Oyuna yeni başlıyorum
-
mchtkirito
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuna yeni başlıyorum
öncelikle merhaba oyunu daha önceden biraz oynamıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum yardım edecek arkadaş arıyorum sunucu farketmez
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Oyuna yeni başlıyorum
Sunuculara girebilirsen başlarsınmchtkirito yazdı:öncelikle merhaba oyunu daha önceden biraz oynamıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum yardım edecek arkadaş arıyorum sunucu farketmez

Bunu halen oksijeni israf etme suçundan boğmadılar mı ?BunudaBanlayin yazdı:Sunuculara girebilirsen başlarsınmchtkirito yazdı:öncelikle merhaba oyunu daha önceden biraz oynamıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum yardım edecek arkadaş arıyorum sunucu farketmez:mrgreen:
-
mchtkirito
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
nasıl yani ?BunudaBanlayin yazdı:Sunuculara girebilirsen başlarsınmchtkirito yazdı:öncelikle merhaba oyunu daha önceden biraz oynamıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum yardım edecek arkadaş arıyorum sunucu farketmez:mrgreen:
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Şimdilik başlayıpta boşa paranı verme , forumu takipte kal. Yeni bölge geldiği zaman başla. Başladığın zaman imzamdaki nicklerden bana ulaş yardımcı olurum.mchtkirito yazdı:nasıl yani ?BunudaBanlayin yazdı:Sunuculara girebilirsen başlarsınmchtkirito yazdı:öncelikle merhaba oyunu daha önceden biraz oynamıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum yardım edecek arkadaş arıyorum sunucu farketmez:mrgreen:

- AsukaaKazama
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kuklacı sunucusuna gelirsen yardım edebilirim.Forumdan özel mesaj felan atarsın bulurum seni
Alonexangel
Asukakazama
Asukakazama
Öncelikle hoş geldim ama şimdilik başlamanı tavsiye etmiyorum. Yok başlamak istiyorsan, Kuklacı sunucusuna gelirsen sana yardımcı olabilirim.
İmzamda bulunan nicklerden beni bulabilirsin.
İmzamda bulunan nicklerden beni bulabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Öncelikle hoş geldin dostum.Diğer arkadaşın da dediği gibi forumu takipte kal yenilik gelirse başlamanı öneririm.Eğer başlayacağım diyorsan Teşkilatta başlarsan bende sana seve seve yardımcı olurum
Never beleive someone who tells who they are.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Başla sen senin şimdiki duruma gelmen zaten epey zamanını alacaktır yenilik gelirse zaten ortama yabancı kalmazsın yenilik geldimi kimsebkimseyi takmiyor eğri oturup doğru konuşmak lazım sana tavsiyen surekli online olan birisini bulursan git o sunucuda oyna derim genede sen bilirsin benim fikrim bu 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?