Afrasayab bakar mısın
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Afrasayab bakar mısın
Ziraat Müh. Son sınıf okuduğum için Kpss çalışıyorum. Çalışırken Şehname adlı eserde Alp Er Tunga ismi Afrasayab olarak geçiyor. Aklıma senin nickin geldi bir bağlantı varmı yoksa tesadüf eseri uyuştu.

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Afrasayab bakar mısın
askere gitiginde Yarbay rutbesinde olan komutanlarini gorunce selam verince aklinada benim Nickim gelsin CankUs
Carpie Diem
TabipYarbay yazdı: askere gitiginde Yarbay rutbesinde olan komutanlarini gorunce selam verince aklinada benim Nickim gelsin CankUs![]()
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
var tabi manyak misin ? Tarih bolumu 2. Sinifim ve acikliyorum Soyu oguzlara dayaniyor ordan da da direk Alp er Tunga ' ya.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bende diyordum neden bu kadar sert ve savaşçı kişiliği var bu AfrasiyabinDuMaNisTT yazdı:var tabi manyak misin ? Tarih bolumu 2. Sinifim ve acikliyorum Soyu oguzlara dayaniyor ordan da da direk Alp er Tunga ' ya.

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
:mrgreen: :mrgreen:Barbarosxhizir yazdı:Bende diyordum neden bu kadar sert ve savaşçı kişiliği var bu AfrasiyabinDuMaNisTT yazdı:var tabi manyak misin ? Tarih bolumu 2. Sinifim ve acikliyorum Soyu oguzlara dayaniyor ordan da da direk Alp er Tunga ' ya.
Never beleive someone who tells who they are.