Yeni bölge yakın!
Re: Yeni bölge yakın!
Güzel Türk milleti! hiçte umudunu kesmez 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN

YA BASTA VİVA ZAPATİSTA VİTORİA !
-
- FareAdam Düşmanı
Bu neyin kafasıymış ya, bence adamlar HABERLER bölümünü kaldırmış, millet oyuna girerken son önemli haberin seneler önce geldiğini anımsamasın diye.ikvbeta2 yazdı:
Evet arkadaşlar motor yavaş yavaş değişiyor sağ altta havadisler bildirimler vardı şimdi ise direk dükkana yönlendiriyor yeni bölge harekatı başlamıştır hayırlı olması dileğiyle.
Yeni bölge yakın meşaleleri yakın !
EklentiPaketi yazdı:Bu neyin kafasıymış ya, bence adamlar HABERLER bölümünü kaldırmış, millet oyuna girerken son önemli haberin seneler önce geldiğini anımsamasın diye.ikvbeta2 yazdı:
Evet arkadaşlar motor yavaş yavaş değişiyor sağ altta havadisler bildirimler vardı şimdi ise direk dükkana yönlendiriyor yeni bölge harekatı başlamıştır hayırlı olması dileğiyle.
KES ULAN BOLGE GELİYOR DİYORUM YIKIN FORUMUUUUUUU
@@ YA BASTA VİVA ZAPİSTA LA VİTORİA @@
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Acaba yönetim bu konuyu neden kaldırmıyor
Cevaplara bakıp bakıp gülüyorlardır :ugeek:

-
- FareAdam Düşmanı
Ulaaa! benim 49 level savaşçım var boşa mı kastım o kadar, yeni bölgeyi rüyanda gör, forumu karıştırmaikvbeta2 yazdı:EklentiPaketi yazdı:Bu neyin kafasıymış ya, bence adamlar HABERLER bölümünü kaldırmış, millet oyuna girerken son önemli haberin seneler önce geldiğini anımsamasın diye.ikvbeta2 yazdı:
KES ULAN BOLGE GELİYOR DİYORUM YIKIN FORUMUUUUUUU
@@ YA BASTA VİVA ZAPİSTA LA VİTORİA @@
Sayın yonetim, ne zaman ki oyun özüne döner, 29 seviye sınırı geri gelir, biz eminönünde kurtadam keserken meteor eklentisini bekleriz,İşte o zaman herkes aradığını bulur, ttnet zengin olur
Hiç bir oyuncuyu tatmin etmeyen ortalama 10 dk bitireceğimiz topkapı tarzında bir mekan yaparlar. Beş yıl daha bekleriz
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bende çok bişey beklemiyorum ya Ahmet'im bakalım nolacak beklediğimize değecek bişey olsa bariTAKVA yazdı:Hiç bir oyuncuyu tatmin etmeyen ortalama 10 dk bitireceğimiz topkapı tarzında bir mekan yaparlar. Beş yıl daha bekleriz![]()

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Arkadaşlar TTnet'ten genel bilgi alabilme yetiniz var farkında mısınız?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN