ATX ses ver :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ATX ses ver :)

Mesaj gönderen DescriptionS »

EYUNAL yazdı:
tedashii yazdı:Abi biz gerekli anlayışı tam 3 yıl boyunca zaten gösterdik. Onlar da bizim halimizden anlasınlar biraz. 3 yıldır boşu boşuna'mı o makamda durdular? Developer ekibi oyunu geliştiremiyorsa eğer bunu açık açık söylesin ki ona göre oyunu oynamayalım. Susmaları, onlar hakkında farklı düşünmemize neden oluyor
Yavrum hani güncelleme geliyordu :mrgreen:
Adam bu konuda cümlede güncelleme gelmeyecek dememiş sadece susmaları birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratıyor demiş.Güncelleme elbet bir gün gelir ama tez vakitte gelmesi gerektiğini dile getirmiş.Adam ne yazsa her yazdığına muhalefet oluyorsun.Birbirinize laf sokmak için girmeyin şu foruma hele ki bu konuyu kirletmeye hiç değmez.Birbirinizle zorunuz varsa gidin özelden halledin.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Neyse, diğer konular bir yana, bir ara eskiler günü düzenleyecekti birileri, öyle bir etkinlik olursa katılmak isterim.

Sevgiler...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
ikvbeta2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ikvbeta2 »

CaptainATX yazdı:Neyse, diğer konular bir yana, bir ara eskiler günü düzenleyecekti birileri, öyle bir etkinlik olursa katılmak isterim.

Sevgiler...
eskiler günü değilde eskileri geri getirme şeyi olsa siz ikv ye dönseniz olmaz mı
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Sizin gibi değerli ve oyuna emeği geçen insanları kaybedip,
oyuncuların seslerine kulak vermedikçe bu tepki daha çok artacaktır Ahmet Ağabey.
Oyun maalesef ki niteliksiz kişilere kalmış durumda ...
Öyle ki bir açıklama yapma gereğinde bile bulunmuyorlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Abi sana bi anıyı hatirlatmak istiyorum gm olmadan once kimden taksitle item almıştın :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

DescriptionS yazdı:
EYUNAL yazdı:
tedashii yazdı:Abi biz gerekli anlayışı tam 3 yıl boyunca zaten gösterdik. Onlar da bizim halimizden anlasınlar biraz. 3 yıldır boşu boşuna'mı o makamda durdular? Developer ekibi oyunu geliştiremiyorsa eğer bunu açık açık söylesin ki ona göre oyunu oynamayalım. Susmaları, onlar hakkında farklı düşünmemize neden oluyor
Yavrum hani güncelleme geliyordu :mrgreen:
Adam bu konuda cümlede güncelleme gelmeyecek dememiş sadece susmaları birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratıyor demiş.Güncelleme elbet bir gün gelir ama tez vakitte gelmesi gerektiğini dile getirmiş.Adam ne yazsa her yazdığına muhalefet oluyorsun.Birbirinize laf sokmak için girmeyin şu foruma hele ki bu konuyu kirletmeye hiç değmez.Birbirinizle zorunuz varsa gidin özelden halledin.
Mevzuyu bilmiyorsun kardeş
Bu arkadaş oyunun geliştirici ekibi ile konuştuğunu idda ediyordu ve buna karşılık oyuna güncelleme geleceğini söyleyip duruyordu e bu trollcan ATX'i görünce neden böyle davranmaya başladı merak ediyorum doğrusu
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

EYUNAL yazdı: Mevzuyu bilmiyorsun kardeş
Bu arkadaş oyunun geliştirici ekibi ile konuştuğunu idda ediyordu ve buna karşılık oyuna güncelleme geleceğini söyleyip duruyordu e bu trollcan ATX'i görünce neden böyle davranmaya başladı merak ediyorum doğrusu
Geliştirici ekip ile olan konuşmam hala duruyor. ATX'i görünce güncelleme gelmeyecek demedim zaten anonim kardeş :) Güncelleme elbet gelicek ama bu neden erkenden açıklanmıyor o yüzden isyan ediyorum. Bu iletiyi de sana cevap olarak değil, başkaları okusun diye yazdım. Benim iletilerime yorum yaparak kendi reklamını yapmaya çalışmaktan da vazgeç :) Sonuçta hicret ve ya RoA yalakası biri olduğun kesin :) Benim iletilerime cevap yazıp bana laf atmaya çalışman inan beni mutlu ediyor :) Kim bilir ne yapmışım ki bu adamda acı bırakmışım burda inleniyor diye düşünmüyor değilim :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:
EYUNAL yazdı: Mevzuyu bilmiyorsun kardeş
Geliştirici ekip ile olan konuşmam hala duruyor. ATX'i görünce güncelleme gelmeyecek demedim zaten anonim kardeş :) Güncelleme elbet gelicek ama bu neden erkenden açıklanmıyor o yüzden isyan ediyorum. Bu iletiyi de sana cevap olarak değil, başkaları okusun diye yazdım. Benim iletilerime yorum yaparak kendi reklamını yapmaya çalışmaktan da vazgeç :) Sonuçta hicret ve ya RoA yalakası biri olduğun kesin :) Benim iletilerime cevap yazıp bana laf atmaya çalışman inan beni mutlu ediyor :) Kim bilir ne yapmışım ki bu adamda acı bırakmışım burda inleniyor diye düşünmüyor değilim :)
Benim iletimi alıntıya alıp bana yanıt yazmadığını söylemenle zeka ortalamanı düzel gösterdin :D Paradoks içinde paradoks yaratıyorsun.Karakterimin olduğu sunucuda hicret loncası ile alakalı 1 karakter dahi yok.Roa da sanırım yok. Zaten içinde bulunduğum lonca varken neden başka loncaya yağ çekeyim :D Ben bu oyunun içine de girdim bazı işlerin yapıldığı arka plana yani orada da dahil hiç bir kimseye yalakalık yapmadık yalakalık yapsaydım belki şuan bazı şeyler farklı olurdu.
Reklam işine gelirsek işim gerçekten öyle olsaydı senin de troll olduğunun reklamını yapardım
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

EYUNAL yazdı: Benim iletimi alıntıya alıp bana yanıt yazmadığını söylemenle zeka ortalamanı düzel gösterdin :D Paradoks içinde paradoks yaratıyorsun.Karakterimin olduğu sunucuda hicret loncası ile alakalı 1 karakter dahi yok.Roa da sanırım yok. Zaten içinde bulunduğum lonca varken neden başka loncaya yağ çekeyim :D Ben bu oyunun içine de girdim bazı işlerin yapıldığı arka plana yani orada da dahil hiç bir kimseye yalakalık yapmadık yalakalık yapsaydım belki şuan bazı şeyler farklı olurdu.
Reklam işine gelirsek işim gerçekten öyle olsaydı senin de troll olduğunun reklamını yapardım
Hahahahahaha :D Gerzek herif milletten duyduğu saçma sapan şeyleri gelmiş burda yazıyor :D :D Şu konuya bak;
viewtopic.php?f=46&t=132744&start=10 evet burada benim görmediğim işitmediğim şeyleri gördüğünü söylemişsin. Benim görüp işitmediğim tek şey ikvye gelcek olan güncelleme. Peki sen nasıl bunları görüyorsun ? :D Demek ki yönetimden birilerinin arası kız kardeşin ile bayağı iyi ki benim bilmediğim şeyleri biliyorsun :) Paylaşmaya ne dersin sayın anonim :?: :mrgreen:
WesTSooN
GBdesign
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GBdesign »

İKV sana yaramamış edepsiz kardeş :mrgreen: internet sekmesini usulca kapatıp LoL oynamaya geri dönmelisin.
Resim     Resim

Hicret Loncası Forum

[ G W Y N B L E I D D ]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön