Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen W0IkaN »

ZowieN yazdı:İşte kanıt dedinde kanıt nerde? :)

lodos53 kardeşimizin sözü=senet
senet==kanıt
("15 Aralık'ı bekleyiniz...\n")
:)
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hayırlısı olsun diyelim o zaman. :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

VANE yazdı:her sene birileri çıkıyor, "bu sene bir güncelleme gelecek bekleyin görün" diyor. artık inandırıcılığınız kalmadı. bu haberlerden dolayı insanların umudu bile kalmadı. bu dedikleriniz doğru değilse çok ayıp ediyorsunuz insanları boşu boşuna umutlandırmayı bırakın.
Bilgi veren kişiyi ekmeğinden etmek istemiyorum.. Öyle birşey olmasa inan bana fotoğrafı buraya atardım. Yılbaşı dönemleri bir açıklama yapılacak. Sadece bekleyin
Kullanıcı avatarı
VANE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VANE »

Rivalxmelodi yazdı:
VANE yazdı:her sene birileri çıkıyor, "bu sene bir güncelleme gelecek bekleyin görün" diyor. artık inandırıcılığınız kalmadı. bu haberlerden dolayı insanların umudu bile kalmadı. bu dedikleriniz doğru değilse çok ayıp ediyorsunuz insanları boşu boşuna umutlandırmayı bırakın.
Bilgi veren kişiyi ekmeğinden etmek istemiyorum.. Öyle birşey olmasa inan bana fotoğrafı buraya atardım. Yılbaşı dönemleri bir açıklama yapılacak. Sadece bekleyin
madem bu adamlarla bir bağlantın var. o zaman o insanların güvenebileceği birisinde sana bu bilgiyi vermişler. o zaman neden burada bir güncelleme olacağını yazıp içerideki tüm çalışanları zan altında bırakıyorsun insanların ekmeğini bu kadar düşünüyorsan ?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkarmamış diye bir tabir vardı. Belki doğru yazmış olamayabilirim ama siz anladiniz ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

VANE yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
madem bu adamlarla bir bağlantın var. o zaman o insanların güvenebileceği birisinde sana bu bilgiyi vermişler. o zaman neden burada bir güncelleme olacağını yazıp içerideki tüm çalışanları zan altında bırakıyorsun insanların ekmeğini bu kadar düşünüyorsan ?
Ben bunu nasıl düşünemedim :( Şimdi ben böyle yazdım TTNET tüm çalışanları sorguya çeker :( Kardeş fotoğraf atmadıktan sonra bilgiyi veren kişiyi riske atmış olmuyorum :) Tartışmayı bırak, ocak ayını bekle :)
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Hey yavrum hey biri cikar 3 aralik 2016 der sonra geri cektim 15 aralik 2015 der oteki 5 aralik der. digeri ocak der. herkes dev. yoneticimi olmus ? Suc sizde degil Nerul ciksa adam akilli bi bilgi verse ama nerde ..
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

TabipYarbay yazdı: Hey yavrum hey biri cikar 3 aralik 2016 der sonra geri cektim 15 aralik 2015 der oteki 5 aralik der. digeri ocak der. herkes dev. yoneticimi olmus ? Suc sizde degil Nerul ciksa adam akilli bi bilgi verse ama nerde ..
Onlar ancak ileti kaldırır kardeş açıklama yapıcak yürekleri yok :)
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Burak8154 yazdı:
lodos53 yazdı:Ocak ayın da güncelleme geliyor,kaynak sağlam tüm ikv halkına hayırlı olsun güzel günler yakındır...
DUMANİST lalesi gelmeden o tarihi değiştir :D
aynen aynen :D guzel Lakap takmissin tebrik ederim
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Rivalxmelodi yazdı:
TabipYarbay yazdı: Hey yavrum hey biri cikar 3 aralik 2016 der sonra geri cektim 15 aralik 2015 der oteki 5 aralik der. digeri ocak der. herkes dev. yoneticimi olmus ? Suc sizde degil Nerul ciksa adam akilli bi bilgi verse ama nerde ..
Onlar ancak ileti kaldırır kardeş açıklama yapıcak yürekleri yok :)
Kulaklari cinlamistir simdi gelir birak iletileri konuyu bile kaldiracaklar . hemde itinayla :)
Carpie Diem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön