SLM BENI SEWENLER VE SEWMEYENLER. 7 YILDAN FAZLADIR BU OYUNU OYNUORM BIR COK ARKADASIM OLDU.
ACISIYLA TATLISIYLA BIR COK YASANMISLIKLARIN ARDINDAN OYUNU ZIRWEDE BIRAKMANIN ZAMANININ GELDINI GECDE OLSA ANLAMIS BULNMAKTAYIM.
BEN KENDIMCE BU OYUNDAKI VİZYONUMU TAMAMLADIMA INANDIM ICIN OYUNA BIR NOLTA KOYDUM...
KALBINI KIRDIĞIM BILEREK YADA BILMEYEREK KIM VARSA HEPSINDEN TEK TEK OZUR DILIORM.KESKE KIRDIGIM KISILERI YUZ YUZE GORME IMKANIM OLSAYDIDA HEPSINDEN TEKER TEKER OZUR DILESEYDIM.
BENIM KIMDE HAKKIM VARSA HELAL EDIORM KENDINIZE IYI DAWRANIN ARZ VE LODOS HATTA SAVAS HALIME TEYZE BANKACI AGAH BEY HEPNIZE SAYGILARIMLA ....
XD.)))
BİR WEDADA BENDEN(IISavaşcıGuzelII)
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: BİR WEDADA BENDEN(IISavaşcıGuzelII)
Demek NOLTA koydun he yoh uğadamacana27 yazdı:SLM BENI SEWENLER VE SEWMEYENLER. 7 YILDAN FAZLADIR BU OYUNU OYNUORM BIR COK ARKADASIM OLDU.
ACISIYLA TATLISIYLA BIR COK YASANMISLIKLARIN ARDINDAN OYUNU ZIRWEDE BIRAKMANIN ZAMANININ GELDINI GECDE OLSA ANLAMIS BULNMAKTAYIM.
BEN KENDIMCE BU OYUNDAKI VİZYONUMU TAMAMLADIMA INANDIM ICIN OYUNA BIR NOLTA KOYDUM...
KALBINI KIRDIĞIM BILEREK YADA BILMEYEREK KIM VARSA HEPSINDEN TEK TEK OZUR DILIORM.KESKE KIRDIGIM KISILERI YUZ YUZE GORME IMKANIM OLSAYDIDA HEPSINDEN TEKER TEKER OZUR DILESEYDIM.
BENIM KIMDE HAKKIM VARSA HELAL EDIORM KENDINIZE IYI DAWRANIN ARZ VE LODOS HATTA SAVAS HALIME TEYZE BANKACI AGAH BEY HEPNIZE SAYGILARIMLA ....
XD.)))
ben bazen bu kızın özürlü olduğunu düşünüyorum
hem oynayış tarzı hemde konuşma tarzı bu düşüncemi destekliyor 
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Acaba sen misin diye düşünüyordum ama sonunda XD)) görünce kesin karara vardım klandan bölgeden hep bu ifade yapardın
.Yolun açık olsun hayatında başarılar.
Never beleive someone who tells who they are.
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
damacana27 yazdı:SLM BENI SEWENLER VE SEWMEYENLER. 7 YILDAN FAZLADIR BU OYUNU OYNUORM BIR COK ARKADASIM OLDU.
BENIM KIMDE HAKKIM VARSA HELAL EDIORM KENDINIZE IYI DAWRANIN ARZ VE LODOS HATTA SAVAS HALIME TEYZE BANKACI AGAH BEY HEPNIZE SAYGILAR.
Bu oyunun kurulma,gelişim ve tükenişine şahit biri olarak hangi zirveden bahsettiğini anlamadım.Mesela 10m lik bir tümseğin tepeside kendi çapında zirvedir.Kastın buysa başını kaldır etrafına bak derim.Her güncelde insanları kullanarak ortama ve olanaklara sahip olman seni kimsenin gözünde yüceltmez,çoluk çocuğun dışında.Bu oyunun misyonu birşeylere sahip oldukça etrafa karşı küstahlaşmak değil ki sen bunu defalarca yaptın. Kazanılan-kaybedilen yanyana getirilirse çukurda bitirdiğin bu oyundan zirve çıkarıyorsan zaten baştan kaybetmişsin.Bunu umarım idrak edersin sana reelde lazım olacak.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri