ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
- AmisosxxAmartiS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Sağol Murat abi seninde..
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu:TıLsım..
LonCa:Amisos
KLan:LoDoS..
KarakTer:Savaşçı
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
verdiğiniz bu kararınıza saygı duyuyorum aramızdan ayrılmanıza gercekten cok üzüldüm varsa bir hakkımız helal olsun hersey gönlünüzce olsunAmisosEmmi yazdı:Amisos Loncası Kurucuları Olan
AmisosEmmi - AmisosGame
AmisosxxPitbull
AmisosxxGaddar - Amisosxzeyna
AmisosxxDanger - AmisosxxLoco
Ve manevi üyemiz Öz Kuzenimiz olan
NightSpeed
Oyun ve Lonca dan ayrılmış bulunmaktayız.
Yapılan her ne olursa olsun ister yanlış ister ise doğru tartışmak istemiyoruz.
Kararımız kesin ve kati dir Sizlerinde bizlere bu karardan dolayı gücenmemenizi ve bu karardan dolayı kimseyi hedef almamanızı istiyoruz.
Bu zaman a kadar her zor anımızda yanımızda olduğunuz için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bir online oyunda bile bu kadar sağlam dostluklar edindiğimiz için mutluyuz inşallah sizleride bir nebze olsun mutlu etmişizdir.
Yazıya dökülecek onca kelime olmasına rağmen çok fazla sizleri meşgül etmek istemiyoruz.
Kararımızı çok önce almıştık ancak sizleride bilgilendirmek için bu yazıyı yazdık.
Şu zaman a kadar kah iyi kah kötü işlerimiz konuşmalarımız olmuştur elbette Bizler İNSANIZ nihayetinde
Hatalarımızdan dolayı binlerce kez özür diliyoruz. Hakkımız var ise helal i hoş olsun sizlerinde Helal etmesini temenni ediyoruz.
Yaklaşık 3 senelik oyun ve yaklaşık 2 senelik Lonca ve Tılsım hayatımızda bizlerle birlikte olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
Lonca Üst yönetimi tamamen oyunu bırakmış olması sizleri zor a sokmasın. İstediğiniz şekilde Lonca yapısını değiştirebilir ve istediğiniz şekilde Lonca yı şekillendirebilirsiniz. Sizlerin bu ismi bu zaman a kadar yüceltmek ve bu şekilde temiz bir isim olmasını sağlamaktaki emeğiniz çok fazladır. Bu yüzden Lonca tamamen Lonca 2. yönetimine devredilmiştir.
Her yolu denememize rağmen artık bu oyunda yukardaki isimlere yer olmadığını anladık maalesef.
Daha fazla üzerine gitmenin bir anlamı olmadığı kanısına vardık. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz.
Herkez olanları gördü ve şahit oldu daha fazla uzamasının bir anlamı yok.
Kimsenin kalbi kırılmasın kimse daha fazla üzülmesin diye bizler gidiyoruz.
Tekrardan hepinizden Özür diler Hakkınızı Helal etmenizi Temenni ederiz.
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Şurda da belirtmiştim ya İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK diye hakikaten doğruymuş o ...MasumprenS yazdı:Bu kararı almanıza gerçekten çok üzüldüm.AmisosEmmi yazdı:Amisos Loncası Kurucuları Olan
AmisosEmmi - AmisosGame
AmisosxxPitbull
AmisosxxGaddar - Amisosxzeyna
AmisosxxDanger - AmisosxxLoco
Ve manevi üyemiz Öz Kuzenimiz olan
NightSpeed
Oyun ve Lonca dan ayrılmış bulunmaktayız.
Yapılan her ne olursa olsun ister yanlış ister ise doğru tartışmak istemiyoruz.
Kararımız kesin ve kati dir Sizlerinde bizlere bu karardan dolayı gücenmemenizi ve bu karardan dolayı kimseyi hedef almamanızı istiyoruz.
Bu zaman a kadar her zor anımızda yanımızda olduğunuz için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bir online oyunda bile bu kadar sağlam dostluklar edindiğimiz için mutluyuz inşallah sizleride bir nebze olsun mutlu etmişizdir.
Yazıya dökülecek onca kelime olmasına rağmen çok fazla sizleri meşgül etmek istemiyoruz.
Kararımızı çok önce almıştık ancak sizleride bilgilendirmek için bu yazıyı yazdık.
Şu zaman a kadar kah iyi kah kötü işlerimiz konuşmalarımız olmuştur elbette Bizler İNSANIZ nihayetinde
Hatalarımızdan dolayı binlerce kez özür diliyoruz. Hakkımız var ise helal i hoş olsun sizlerinde Helal etmesini temenni ediyoruz.
Yaklaşık 3 senelik oyun ve yaklaşık 2 senelik Lonca ve Tılsım hayatımızda bizlerle birlikte olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
Lonca Üst yönetimi tamamen oyunu bırakmış olması sizleri zor a sokmasın. İstediğiniz şekilde Lonca yapısını değiştirebilir ve istediğiniz şekilde Lonca yı şekillendirebilirsiniz. Sizlerin bu ismi bu zaman a kadar yüceltmek ve bu şekilde temiz bir isim olmasını sağlamaktaki emeğiniz çok fazladır. Bu yüzden Lonca tamamen Lonca 2. yönetimine devredilmiştir.
Her yolu denememize rağmen artık bu oyunda yukardaki isimlere yer olmadığını anladık maalesef.
Daha fazla üzerine gitmenin bir anlamı olmadığı kanısına vardık. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz.
Herkez olanları gördü ve şahit oldu daha fazla uzamasının bir anlamı yok.
Kimsenin kalbi kırılmasın kimse daha fazla üzülmesin diye bizler gidiyoruz.
Tekrardan hepinizden Özür diler Hakkınızı Helal etmenizi Temenni ederiz.
Hepsi birbirinden değerli dostlarımın birer birer aramızdan ayrılması üzüntü verici olmasına rağmen kararınıza saygı duyuyorum.
Ama hep söyledim yine söylüyorum İLK DEĞİL BU SON DA OLMAYACAK!
Her ne hakkımız varsa helali hoş olsun.
Varsa bir kusurumuz affola.
Dediğim gibi kararınıza saygı duymaktan başka bir şey gelmiyor elimizden.
Herşey gönlünüzce olsun.
Zaman ilaçtır derler bakalım gerçekten ilaç olabilecekmi.
Bekleyip görelim...
ASLA UNUTULMAYACAKSINIZ
Bir yıldız daha kaydı TILSIM ' dan hayırlısı ney ise o olsun...
Sağlıcakla kalın... Sevgiyle kalın...
Neyse bekleyip görelim...
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Herkese Günaydın Dostlar Hayırlı Haftalar Herşey Gönlünüzce olsun...
Unutulmadınız... Unutulmayacaksınız....
Unutulmadınız... Unutulmayacaksınız....
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
"MasumprenS"
"MasumprenS"
Günaydın herkesd bu sayfalar sık sık güncellenecektir bilginize
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- AmisosEmmi
- Sahaf Yardımcısı
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
İyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.
Almış olduğumuz bu ayrılık kararının ardından gelen benim iş dolayısı ile yurt dışına çıkmak zorunda olmamdan dolayı
Uzun bir ayrılık yaşayacağız. bir çok arkadaşımızda Msn , Face veya cep telefon numaram mevcut ancak yurt dışında iken çok fazla görüşemeyeceğiz. Gideceğim ülkenin saatleri ile Türkiye arasında hatrı sayılır saat farkı bulunduğundan net üzerinden sık karşılaşamayacağız.
Bu forum üzerinden vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri habersiz bırakmamaya özen gösteriyorum elimden geldiğince. Bu forum u sadece sizlerle iletişimi koparmamak adına takip ediyorum.
Lonca da ki kardeşlerim haricinde oyundaki bütün sevdiğimiz dostları hiç bir zaman unutmayacağımızı bilmenizi isteriz.
Güncel olarak haberleşebilmek için daha çok face den mesajlaşıyoruz.
Face de ekleyemediğim veya benim Face i bilmeyen arkadaşlar için
Bu adresten face den bana ulaşabilirler. Pc olmasada Face cep telefnundan giriş yapabildiğimizden daha rahat oluyor.
Msn adresim olmayan arkadaşlar ise Face de profilimdeki Msn adresimi ekleyebilirler.
En güzel günler, En eğlenceli vakitler sizlerin olsun dileği ile...
Hakkınızı helal etmeiz temennisi ile...
Almış olduğumuz bu ayrılık kararının ardından gelen benim iş dolayısı ile yurt dışına çıkmak zorunda olmamdan dolayı
Uzun bir ayrılık yaşayacağız. bir çok arkadaşımızda Msn , Face veya cep telefon numaram mevcut ancak yurt dışında iken çok fazla görüşemeyeceğiz. Gideceğim ülkenin saatleri ile Türkiye arasında hatrı sayılır saat farkı bulunduğundan net üzerinden sık karşılaşamayacağız.
Bu forum üzerinden vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri habersiz bırakmamaya özen gösteriyorum elimden geldiğince. Bu forum u sadece sizlerle iletişimi koparmamak adına takip ediyorum.
Lonca da ki kardeşlerim haricinde oyundaki bütün sevdiğimiz dostları hiç bir zaman unutmayacağımızı bilmenizi isteriz.
Face de ekleyemediğim veya benim Face i bilmeyen arkadaşlar için
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/amisosemmi
Msn adresim olmayan arkadaşlar ise Face de profilimdeki Msn adresimi ekleyebilirler.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı
/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter
color=#FF0000] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca
Sunucu : Tılsım
Hoşçakal Harun uzak diyarlarda kendine çok iyi bak umarım herşey gönlünce olur.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- AmisosxxAmartiS
- İri Fare Avcısı
Sonuna kadar Helal olsun abi sende helal et...AmisosEmmi yazdı:Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Face de ekleyemediğim veya benim Face i bilmeyen arkadaşlar içinBu adresten face den bana ulaşabilirler. Pc olmasada Face cep telefnundan giriş yapabildiğimizden daha rahat oluyor.Kod: Tümünü seç
Uygun bir zamanda faceden görüşmeye çalışalım çünkü seninle konuşmak istediğim çok özel ve önemli şeyler var he bir kaç güne kontör alıcam belki o zaman görüşebiliriz Allah nasip ederse.
Kendine çok iyi bak abi
Allah'a emanetsin.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu:TıLsım..
LonCa:Amisos
KLan:LoDoS..
KarakTer:Savaşçı
HayırlI UgurlU OlsuN Yeni sayfanız

***Suskunlugum Korkumdan Deyil Asaletimdenn***
SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Helal Olsun Harun İnş Tez Zamanda AramızaGeri DönersinAmisosxxAmartiS yazdı:Sonuna kadar Helal olsun abi sende helal et...AmisosEmmi yazdı:Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Face de ekleyemediğim veya benim Face i bilmeyen arkadaşlar içinBu adresten face den bana ulaşabilirler. Pc olmasada Face cep telefnundan giriş yapabildiğimizden daha rahat oluyor.Kod: Tümünü seç
Uygun bir zamanda faceden görüşmeye çalışalım çünkü seninle konuşmak istediğim çok özel ve önemli şeyler var he bir kaç güne kontör alıcam belki o zaman görüşebiliriz Allah nasip ederse.
Kendine çok iyi bak abi
Allah'a emanetsin.