Oyunun içler acısı hali

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ungeziefer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Oyunun içler acısı hali

Mesaj gönderen Ungeziefer »

39 vaktinde oynuyordum,şu sıralar 1 haftadır oyundayım.3 49 karakter arkadaşımdan görünce özenip başladım.

Oyunda ahbaplık,dostluk,yardımlaşma sıfır.Oyunu oynayan kitle farklılaşmış.Ticaret yok denecek kadar az ki bunun sebebi oyuncu sayısının düşük oluşudur ama yüksek olsa da bir şey değişmez.Ticareti yapılabilecek bir şeyler kalmamış oyunda.Element setlerle uğraşan savaşçılar,şifacıların sürüyle seti gitmiş max dizen savaşçılar ile asit-zehir şifacılar kalmış.Özellikle savaşçılar yalnızca max set,resmen tek tip.

30 liraya tüm imkanlara sahip olduğum oyuna neler neler gelmiş,hoş gelmiş ama bu para hırsı nedir.Anlıyoruz gelişmek lazım,para lazım tamam.Ama sizde şeyini çıkarmayın,bu nedir 30 alacağını 50 yap gene herkese aynı imkanı ver,yok bölge getir iksir çektir bu ne perhiz ne lahana turşusu arkadaş.

Neyi hoş yapmışsınız,ateş çemberi bir halta yarar olmuş,elektrik kullanılabilir olmuş keza asit ve zehrin kullanıldığını nadiren görürdük şimdi daha kullanışlı olmuş.Gurup bölgeleri gayet hoş,yalnız getirilen eşya sisteminin gölgesinde önemi yok.

Kaç senelik oyun ve hala duvara takılmak var,onu geçtim gideceğin yere çok tıklayınca yavaşlıyor.Ne bekliyorsunuz yeni oyuncu falan mı?2 gün önce yeni biri le konuşuyorum iyi hoş oyun mu diyor.Dedim değil,böyleyken böyle diyerek anlattım.Herif vuruyorum adamın kolu kalkmıyor bu oyuna 2 dakikamı bile vermem dedi çıktı.

Siz hala forumda cakalı yazma peşinde koşturun.

Eklemek istediğim bir şey daha geldi aklıma.Yahu bu oyun karakter geliştirme oyunu,bir insan evladı nasıl hilesiz hurdasız 5-6 saatte son seviyeye ulaşabilir!Pvp server mı bu?
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Oyunun içler acısı hali

Mesaj gönderen Kabile »

Milleti memnun etmek her zaman zor olmuştur aynı kalsa millet bu ne der ya gelişiyor millet bu ne lahana turşusu diyor yani ne yapılsa her zaman eleştiri mutlaka olur eleştiri yapılmıcakta bişey yk demiyorum olmalıda zaten
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Ungeziefer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ungeziefer »

Şuan oyunda beyazköşk sunucusunda oynuyorum,oyuncu sayıları sunucularda o kadar düşük ki.Bence bu 1-2 kişinin beğenisi yahut beğenmemesi değil.Ortada yanlışlıklar olduğu açık,yapımcılar kendine çeki düzen vermeli.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

bu sorunlar da sonuna kadar haklısın fakat daha önce defalarca dile getirildi ben özellikle 39 lvl zamanı karşımdaki kişinin hangi element giydigini öğrenmek için sadece 39 lvl karakter kastigimi biliyorum ayrica ruh çalanlarda kuet mağarasındaki 35 lvl Örümcekleri kapışmayi da özledim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Beyazköşke gel 6 saatte yapayım.Y2 diye bişey var sorma gitsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

Tek bir yanlışla gemi batmaz. Yönetim ne yaparsa yaranamıyorcular buna da cevap versinler madem, yönetim yaranmak için ne yaptı? Herkesin bildiği tılsım açığını giderdi mi? Alışveriş sınırını kaldırdı mı? Çanta boşaltma işleminin daha kısa sürmesi için güncelleme getirdi mi? Kutuba girmeyen savaşçı açığını düzeltti mi? Önde giden silahlara bir çözüm buldu mu? Laga bir çözüm bulundu mu? Sunucu listesi hatasına bir çözüm bulundu mu? Yıldırım 2 "eksi 1" hatasına bir çözüm buldu mu? Ve onlarca basit istek yerine getirilmedi. Bunlar sadece benim aklıma gelenler. Yönetimin derdi ne yaparsak yaranamıyoruz değil, oyunu bitirmek için daha ne yapmalıyız diye dertleniyorlar bence...
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Oyuna Beta döneminde başlamıştım. Beta iyiydi, hoştu ancak bir tat eksikti. Sonra 39.Seviye dönemi geldi. Beni en çok etkileyen dönem buydu çünkü ben dayanışma kavramını, dolu sunucuları, klan savaşlarındaki keyifi en çok bu dönemde görüp yaşadım. Sözüm meclisten dışarı ancak oyuna gerekli ilgi artık gösterilmiyor. 39.Seviye dönemindeyken sabah akşam oynardım bu oyunu. Altı yıldan fazla emek harcamışımdır belki. Ancak yaklaşık iki yıl önce bu oyunu bıraktım. Ve iki yıldır foruma girmedim. Şu an burda olma sebebimde sıkıntı sadece. İşsizlikten yani.

Bu oyun artık hasta adam tasvirine girdi. Gönül isterdi ki 39.Seviye'nin keyfini tekrar yaşamak ancak böyle bir geri sarmanın imkansız olduğu aşikar. Sobee ekibi 49.Seviye'yi getirirken iyi bir şeyler olacağı umuduyla getirdi. Bir nevi işe yaradıda. Ancak grup bölgelerini getirirken sonucun facia olabileceğini kim bilebilirdi? Gözler arar oldu o eski dayanışmayı. Görev - Destek gruplarını özlettirdi bize. En çokta içimi yakan grup bölgelerinin insanları nasıl menfaatleri için bencilleştirdiğini görmek oldu.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Ungeziefer yazdı:39 vaktinde oynuyordum,şu sıralar 1 haftadır oyundayım.3 49 karakter arkadaşımdan görünce özenip başladım.

Oyunda ahbaplık,dostluk,yardımlaşma sıfır.Oyunu oynayan kitle farklılaşmış.Ticaret yok denecek kadar az ki bunun sebebi oyuncu sayısının düşük oluşudur ama yüksek olsa da bir şey değişmez.Ticareti yapılabilecek bir şeyler kalmamış oyunda.Element setlerle uğraşan savaşçılar,şifacıların sürüyle seti gitmiş max dizen savaşçılar ile asit-zehir şifacılar kalmış.Özellikle savaşçılar yalnızca max set,resmen tek tip.

30 liraya tüm imkanlara sahip olduğum oyuna neler neler gelmiş,hoş gelmiş ama bu para hırsı nedir.Anlıyoruz gelişmek lazım,para lazım tamam.Ama sizde şeyini çıkarmayın,bu nedir 30 alacağını 50 yap gene herkese aynı imkanı ver,yok bölge getir iksir çektir bu ne perhiz ne lahana turşusu arkadaş.

Neyi hoş yapmışsınız,ateş çemberi bir halta yarar olmuş,elektrik kullanılabilir olmuş keza asit ve zehrin kullanıldığını nadiren görürdük şimdi daha kullanışlı olmuş.Gurup bölgeleri gayet hoş,yalnız getirilen eşya sisteminin gölgesinde önemi yok.

Kaç senelik oyun ve hala duvara takılmak var,onu geçtim gideceğin yere çok tıklayınca yavaşlıyor.Ne bekliyorsunuz yeni oyuncu falan mı?2 gün önce yeni biri le konuşuyorum iyi hoş oyun mu diyor.Dedim değil,böyleyken böyle diyerek anlattım.Herif vuruyorum adamın kolu kalkmıyor bu oyuna 2 dakikamı bile vermem dedi çıktı.

Siz hala forumda cakalı yazma peşinde koşturun.

Eklemek istediğim bir şey daha geldi aklıma.Yahu bu oyun karakter geliştirme oyunu,bir insan evladı nasıl hilesiz hurdasız 5-6 saatte son seviyeye ulaşabilir!Pvp server mı bu?

Yüzde 200 haklısın
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Barbarosxhizir yazdı:bu sorunlar da sonuna kadar haklısın fakat daha önce defalarca dile getirildi ben özellikle 39 lvl zamanı karşımdaki kişinin hangi element giydigini öğrenmek için sadece 39 lvl karakter kastigimi biliyorum ayrica ruh çalanlarda kuet mağarasındaki 35 lvl Örümcekleri kapışmayi da özledim
Reyiz sen türünün son örneğisin bu oyun senide kaybederse ayakta duramayacak.Tanımıyorum seni ama cansın seviliyorsun.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Ungeziefer yazdı: Oyunda ahbaplık,dostluk,yardımlaşma sıfır.Oyunu oynayan kitle farklılaşmış.Ticaret yok denecek kadar az ki bunun sebebi oyuncu sayısının düşük oluşudur ama yüksek olsa da bir şey değişmez.Ticareti yapılabilecek bir şeyler kalmamış oyunda.Element setlerle uğraşan savaşçılar,şifacıların sürüyle seti gitmiş max dizen savaşçılar ile asit-zehir şifacılar kalmış.Özellikle savaşçılar yalnızca max set,resmen tek tip.
Selamlar,

Daim ve her zaman belirttiğim gibi,

Bu oyun 39 seviye döneminde olduğu gibi Element ve Ticaret dönemi geri gelmediği sürece ikv dünyası adam olmaz.

Bakınız, grup bölgelerinin gelmesi ile artık efsun üretimleri durdu ve ne maden çeken var nede maden-efsun satışları yapanlar var. Tılsım alım-satımına gelirken, onlar belirli materyal istediklerinden dolayı belirlenmiş olan materyallerin fiyatı dolar gibi oynayıp duruyor.

Kısacası, oyunun dengesi bozuldu, yönetimin oyun ile alakasını kestiğinden dolayı düzen bozuldu.

Hatırlatmak isterim ki, bir zamanlar (Arinna ve MaDTuRK döneminde) Gamer Master'ların oyun ile alakaları o kadar çoktu ki, oyun içerisine girip bizzat oyuncularla ilgilenir konuşurlardı. Artık tek gördüğümüz yetkili, etkinlik adına çalışan bir kaç oyuncu :)

Bu saatten sonra oyuna gelecek olan gelişmelerden hiç umudum yok ki olsa da hiç hayır beklentim yok.

Başımız sağ olsun, hayırlı günler dilerim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön