Zwartan
FevziBey
Nerull [GM]CaptainATX
[GM]Erdoğan
[GM]Reha
[GM]Nocomment
[GM]Azmibey
[GM]Egelim
[GM]GaLadRim
[GM]Latveria
[GM]HellRiDerS
[GM]KaPLaN
[GM]StayAway
[GM]Voyant
[GM]Kindar
[GM]Leggenda
[GM]Müfreze
[GM]Orti
[GM]Şeepplem
[GM]ToRNaViDa
[GM]VaLHeRu
[GM]Zembekoglu
[GM]Lathander
[GM]Abura Ve daha niceleri..
Biz bu adamların olduğu oyunu özledik açıkçası o günlerdeki İKV'nin tadı hiç ama hiç kalmadı.Bu adamların zamanında gelişiyordu oyun oyuncularla arkadaş gibiydiler.Şimdiki arkadaşların oyunla ilgilendikleri yok foruma girdikleri yok eski etkinlikçiler bile özleniyor açıkçası bu adamlar varken oynanan oyunun anlamı vardı.Arkadaş adamlar kaç aydır yıldır yenilik bekliyor foruma girdiğiniz bi açıklama yaptığınız yok.Neyse son 1 ay aralık ayında da bişey yapmazsanız artık oyun kapanır.Ah o eski günler..
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Rivalxmelodi yazdı:Yarın bölge getirseniz ne olur, bugün oyuncularının hevesini kırdınız bir kere..
her konuya farklı bir yorum atıyorsun yanar döner seni
Farkındaysa bölgeyi getirseniz diyorum yani gelicek. Ama bu gelcek bölge oyuncuları tatmin dahi etmicek. Bugünkü durumdan farksız olucaz. Şu an bu kadar oyuncunun yüzünü de bir ss ile güldürebilirdim ama sizin gibiler bilmesin diye elimdeki fotoğrafları paylaşmıyorum. Hadi şimdi bölge gelicekmi gelmicek mi diye düşünerek sürünün cahil herifler sizi
Rivalxmelodi yazdı:Yarın bölge getirseniz ne olur, bugün oyuncularının hevesini kırdınız bir kere..
Farkındaysa bölgeyi getirseniz diyorum yani gelicek. Ama bu gelcek bölge oyuncuları tatmin dahi etmicek. Bugünkü durumdan farksız olucaz. Şu an bu kadar oyuncunun yüzünü de bir ss ile güldürebilirdim ama sizin gibiler bilmesin diye elimdeki fotoğrafları paylaşmıyorum. Hadi şimdi bölge gelicekmi gelmicek mi diye düşünerek sürünün cahil herifler sizi
gm dayın vardır aynen çok bilmiş kardeş
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
Listedekilerin hepsi birbirinden değerli kişiler.
Eski ekiple yeni ekibin farkını belirteyim hemen.
Mesela eski ekibin her şeyini bilirdik ismini nereli olduğunu hangi takım tuttuğunu sosyal medya hesaplarını bile oyuna gelirlerdi sohbet muhabbet ederdik kısacası aile gibiydik :lol:
[GM]zembekoğlu Barış Yalın abimiz kendisini İkv vesilesiyle tanıdım aynı şehirde olduğunu öğrendim gittim çayını içtim sohbet ettik bayağı bi bağımız oldu özetle
Şimdiki ekibin ise ; ne ismini ne cismini hiçbir şeyini bilmiyoruz. Onlar satıcı biz müşteri olduk :?