PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN
çok karmasık
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşa tamamen katılıyorum bence forum daki kapalı çarşı biraz daha düzenlenmeli böyle bir düzenleme gelirse zaten alım ayrı satım ayrı materyal ayrı çok daha güzel olur ama su an hersey karısmıs durumda.FreedommakeR yazdı:Yaaa pazar pazar pazar diye diretiyosunuzda oyunda kaç farklı item maden taş ot alınıyo ki pazara ihtiyaç olsun. Para eden itemler zaten kolay satılıyo. Herkezin istediği 100 bin -1m arasındaki basit itemleri satmak için pazar açmak bence buna gerek yok. Diyosanız ki yüksek fiyatlı itemi pazarda satıcam buna gerek yok o seviyede alış veriş yapabilecek oyuncaların yüzde 99 u forumu takip ediyor. Kapalı çarşı bölümüne koyarsın itemi satılır.
Bence forumda kapalı çarşı kısmına bi düzenleme gerek.
Üretim ve pazar diye ikiye bölüp
Üretim kısmına yanlızca reçteler konulsa
Pazar kısmını İtem-materyel diye 2 ye bölse
ve materyal kımına 3 başlık maden sarraf ve lokman diye
İtem kısmınıda 2 iki başlık alım - satım diye işte ozaman bişeri satmakta üretmekten çok kolay olucak
Bence en güzel bu şekilde olabilir.Dediğiniz gibi en dandik oyunda bile bu sistem var ikv nin bir farkıda bu .
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
mask103 yazdı:ARKADAŞLAR YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN SİZİNDE DESTEK VERECEĞİNİZ BİR RİCAMIZ OLSUN ...BENİM DÜŞÜNCEM MISIR ÇARSISINA BİR PAZAR KURULSUN MİSAL OYUNCU KOLYE SATACAK FİYATIYLA KOYABİLECEĞİ BİR SATICI ALANI İSTİYORUM ÇARŞI KURULUP HERKES SATACAK MALZEMESİNİ SERGİLEYEBİLECEĞİ DİLEYEN PARAYI ÖDEYİM NE VAR NE YOK BAKIP ALABİLECEĞİ BİR PAZAR BÜTÜN OYUNCULARIN İTEMLERİ KASADA KİMDE NE VAR NE YOK BİLİNMİUYOR SATMAYA KALKSADA TEK TEK İTEMLERİ ÇANTAYA AL YANSIT (EKRAN KİRLİLİĞİ :=)) ALICI BULURSAN NE ALA ..... BİLEMEM DÜCÜNCEM GÜZELMİ BÖYLE BİR PAZARIMIZ OLURSA İTEMLERDE DE KANDIRILMAK FAZLA PARAYA ALMAK VS. ŞEYLER ORTADAN KALKMIŞ OLACAK BENİM RİCAM YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN BU DİLEYEN ARKADAŞ DESTEK VERSİN.
ALLAH'E EMANET OLUN
POLATALEMDARRR
ZENTİUSXREİSX
Senin Dediğin.. Metin 2 ve Karahan'da olan bir durum. İKV Bir türk Yapımıdır.!! ve Aşamalarında EMİNÖNÜ geçiyor. orada Mısır çarşısı vardır. Orada yararlı reçete , silah , görew Fln filan işte...
Ve Yönetim Bu alış verişi düşünmüş.. düşünmemiş olsa itemleri Yansıttırmazdı dimi..!
İşte bÖyLe arkadaşım... Gerek yok...
" Unkown "
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
olcaytoo yazdı:Lonca sistemi, Arkadaş listesinin artırılması, Çantanın genişletilmesi, vede Pazar sisteminin getirilmesi; bunlar oyunumuzu daha zevli ve oynamabilir hale getiren yenilikler olacaktır lütfen dikkate alınmalı...
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
%100 destek veriyorummask103 yazdı:ARKADAŞLAR YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN SİZİNDE DESTEK VERECEĞİNİZ BİR RİCAMIZ OLSUN ...BENİM DÜŞÜNCEM MISIR ÇARSISINA BİR PAZAR KURULSUN MİSAL OYUNCU KOLYE SATACAK FİYATIYLA KOYABİLECEĞİ BİR SATICI ALANI İSTİYORUM ÇARŞI KURULUP HERKES SATACAK MALZEMESİNİ SERGİLEYEBİLECEĞİ DİLEYEN PARAYI ÖDEYİM NE VAR NE YOK BAKIP ALABİLECEĞİ BİR PAZAR BÜTÜN OYUNCULARIN İTEMLERİ KASADA KİMDE NE VAR NE YOK BİLİNMİUYOR SATMAYA KALKSADA TEK TEK İTEMLERİ ÇANTAYA AL YANSIT (EKRAN KİRLİLİĞİ :=)) ALICI BULURSAN NE ALA ..... BİLEMEM DÜCÜNCEM GÜZELMİ BÖYLE BİR PAZARIMIZ OLURSA İTEMLERDE DE KANDIRILMAK FAZLA PARAYA ALMAK VS. ŞEYLER ORTADAN KALKMIŞ OLACAK BENİM RİCAM YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN BU DİLEYEN ARKADAŞ DESTEK VERSİN.
ALLAH'E EMANET OLUN
POLATALEMDARRR
ZENTİUSXREİSX
avakado=eminönü
Arkadaşlar fikriniz kayda değer fakat düşünün bab-ı ali de 20 kişi olunca bile kasıyor bazen bizim oyunumuzun özelliğine de bir bakın hangi oyunda item yansıtırlıyor
Çok güzel oyunda yapmışlar düşünün bab-ı ali de arz nasıl satış yapar veya yeraltına arz nasıl geçer lodos arz kavgası büyüüüür gider gerek yok bence çok güzel fikir ama sadece PvP olmayan yerlerde olması daha mantıklı 
Yansıtmayla nereye kadr
Yansıtarak pluslar bile malzemelerini zor satıyolar
Yansıtarak pluslar bile malzemelerini zor satıyolar
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
Orhanteber005 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu oyunda satışlar genelde bölge kanalından ve klan kanalından yansıtılarak satılmaktadır.. Ve bu bölge kanalına ve klan kanalına yansıtabilmek için plus üyelik gerekmektedir. İKV oyunumuzda plus üyeliğin satılmasında en büyük etkenlerden biriside budur. Pazar gibi bir durumun olması saçma olur ve plus gereksinimi kalmaz. Bİzim oyunumuzunda farkı bu. Ama pazar kurulupda sadece plus üyelerin pazar açması gibi bir durum olursa çok güzel olabilir. Bence durum bundan ibaret. Kolay gelsin iyi eğlenceler..
OrhaNTebeR
bu dediğine katılmıyorum arkadaşım plusu alıyoruz ama sadece bölge klan için değil mesela kendimi ele alıyım
PLUS ALMA SEBEBLERIM
1. SOBEE'YE KAYNAK SAĞLAYIP OYUNA DESTEK OLUP GELİŞMESİNDE PAY SAHİBİ OLMAK (ÇORBAYA TUZ YANİ
2. EXP KASMANIN KOLAY OLMASI
3. KLAN SAVAŞLARI KARIZMA KP OLAYI
4. İTEM DÜŞME ŞANSI
5. ÖRS , EŞYA SATMA , GBM0 GİBİ İŞLEMLERİN DAHA KARLI OLMASI
YANİ PAZAR EKLENSEDE BEN GENE PLUSUMU ALIRIM VE GENELDE OYUN HALKININ %90 ININDA BENIM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
başka bişey için alınmıyo santen plus lafa bak :lol:Sariyerli yazdı:Orhanteber005 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu oyunda satışlar genelde bölge kanalından ve klan kanalından yansıtılarak satılmaktadır.. Ve bu bölge kanalına ve klan kanalına yansıtabilmek için plus üyelik gerekmektedir. İKV oyunumuzda plus üyeliğin satılmasında en büyük etkenlerden biriside budur. Pazar gibi bir durumun olması saçma olur ve plus gereksinimi kalmaz. Bİzim oyunumuzunda farkı bu. Ama pazar kurulupda sadece plus üyelerin pazar açması gibi bir durum olursa çok güzel olabilir. Bence durum bundan ibaret. Kolay gelsin iyi eğlenceler..
OrhaNTebeR
bu dediğine katılmıyorum arkadaşım plusu alıyoruz ama sadece bölge klan için değil mesela kendimi ele alıyım
PLUS ALMA SEBEBLERIM
1. SOBEE'YE KAYNAK SAĞLAYIP OYUNA DESTEK OLUP GELİŞMESİNDE PAY SAHİBİ OLMAK (ÇORBAYA TUZ YANİ)
2. EXP KASMANIN KOLAY OLMASI
3. KLAN SAVAŞLARI KARIZMA KP OLAYI
4. İTEM DÜŞME ŞANSI
5. ÖRS , EŞYA SATMA , GBM0 GİBİ İŞLEMLERİN DAHA KARLI OLMASI
YANİ PAZAR EKLENSEDE BEN GENE PLUSUMU ALIRIM VE GENELDE OYUN HALKININ %90 ININDA BENIM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı