Karakter Transferi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Karakter Transferi

Mesaj gönderen LaZpApAz »

Arkadaşlar yaşanan rezilliği zaten destekde mail olarak attım . yazdıklarımı birebir kopyalayıp sizlere sunuyorum sadece görülsün artık ne kadar başı boş ve sorumsuz bir yönetilemeyişin içerisinde olduğumuzu . herkese iyi forumlar !

:arrow: 1 haftada 1 karakterimi transfer edebilen sizlere çok teşekkür ederim . peki ya kalan 2 karakterimi neden hala daha aktarmadınız sizlere soruyorum . karakter transferlermin değil verdiğim 2000 akçeyi sizlerden istiyorum bu işi şakamı sandınız arkadaslar siz aldığım ürünü bana vermiyorsunuz yeter ya cidden yazıklar olsun 1 haftada 1 karakter transferi yapabilen onuda forumda dillendirdiğim için hızlandıran destekmisiniz artık neyseniz sizlere .
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karakter Transferi

Mesaj gönderen LaZpApAz »

destek ekibi felan yok arkadaslar oyunumuzda direk forumdan GM ile irtibata geçin bana destegin vermediği bilgiyi GM verdi resmen. mevzu karakter ismini aktarımı için destege mail atarken belirtmekmiş bunun bile bilgisini vermekden aciz çok yardımcı olan mevzuyu cözmeye mukdedir bi DESTEK ekibimiz var . bi ara hatırlatalımda biz destek verelim bu şahıslara ..
Resim
Göster
Resim
Resim
Elwing

Re: Karakter Transferi

Mesaj gönderen Elwing »

Gerek özel mesaj gerekse destek tarafından tarafınıza bilgi verilmiştir. Destek birimi tarafımızca incelendiği gibi diğer ekip arkadaşlarımız ve üst birimlerimiz tarafından da incelenmektedir. Konu ile ilgili diğer sorunlarınızı destek aracılığı ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön