Merhaba arkadaşlar,
39 levelleri zamanindan bu yana sunucu ici turnuva duzenlenmedi sanirim.
Katilimci sayisina bagli olarak bir turnuva duzenlemeyi dusunuyorum. Katilmak isteyenler konu altina belirmeleri yeterlidir. Sartlar ve detaylari onumuzdeki gunlerde netlestirebiliriz.
TURNUVA!
- MehmetSOZEN
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ütopia
Re: TURNUVA!
Selam Mehmet,
5 Kişi olarak bizi yazabilirsin. Büyücü ve Ofans Çalışmaların devamını dilerim.
5 Kişi olarak bizi yazabilirsin. Büyücü ve Ofans Çalışmaların devamını dilerim.
- mehmetti2
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bedrin Aslanları
Sartlar uzerinde calismaya devam ediyorum MehmetSOZEN ilgin ve katilimin icin tesekkur ederim.
Ayrica fikrini almak istedigim bir konu var ozelden belirttim.
Iyi forumlar
Ayrica fikrini almak istedigim bir konu var ozelden belirttim.
Iyi forumlar
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Ben katılırım. 39 seviye karakterler oluşturup, item dizerek turnuva yapma plani vardi bir ara. O şekilde bir şey de olabilir. Forum kullanmayip da oyun icinde katilimda bulunacak arkadaslarda olabilir. Oyun icinden de isim toplayabiliriz. Yardimci olurum sana her konuda
- mehmetti2
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Bedrin Aslanları
Dostum ilgin icin tesekkur ederim. Benim kendi dusuncelerimde bahsettigin gibi dusuk seviyeli bol eglenceli hemen bitmeyen ws lerden olusan guzel bir turnuva:) Oyun icinden gorusebilirizvahdet yazdı:Ben katılırım. 39 seviye karakterler oluşturup, item dizerek turnuva yapma plani vardi bir ara. O şekilde bir şey de olabilir. Forum kullanmayip da oyun icinde katilimda bulunacak arkadaslarda olabilir. Oyun icinden de isim toplayabiliriz. Yardimci olurum sana her konuda
Turnuvaya bende katılabilirim 39 level full urban karacin bayan savaşçı rakipleri beklerim
##