güvenmedim. Biraz uzak kalmıs olsamda hLa aklmdasın ama artık dönmem ikv ye. Umarım arada aklınıza geliyormdur ve keske dilara ablada olsa diyosunuzdur. Seni ve diğer dostlarımı çok öZledim. Herkese selamımı ilet kardeşcan
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Nice senelere doğum gününüz kutlu olsun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
Biraz geçmiş bi zamandı doğum günüm ama yinede yorumunuz için tesekkürlerKabile yazdı:Nice senelere doğum gününüz kutlu olsun
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kabile
ANOTHER yazdı:Biraz geçmiş bi zamandı doğum günüm ama yinede yorumunuz için tesekkürlerKabile yazdı:Nice senelere doğum gününüz kutlu olsun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Another kadar oyun delisi birisi oyunu birakamaz arkadaslar.idda etmiyorum kesin konusuyorum another oyuna giriyor .kendisini burdan silmeye calisiyor.ne haltlar yediyse kendisini gizlemek icin
-
- Acemi Savaşçı
Oyunu birakti susu vermek nedir yani oyunu birakicak ve forumda devam edecek senin kadar oyun meraklisi oyun icin akla gelmeyecek seyler yapacak bi insan oyunu birakamaz acedemy loncssinda ne haltlar yedin de kendini gizliyorsun
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kapalı
Eminönü sunucusunda nerde adı dilara diye bi şahıs görsem aklıma gelen kişi sen oluyorsun heeeeey gidi ANOTHER arada uğra özlendin 
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim Allah razı olsunardaturan yazdı:Eminönü sunucusunda nerde adı dilara diye bi şahıs görsem aklıma gelen kişi sen oluyorsun heeeeey gidi ANOTHER arada uğra özlendin
ANOTHER
AYSİ
AYSİ