31 Aralık olayı ne oluyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 31 Aralık olayı ne oluyor?

Mesaj gönderen Sparineus »

TTNet satın almadı birader,TT satın aldı! Şunu anlamadan gelmiş anlaşma bitiyor diyorsunuz.2009 gibi TT'ye satıldı sanırım.2012'nin sonu ya da 2013 gibi de TTNet Oyun bölümüne geçirildi ve 5 yıllık bir anlaşma imzalandı.2018 de Sobee tekrardan özgür lakin bu bilgiyi Sobee'de çalışan birinden almıştım.Yani anlaşma yenilenir,yenilenmez onu bilemem.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

E peki madem öyle neden herhangi bir yenilik getirmiyorlar?
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

TTNET gibi bir firmaya geçirldi o zaman niye herhangi bir yenilik vs getirilmiyor?Neden geliştirmek uğruna birşeyler yapmıyorlar?
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

ZowieN yazdı:TTNET gibi bir firmaya geçirldi o zaman niye herhangi bir yenilik vs getirilmiyor?Neden geliştirmek uğruna birşeyler yapmıyorlar?

Neden birşey yapmadıkları veya yapamadıklarını , oyunun geçmişini biraz araştırdıktan sonra görebilirsin :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Geçmişi hakkında biraz bilgilendirir misiniz beni biraz?Neden birşeyler yapılamıyor?Şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

kardesim yanlıs biliyosunuz devretmek ne demek üstüne almak demek devirin süresi olmaz süreli olan kiralamaktır vesayredir sobee satılmıştır şu tarihde söyle olucak bu tarihde böyle olucak sözleşme biticek troler gibi kafa karıştırmayın
buyrunuz
Türk oyun firması Sobee, Türk Telekom grubundan destek alan firmalardan biriydi. SuperCan serisi ve İstanbul Kıyamet Vakti gibi oyunlarla dünya pazarında ülkemizi temsil eden firma artık TTNET’e ait. BTK’ya devir işleri için başvuran iki firmaya kurul dün yaptığı yazılı açıklamayla onay verdi. 15 gün içerisinde başlanacak devir işlemlerinden sonra TTNET resmi olarak oyun dünyasında bulunacak. PlayStore adlı sistemle Türkiye’de orijinal oyun satışı yapan TTNET yeni yatırımıyla kendi içeriklerini üretecek. BTK’nın birleşmeyle ilgili resmi açıklamasına aşağıdaki metinden ulaşabilirsiniz.

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

ZowieN yazdı:Geçmişi hakkında biraz bilgilendirir misiniz beni biraz?Neden birşeyler yapılamıyor?Şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için.
Oyuna girip karakter seçme ekranına geldiğinde üst seçeneklerde "Hazırlayanlar" var. Oraya tıkla ve şimdiye kadar gelen yenilikler kimler tarafından yapılmış bir incele, ardından forumdaki yöneticilerin "Veda" yazılarını incele.
Eskiden İKV Mevlüt Dinç'e ait bir oyundu sattı, Hikaye ve birçok teknik bilgiye sahip olan N.Özgür Soner yani namıdeğer Zwartan'da bu oyuna veda etti. Yani kısaca bu oyunun Büyük Hol'e kadar geliştirilmesinde emeği olan yöneticilerin birçoğu artık İKV'yi terk etti.
Terk etmelerinin sebebide benim düşünceme göre Siyasi Görüş farklılığı ve bu durumunda Gezi Parkı olaylarında patlak vermesi.

Hatta Siyasi Görüş farklılığı yüzünden 3 adet forum hesabım panodan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı. :evil:
En son BunudaBanlayin tarafından 10 Kas 2015 17:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

BunudaBanlayin yazdı:
ZowieN yazdı:Geçmişi hakkında biraz bilgilendirir misiniz beni biraz?Neden birşeyler yapılamıyor?Şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için.
Oyuna girip karakter seçme ekranına geldiğinde üst seçeneklerde "Hazırlayanlar" var. Oraya tıkla ve şimdiye kadar gelen yenilikler kimler tarafından yapılmış bir incele, ardından forumdaki yöneticilerin "Veda" yazılarını incele. Eskiden İKV Mevlüt Dinç'e ait bir oyundu sattı, Hikaye ve birçok teknik bilgiye sahip olan N.Özgür Soner yani namıdeğer Zwartan'da bu oyuna veda etti. Yani kısaca bu oyunun Büyük Hol'e kadar geliştirilmesinde emeği olan yöneticilerin birçoğu artık İKV'yi terk etti. Terk etmelerinin sebebide benim düşünceme göre Siyasi Görüş farklılığı ve bu durumunda Gezi Parkı olaylarında patlak vermesi.
Tamamen katılıyorum +1
Eski yönetimin çoğu kemalistti.Siyaseti işin içine katmayalım ama evet,bu sebepten dolayı ayrıldılar.Büyük Hol eklentisini hazırlayan da zaten Özgür abi.Yani sanmayın o ayrıldıktan sonra çıktı diye başkasının yaptığını.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Hatta "Zwartan"ın forum hesabında "Legendary Developer" yazar. Türkçe anlamı " Efsanevi Geliştirici ".
Anlatmak istediğimi açıkca ortaya koyuyor.
Resim
Zwartan yazdı:Sevgili İKV oyuncuları,

Ben Zwartan 'N. Özgür Soner'.

Belki bilenleriniz vardır. 2004 - 2012 yılları arasında İKV oyununda lider programcı, oyun tasarımcısı, proje lideri, geliştirme müdürü ve son olarak da teknolojden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak hizmet verdim.

İKV için sayısız geceler sabahladım, günlerce ofiste yatıp kalktım, satır satır kodlar arasında debelendim, kısacası bu güzel oyunun oluşması için harika ekip arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

2012 mart ayında Sobee den ayrıldım. Bir seneden uzun süredir de çok değerli arkadaşlar ve güçlü yatırım ortakları eşliğinde hep yapmak istediğimiz oyun projelerini geliştirme yolunda kendi oluşumumuzda çalışmaya devam etmekteyim.

Bu yazı ile birlikte hem siz çok sevdiğim İKV camiasına zamanında edemediğim vedayı etmek hem de ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili birşeyler dile getirmek isterim.

Forumda siyasi içerik yayınlamama kuralımıza da dikkat ederek tabii.
Tamamıyla siyasetten ve görüşten bağımsız olarak şunları söylemekte fayda var.
4 gündür halkımızın, medyanın çıkar ilişkileri yüzünden yayınlamadığı ama çok anlamlı ve devasa bir duruşu var.
Bu duruş kimilerinize 'anarşik üniversite eylemcileri taksimi yakıyor' gibi gösterilmiş olabilir fakat işin aslı çok farklıdır.
Benim gibi hayatında eylemlere katılmamış, bir çok farklı kesimden ve görüşten insanların toplanıp bizleri insan yerine koyun demesinden, polisin hiçbir yere saldırmayan insanlara gösterdiği aşırı şiddete karşı içimizin acımasını dile getirişimizden başka birşey değildir bu duruş. Burada yalnızca halk var, bu halk hiçbir parti bayrağı açtırmıyor hiçbir parti sloganı attırmıyor. Ve sadece varlığına saygı duyulmasını bekliyor.

Yazılacak çok şey var ama fazla laf kalabalığına da gerek görmüyorum.
Sizler zaten duyarlılıklarınızı defalarca oyun içinde yaptığınız gösterilerle dile getirebilen cesur ve hak bilen insanlarsınız.

Hepinizi yürekten seviyorum.

İyiki varsınız.

Zwartan
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

BunudaBanlayin yazdı:
Oyuna girip karakter seçme ekranına geldiğinde üst seçeneklerde "Hazırlayanlar" var. Oraya tıkla ve şimdiye kadar gelen yenilikler kimler tarafından yapılmış bir incele, ardından forumdaki yöneticilerin "Veda" yazılarını incele.
Eskiden İKV Mevlüt Dinç'e ait bir oyundu sattı, Hikaye ve birçok teknik bilgiye sahip olan N.Özgür Soner yani namıdeğer Zwartan'da bu oyuna veda etti. Yani kısaca bu oyunun Büyük Hol'e kadar geliştirilmesinde emeği olan yöneticilerin birçoğu artık İKV'yi terk etti.
Terk etmelerinin sebebide benim düşünceme göre Siyasi Görüş farklılığı ve bu durumunda Gezi Parkı olaylarında patlak vermesi.

Hatta Siyasi Görüş farklılığı yüzünden 3 adet forum hesabım panodan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı. :evil:
+1
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön