39 Seviye dönemi olsa ??
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Life Gues On
39 Seviye dönemi olsa ??
Kimler 39 seviye dönemini özlüyor. Test sunucusu acılsa sınır 39 olsa kımler oynar bu fıkrı benımseyenlerı gorelım 39 dönemi nick: Asyages
Re: 39 Seviye dönemi olsa ??
29 olsa çok daha güzel olur be o günler neydi azulu kesmek için günlerce uğraştığımız kızgın kumu kesmek için işlenmiş gümüş cıkarmak için ama her oyun da oldugu gıbı para kazanma hırsı oyuncu memnuniyetinin önüne geçti para hırsı oyunu bitirdi
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: B Loo D
Gerçekten 39 döneminin oyuncusu olarak söylüyorum oyundan o zaman aldığım zevki hiç bir zaman alamam . Şuan GB'ler var evet ama o zaman ki birlik beraberlik yok . Görevleri hep beraber yapardık . Beraber exp kasardık , loxolar'da beraber ıtem kasardık ... Şuan bir örümceklerde kasmak istiyoruz orası dolu burası benim ne birlik var ne beraberlik ne anlayış var . Geçenlerde örümceklerde adam toplaren yanlışlıkla bir örümceğe vurdum diye kavga çıkardı . Böyle bir rezalet olabilir mi ? GB ye giriyorum kavga çıkıyor , klan savaşlarında kavga çıkıyor , klan sohbet kanalında durmadan bir kavga . Sancak eskiden böyle değildi o zamanda oyuncu sayısı azdı herkes herkesi tanırdı ama birlik beraberlik anlayış hoşgörü vardı ...
39 Dönemi oyundan daha çok muhabbetlerin zevk verdiği ortamlar sabahlara kadar süren eski muhabbetler ne anılar ne anılar ...
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Tek duzelik yoktu herkes kendi setini oluşturmaya çalışıyordu sonra migrat kenan geldi itemlerin yarısı aynı oldu herkes de sonra Çemberlitaş geldi ve herkes. .

- efemehmet
- Cin Avcısı
- Lonca: Kıyamet i Nefer
oyunu bırakalı epey oldu desem yeri şimdi oynuyanlardan tanıyan yoktur varsa da ben hatırlamam ama eskisi gibi olsa oynarım
örn bi gözlük ermeydanı 1 de gurupta olmanı sağlardı gözlük kimsede yoktu gözlüğü olan sağlam diyolardı
komet merlinler nerde gül dışlar almanlar mag dışlar saatlerce madende beklediğim günler neyse
iyi oyunlar tabi oynayan varsa
örn bi gözlük ermeydanı 1 de gurupta olmanı sağlardı gözlük kimsede yoktu gözlüğü olan sağlam diyolardı
komet merlinler nerde gül dışlar almanlar mag dışlar saatlerce madende beklediğim günler neyse
iyi oyunlar tabi oynayan varsa