_____________________________________________________________________________________________________

Aynı sorundan bahsediyoruz? Eğer yeraltı bölgesinin zırhları olağan zırhlar olsaydı , 4bin i rüyanızda görürdünüz.daywalker yazdı:sorun bu değilkiCeviz yazdı:Peki , yeraltı bölgesi yaratıklarının zırhları tekrardan arttırılsın , eşitlik sağlanmış olur böylece.
daha açık şekilde anlatayım
full max savaşçımla 49 lvl bosslara bile 4000-4100 vuruyorum
gelelim taşkanatlara
savaşçının kullanabileceği 40 lvl üstü 6 çeşit silah var
hepsini yanıma aldım ve gittim taşkanata
papağan, gümüş diş, cellat satırı, kafa koparan bi silah daha vardı adını hatırlayamadım vuruş hızı 2 sn olan cellat satırına benzeyen neyse bunların hepsi hiç bi işe yaramıyo taşkanatta
sadece balyoz vuruyo oda 3000
yani ben 49 lvl bir yaratığa 4000 vurabilirken 39 lvl bir yaratığa tüm silahları denememe rağmen 3000 vurabiliyorum
sizcede saçma değilmi
ÇIKAR ÇIKAR ÇIKAR. Yeraltındaki zırhlara 40 sayfa isyan ettiler. Bence yeraltındaki zırhlarda olağan olmalı , çıkarlarınızdan biraz taviz verin artık.complex yazdı:Eee, Yeraltı'nda olağan zırhlar yoksa Meteor Bölgesi'nde niye olsun.Otuzluğa, kırk dokuzluktan daha az vuruyoruz.
Ben yeni güncellemeden memnun kalmıştım senin gibi ve diğerleri eşitlik olduğunu anlayamadığını için isyan etmişti. Zırh azaltınca eşitlik korundu ve herkesin vuruşları aynı oranda artmış gibi oldu. Şimdi de sen yeni durumu anlamıyorsun, Yeraltı'nda yaratıkların zırhı indiyse vuruşların eşitlenmesi için Meteor Bölgesi'ndekiler de indirilmeli. Ama aslında bence olması gereken zırh azaltmak falan değil silahların güçlerini arttırmaktı. Eşitlik için her birinin gücünü eşit oranda arttırsalar olmuyordu sanki.Ceviz yazdı:ÇIKAR ÇIKAR ÇIKAR. Yeraltındaki zırhlara 40 sayfa isyan ettiler. Bence yeraltındaki zırhlarda olağan olmalı , çıkarlarınızdan biraz taviz verin artık.complex yazdı:Eee, Yeraltı'nda olağan zırhlar yoksa Meteor Bölgesi'nde niye olsun.Otuzluğa, kırk dokuzluktan daha az vuruyoruz.
39 leveldeyken max savaşçılar gözü kapalı 10 bin kritik atıyoduCeviz yazdı:Aynı sorundan bahsediyoruz? Eğer yeraltı bölgesinin zırhları olağan zırhlar olsaydı , 4bin i rüyanızda görürdünüz.
Sen günde kaç saat oyun oynuyosun ????Ceviz yazdı:ÇIKAR ÇIKAR ÇIKAR. Yeraltındaki zırhlara 40 sayfa isyan ettiler. Bence yeraltındaki zırhlarda olağan olmalı , çıkarlarınızdan biraz taviz verin artık.complex yazdı:Eee, Yeraltı'nda olağan zırhlar yoksa Meteor Bölgesi'nde niye olsun.Otuzluğa, kırk dokuzluktan daha az vuruyoruz.
Bu saçma değil aslında olağan birşeydi.Şu an kritik tam olarak değerini bulmuş durumda değil.Eski haline dönmesi lazım kritiğin.daywalker yazdı:39 leveldeyken max savaşçılar gözü kapalı 10 bin kritik atıyoduCeviz yazdı:Aynı sorundan bahsediyoruz? Eğer yeraltı bölgesinin zırhları olağan zırhlar olsaydı , 4bin i rüyanızda görürdünüz.
kütük olan sunucularda 15 binler havada uçuyodu
düz vuruşları bile 3 bin civarıydı
bu saçma değildide 49 lvl bi savaşçının 4 bin vurmasımı saçma geliyo
ben fazladan 10 lvl aldım ama 39 levelki vuruşlarımın yarısını bile yapamıyorum
hep diyosun ya element giyin ben element giyinmek zorundamıyım ?
ben oyunu sadece yaratık kesmek için oynuyorum ve bunun içinde max giyiyorum