HUZURSUZLUĞUM
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
HUZURSUZLUĞUM
Oyundaki butun gorevleri yaptim sadece HUZURSUZLUĞUM adli gorevi yapamadim ayak basmadim yer kalmadi migrat i siginagi yeraltini meran sehrini karis karis gezdim eminonu meteor gitmedimhic bir yer kalmadi tek cemberlitaşi gezmedim gaffari oldurunce bize anlattiklarindan sonra huzursuzluk baslamisti hikayede belki tekrar ugramamizi istiyor oralara bisey bulcak belki ... iste yapabilen varmi 1 kisi bile bulamadim

- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: HUZURSUZLUĞUM
AFRASiYAB
Merhabalar;
Huzursuzluğum görevi hakkında zamanı geldiğinde geliştirici ekip tarafından açıklama yapılacaktır.
Ah o geliştirici ekip yok mu bi türlü gelmedi o açıklamalar.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
bunların bi "B...O...K" geliştirdiği yok !!!!DescriptionS yazdı:AFRASiYAB
Merhabalar;
Huzursuzluğum görevi hakkında zamanı geldiğinde geliştirici ekip tarafından açıklama yapılacaktır.
Ah o geliştirici ekip yok mu bi türlü gelmedi o açıklamalar.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Anlasilan Gelistirici ekip yan gelip yatiyor. hep ayni laflar zamani geldimi aciklama yaparlarlarmis, e guzel kardesim bari bi tatmin edici cevap yaz mesela 2016 marta kadar kesin falan filan bolge gelir. cokmu zor bi uyduruk tarih bile yeter, Nerdeyse 3. kopru bitecek
Siz hala oyalanin....
Carpie Diem
İkvye bölge gelse bile oyun fazla ilerlemez. Bu yönetim çok kötü çook. Oyunu bırakın başka oyuna geçin
WesTSooN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bak bu oyunu defalarca bırakmaya çalıştım, ama ne oluyorsa kafama sürekli geliyor. Bir anda kafamın içinde oyunun müzikleri çalıyor, senaryo baştan sona jet hızıyla geçiyor. Sonra arzuhalciden birkaç güzel cümle. Trailerlardaki o karizmatik ses. Yanı sizi bilmem ama ben bu oyuna aşık oldum,yaşadığım hatta doğduğum yer olan eminönüne farklı bir gözle bakar oldum ve sempatim arttıtedashii yazdı:İkvye bölge gelse bile oyun fazla ilerlemez. Bu yönetim çok kötü çook. Oyunu bırakın başka oyuna geçin