39 Seviye dönemi olsa ??

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Mete96
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Life Gues On

39 Seviye dönemi olsa ??

Mesaj gönderen Mete96 »

Kimler 39 seviye dönemini özlüyor. Test sunucusu acılsa sınır 39 olsa kımler oynar bu fıkrı benımseyenlerı gorelım 39 dönemi nick: Asyages
gokxsaddo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: 39 Seviye dönemi olsa ??

Mesaj gönderen gokxsaddo »

29 olsa çok daha güzel olur be o günler neydi azulu kesmek için günlerce uğraştığımız kızgın kumu kesmek için işlenmiş gümüş cıkarmak için ama her oyun da oldugu gıbı para kazanma hırsı oyuncu memnuniyetinin önüne geçti para hırsı oyunu bitirdi
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Gerçekten 39 döneminin oyuncusu olarak söylüyorum oyundan o zaman aldığım zevki hiç bir zaman alamam . Şuan GB'ler var evet ama o zaman ki birlik beraberlik yok . Görevleri hep beraber yapardık . Beraber exp kasardık , loxolar'da beraber ıtem kasardık ... Şuan bir örümceklerde kasmak istiyoruz orası dolu burası benim ne birlik var ne beraberlik ne anlayış var . Geçenlerde örümceklerde adam toplaren yanlışlıkla bir örümceğe vurdum diye kavga çıkardı . Böyle bir rezalet olabilir mi ? GB ye giriyorum kavga çıkıyor , klan savaşlarında kavga çıkıyor , klan sohbet kanalında durmadan bir kavga . Sancak eskiden böyle değildi o zamanda oyuncu sayısı azdı herkes herkesi tanırdı ama birlik beraberlik anlayış hoşgörü vardı ...
Resim
Kullanıcı avatarı
Greenman
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Greenman »

39 Dönemi oyundan daha çok muhabbetlerin zevk verdiği ortamlar sabahlara kadar süren eski muhabbetler ne anılar ne anılar ...
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

Resim
" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Tek duzelik yoktu herkes kendi setini oluşturmaya çalışıyordu sonra migrat kenan geldi itemlerin yarısı aynı oldu herkes de sonra Çemberlitaş geldi ve herkes. .
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
efemehmet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kıyamet i Nefer

Mesaj gönderen efemehmet »

oyunu bırakalı epey oldu desem yeri şimdi oynuyanlardan tanıyan yoktur varsa da ben hatırlamam ama eskisi gibi olsa oynarım
örn bi gözlük ermeydanı 1 de gurupta olmanı sağlardı gözlük kimsede yoktu gözlüğü olan sağlam diyolardı :)
komet merlinler nerde gül dışlar almanlar mag dışlar saatlerce madende beklediğim günler neyse
iyi oyunlar tabi oynayan varsa
[*]AsiNeFeR [/b][/color][*]yNçRxEFE[/color][*]NefeRxEFE[/color][/b][*]EfeMehmet[/b][/color][/size]
Resim
Resim
Resim
Resim
2012

“Genel Sohbet” sayfasına dön