Şöyle bir baktımda duygulanmamak elde değil..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Şöyle bir baktımda duygulanmamak elde değil..
Oyuna ilk başladığım zaman 7.sınıftaydım zaman ne çabuk geçmiş değil mi?
Oyunda en çok sevdiğim ve dikkatimi çeken kütük yarandı.Almak için ne kadar uğraşırdım neler yaptım bir ben bilirim.Halâ da sevdiğim itemdir kütük yaran.İlk başladığım da o kadar heyecanlıydım ki anlatamam size..Hele ki ilk 30 lvl olupta meteor bölgesine indiğim zamanlar apayrı bir heyecandı.2 3 grup olup kesmeye gittiğimiz Cevriye görevi olsun Karakürk olsun Bronz olsun..O kadar çok söylemek istediğim anılarım var ki bu oyunla.İnsanları çok iyi tanıdım başta olmak üzere.İKV bana hangi insana güvenip güvenilmeyeceğini öğretti dostluğu kardeşliği sevgiyi öğretti.Şimdi bakıyorum da oyunun hali içler acınası.Ama İKV gelmiş geçmiş en büyük başarı oyunudur benim için.Büyük başarılara imza atılan bir oyun.Arkadaşlarıma ikv dediğim zaman o görüntü kalitesi dandik olan oyun mu ?'diyorlar.Bilmiyorlar ki oyunun içinde ki kardeşliği dostluğu gerçek hayatta görüşüp gezdiğin insanları..En güzel anılarımı İKV ile biriktirdim ben.İnşallah en kısa zamanda yeniden yükselir ve en güzel yerlere gelmeyi hakeder..
Never beleive someone who tells who they are.
Re: Şöyle bir baktımda duygulanmamak elde değil..
oyunun sahibi olan ttnete gerekli baskı yapıldığı takdirde oyunun eski günlerine dönmesede gelmesi gereken güncellemelerin geleceğini düsünüyorum. şikayetvar.com da hali hazırda şikayetler var sayısı dahada artmalı müşteri hizmetlerine baskı yapılmalı gerekirse ofislerine gidip konu gündeme getirilmeli

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Kardeşim aynı hatıralara sahibiz içimden geçenleri anlatmışsın resmen.
Oyun düzelir inşaAllah.
Oyun düzelir inşaAllah.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
3 grup çeteci mağaradaki şef yaratıkları kestiğimiz günler geldi aklıma. 
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

Yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım.aaasd yazdı:oyunun sahibi olan ttnete gerekli baskı yapıldığı takdirde oyunun eski günlerine dönmesede gelmesi gereken güncellemelerin geleceğini düsünüyorum. şikayetvar.com da hali hazırda şikayetler var sayısı dahada artmalı müşteri hizmetlerine baskı yapılmalı gerekirse ofislerine gidip konu gündeme getirilmeli
İnşallah kardeşim tek temennim ve tüm ikv camiasının temennisi buSARRAFIII yazdı:Kardeşim aynı hatıralara sahibiz içimden geçenleri anlatmışsın resmen.
Oyun düzelir inşaAllah.
O günler asla unutulmaz,unutmayacağım.Retaliation yazdı:3 grup çeteci mağaradaki şef yaratıkları kestiğimiz günler geldi aklıma.
Çok şey yazıp sildim.. eski günleri yad etmek içimi yakıyor..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Geçen günler ne kadar güzel olsada bunun oyun olduğunun bilincinde olmak lazım

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

Tabii ki bunun bir oyun olduğunun bende bilincindeyim.Ama ediğindim güzel anılar,dostluklar,saygı ve sevgi bunları tek bir oyunda yaşadım o da İKV.Ve hala oyunda edindiğim dostlukları edindiğim güzel abilierimi gerçek hayatta da görüyorum.En güzel duygular benim için ikv.