31 araLık 2015

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaSo3535
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

31 araLık 2015

Mesaj gönderen yaSo3535 »

Bu Ayın Sonuna Kadar Bilgi Vb Bişe Yapılmazsa Oyunun Yüzde 80 ' İnin Bırakacağını Umuyorumki Telezzür Edip Cevap Verdikleri Yok Tek Dedikleri Kelime Bizim Bilgimiz Yok Sabır Vb Kelimeler Bunca Sene Emek Veren İnsanlar Var Çıkıpta Deyin Gelicek Yada Gelmiycek Herkez Burda Vakit Harcıyo Her Gün ? ? ?
YaklaşmaPATLARIM
xKARŞIYAKAx
<Fıerce>
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: 31 araLık 2015

Mesaj gönderen tedashii »

Eminönüde olan grafik değişimleri zaten bölgenin habercisi :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

tedashii yazdı:Eminönüde olan grafik değişimleri zaten bölgenin habercisi :)
detaylı resim paylaşta görek şu değişen grafikleri !!!

NOT:oyun pc de yüklü değil o nedenle istiyorum !!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Resim

Resim

Resim

Arkadaşın dediği gibi uzun süredir girmiyordum fakat evlerin grafiklerinde sanki canlanma var gibi geldi bana ayrıca resimdeki boşluklar daha önce varmıydı pek dikkat etmiyordum geçerken?
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

YemeLik yazdı:Resim

Resim

Resim

Arkadaşın dediği gibi uzun süredir girmiyordum fakat evlerin grafiklerinde sanki canlanma var gibi geldi bana ayrıca resimdeki boşluklar daha önce varmıydı pek dikkat etmiyordum geçerken?
Öyle bir değişikliğin olması imkansız çünkü oyun içerisinde yapılacak olan en ufak bir oynama bile oyuna giriş esnasında güncelleme yüklenir. Bu yüzden paylaşmış olduğun resimler daha önce dikkatini çekmediği şeyler olarak söyleye biliriz.

31 aralık olayınada gelirsek eğer, güncelleme gelmeyecektir. Bir güncelleme gelmesi için belli bir zaman öncesi reklamları yapılır oyunculara bilgi verilir, pat diye yeni bir güncelleme koymazlar o yüzden. Güncelleme gelecek ama ne zaman orası düşündüren bir soru işte !
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Vezirx27 yazdı:

Resim

Resim

Öyle bir değişikliğin olması imkansız çünkü oyun içerisinde yapılacak olan en ufak bir oynama bile oyuna giriş esnasında güncelleme yüklenir. Bu yüzden paylaşmış olduğun resimler daha önce dikkatini çekmediği şeyler olarak söyleye biliriz.

31 aralık olayınada gelirsek eğer, güncelleme gelmeyecektir. Bir güncelleme gelmesi için belli bir zaman öncesi reklamları yapılır oyunculara bilgi verilir, pat diye yeni bir güncelleme koymazlar o yüzden. Güncelleme gelecek ama ne zaman orası düşündüren bir soru işte !
Adam fotoğraf atmış hala imkansız diyor. Sen bırak oyunu kardeş yeni bölge gelmicek oynama hadi
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Vezirx27 yazdı:

Resim

Resim

Yanılıyorsun basit güncellemeleri zaten oyun dosyasında oldugu için sunucu üzerinden yapılabilir,bir çok oyunda gördüm bunu,eminönündeki bazı evin renkleri bile değişmiş haydi geliyor yenilik hayırlı olsun herkezee.. :)
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

bu fotoğraftaki yerler daha öncede vardı dikkat etmemişsiniz, ve arkadaş haklı en küçük çaplı bir değişiklik oyunu açarken dosyaların güncellemesi demek oluyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Alın size kanıt;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resimler biraz bulanık çıkmış olabilir. Bunlar daha önce varmıydı ? Bu açılardan böyle görebiliyormuyduk?
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

tedashii yazdı:Alın size kanıt;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resimler biraz bulanık çıkmış olabilir. Bunlar daha önce varmıydı ? Bu açılardan böyle görebiliyormuyduk?
Bu da mı gol değil vezir?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön