31 Aralık olayı ne oluyor?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
31 Aralık olayı ne oluyor?
Herkes 31 aralığı bekleyin falan diyor.Bu 31 aralıkta tam ne olacak?Biraz baktım konulara ttnet sözleşme bitiyor diyorlar yenilik gelecek falan diyorlar.Yaklaşık 1 sene ara vermiştim oyuna birşey yok diye.Açıklayabilecek varmı ?
Never beleive someone who tells who they are.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: 31 Aralık olayı ne oluyor?
Kesin bilgi yok sadece bazı oyuncular arasında yenilik geleceği görüşü var, aralık sonuna kadar.

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
31 Aralık olayı "Oyunun kaderinin belirleneceği tarih". Eğer yönetim Aralık ayı boyuncada hiçbirşey yapmaz ise oyunu oynayan %40-%50'lik kısım oyunu bırakacak.
Bu kişilere ben ve loncamda dahil.
Eğerki olurda bir mucize sonucu eklenti getirirlerse , oyunu bırakmış birçok oyuncu geri dönecek ve güncel oyuncularda oyuna devam etmiş olacak
Bu sayede de TTNet çifte kavrulmuş bir para akışı sağlayacak .
Eğerki olurda bir mucize sonucu eklenti getirirlerse , oyunu bırakmış birçok oyuncu geri dönecek ve güncel oyuncularda oyuna devam etmiş olacak

Yapma yawBunudaBanlayin yazdı:31 Aralık olayı "Oyunun kaderinin belirleneceği tarih". Eğer yönetim Aralık ayı boyuncada hiçbirşey yapmaz ise oyunu oynayan %40-%50'lik kısım oyunu bırakacak.
Loncanıda al git
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

Çemberci karakterimden 36.000 hasar ile tek seferde ölenler forumda yazılarımı troller olmuşW0IkaN yazdı:Yapma yawBunudaBanlayin yazdı:31 Aralık olayı "Oyunun kaderinin belirleneceği tarih". Eğer yönetim Aralık ayı boyuncada hiçbirşey yapmaz ise oyunu oynayan %40-%50'lik kısım oyunu bırakacak.
Bu sayede de TTNet çifte kavrulmuş bir para akışı sağlayacak .![]()
Loncanıda al git

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Yani TTNETLE sözleşme falan mı bitecek?Forumda bazı yorumlarda böyle deniyor.TTNET sanırsam ellerini kollarını bağlamış durumda ne kadar doğru bu?
Never beleive someone who tells who they are.
kesin bilgiye sahip olmamakla birlikte benim bildiğim ttnet sobeeyi direk satın aldı şu tarihte biter gibi bir anlaşma yapılmadıBILGI TEKNOLOJILERI VE ILETISIM KURUMU`NUN (BTK) WEB SITESINDE KONUYA
ILISKIN OLARAK ASAGIDAKI ACIKLAMA BULUNUYOR:
` 05/11/2008 TARIHLI VE 5809 SAYILI ELEKTRONIK HABERLESME KANUNU’NUN
`KURUMUN GOREV VE YETKILERI` BASLIKLI 6’NCI MADDESININ BIRINCI FIKRASININ
(A) BENDI, ELEKTRONIK HABERLESME SEKTORUNE ILISKIN YETKILENDIRME
YONETMELIGI’NIN `YETKILENDIRME BASVURU SARTLARI` BASLIKLI 7’NCI MADDESININ
BIRINCI VE DORDUNCU FIKRALARI, `ISLETMECILERIN HAK VE YUKUMLULUKLERI` BASLIKLI
19’UNCU MADDESININ BIRINCI FIKRASININ `BIRLESME VE DEVRALMA` ALT BASLIKLI (C)
BENDI VE ILGILI DIGER MEVZUATA ISTINADEN;
1) SOBEE YAZILIM VE TIC. LTD. STI.’NIN TTNET AS BUNYESINDE DEVIR YOLUYLA
BIRLESMESINE KURUL KARARI TARIHI ITIBARIYLE IZIN VERILMESI,
2) SOBEE YAZILIM VE TIC. LTD. STI.’NIN TTNET AS BUNYESINDE DEVIR YOLUYLA
BIRLESMESININ ILGILI TICARET SICILINE TESCIL EDILDIGI TARIHTEN ITIBAREN 15
(ONBES) GUN ICERISINDE KURUMUMUZA BILGI VERILMESI,
HUSUSLARINA KARAR VERILMISTIR.`
-MATRIKS-

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

aaasd yazdı:kesin bilgiye sahip olmamakla birlikte benim bildiğim ttnet sobeeyi direk satın aldı şu tarihte biter gibi bir anlaşma yapılmadı
Satın almadı. Sobee Studios hala ayrı bir şirket,şuanda sözleşme ile TTNet'e çalışıyor. Sözleşme bittiğinde yine bağımsız bir şirket olmaya devam edecek. Fakat sözleşme yenilenirse TTNet bünyesinde olmaya devam edecek. Ama şuda bir gerçek , TTNet para akan bir musluğu kapatmaz.

devir söz konusu sobee bağımsız bir şirket olamazBunudaBanlayin yazdı:aaasd yazdı:kesin bilgiye sahip olmamakla birlikte benim bildiğim ttnet sobeeyi direk satın aldı şu tarihte biter gibi bir anlaşma yapılmadıSatın almadı. Sobee Studios hala ayrı bir şirket,şuanda sözleşme ile TTNet'e çalışıyor. Sözleşme bittiğinde yine bağımsız bir şirket olmaya devam edecek. Fakat sözleşme yenilenirse TTNet bünyesinde olmaya devam edecek. Ama şuda bir gerçek , TTNet para akan bir musluğu kapatmaz.